Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Заглавие: Re: Dragon Age II
Публикувано на: 10 Юли 2011 21:17

Kirilicata2012 написа:
Blah, blah, blah...

Like you can think of something better.

Профил

Аватар
В момента играе: 4chan
Публикувано на: 10 Юли 2011 21:54

Alaster написа:
Kirilicata2012 написа:
Blah, blah, blah...

Like you can think of something better.

Естествено, че мога. 8)
Плюс това не бяха ли Bioware тези дето се хвалят със своята история.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2011 22:30

Абе смешко, ай земи млъкни та еба в миндила. Байоуер никога не са имали оригинални истории и никога не са се хвалили със засукан сюжет и сетинг. При тях сторителинга е много силен, ама както да го знаеш това, като само тъпееш, а не хванеш да изиграеш играта. Мухъл.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2011 23:14

DJ Cat написа:
Абе смешко, ай земи млъкни та еба в миндила. Байоуер никога не са имали оригинални истории и никога не са се хвалили със засукан сюжет и сетинг. При тях сторителинга е много силен, ама както да го знаеш това, като само тъпееш, а не хванеш да изиграеш играта. Мухъл.

Точно сетингът им е силата, сюжета и сторителинга са...зле.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2011 23:26

Байоуер разказват историите си по-добре от всеки. Кое му е добро на сюжета ? Предвидим, скучен, нищо невиждано. Не ми говори наизуст и ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2011 09:14

DJ Cat написа:

Тоя пък с неговите изцепки.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2011 09:56

DJ Cat написа:
Байоуер разказват историите си по-добре от всеки. Кое му е добро на сюжета ? Предвидим, скучен, нищо невиждано. Не ми говори наизуст и ти.

айде сега, по-добре от всеки друг :lol: Каза човекъ, който даже не е помирисвал Arcanum, Deus Ex, Planescape Torment, VTMB, The Longest Journey (+наистина много други, ама ме мързи да изброявам) и смята МЕ2 за връх в сторителинга. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2011 11:45

Не говорех за МЕ2 малоумнико. Dragon Age, KOTOR чувал ли си. Та еба в питекантропа. А тези които си изброил, как реши че не съм помирисвал, освен Deus Ex палячо. Ай внимавай малко в картинката и не се чуди какво да ми репликираш като фейлнеш, а си замълчи по-добре да не се излагаш.

За Кирилицата повече няма какво да коментирам, бавно развиващо същество, без наченки на мисъл.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2011 14:48

Не е играл Deus Ex, а нарича другите палячо. Я се скрий, че се излагаш. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2011 15:02

Да само най-големите гъзета са играли Deus Eх. Мисли се за готин, докато другите ти виждат каква мижитурка си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2011 15:10

DJ Cat написа:
Да само най-големите гъзета са играли Deus Eх. Мисли се за готин, докато другите ти виждат каква мижитурка си.

:lol: :lol: :lol: Поне ако ще тролваш се опитай да не го правиш толкова очевидно. А ако си сериозен, жалко за тебе. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2011 03:46

Т'ва DLC изглежда като поредната бозица. Фен съм на Dragon Age Origins, наистина добра игра, но двойката беше много слаба и не бих си загубил времето да я инсталирам на ново само заради 1 DLC.

P.S.: Имате странно изкривена представа за трол. Тролове не пишат нищо смислено, а с постовете си целят да обидят някого или просто да трупат post count. А може да го правят и просто за "славата" (attention whore).

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2011 08:42

RogueSpeed написа:
P.S.: Имате странно изкривена представа за трол. Тролове не пишат нищо смислено, а с постовете си целят да обидят някого или просто да трупат post count. А може да го правят и просто за "славата" (attention whore).

I see what you did there. :nuts:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 15 Авг 2011 15:41

Наскоро попаднах на следното интервю.

И мога да кажа само едно: "Ебаси булшита за три реда текст, бе!"

Имам чувството, че тоя човек почна да се оправдава още преди да излезе играта. Мантрата му почва да ми звучи като "Сътворихме шедьовър с първата, но втората я омаскарихме, защото изведнъж забравихме какво очакват хората от едно RPG".

Само погледнете коментарите под интервюто. Разбиват ме.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2011 20:03

Направо ми се плаче, като си помисля, че това е франчайза с най-много хляб в него ( поне за мен) и като гледам тея лайнари как го съсипват. DA III ще го позная пак що за стока е от един скрийн, както направих и с двойката, както направих и с единицата. Веднага ще си проличи дали са взели мерки или просто си говорят ей така.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Авг 2011 02:00

бе втората имаше няколко красиви пейзажчета из wounded coast ли кво беше, нищо че не се промениха и ги обиколихме 50+ пъти. Хах, само като си помисля как ги гледах и им се радвах в началото и как до края на играта вече ненавиждах мястото :)
ДА2 имаше и приятна музика.
Тия копеленца преебават франчайза. Никога не съм разбирам и байоуеър любовта де, странно е даже, че става чак сега.

Късно е, ама ми се пише :Д
Рално погледнато разработката на ДА1 е доста дълга, но не защото играта е пълна с content или наистина е имало нещо, което не може да се напрви за 2 години макс. Просто не виждам кое в разработката може да отнеме толкова много време. Ако някой се сеща-да каже, ама технически играта не беше нищо особено (не визирам графика, по-скоро арт стила, дънджъните и другите местности). Да не говорим, че не беше особено богата и страшно линейна.
Ако си разпределят ресурсите добре могат да направят нещо доста по-качествено от първата (откъм бойна и скил система) и естествено от втория боклук. Ама явно няма кой да им каже, че тотално си объркаха таргет аудиторията. ДА1 продаде даже абсурдно добре и стъпките, които направиха след това бяха просто самоубийствени.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com