Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :(
Публикувано на: 08 Май 2011 12:02

vasito написа:
Koйто още седи на ХР и ДХ9 е тъп прост беден селянин.

Или човек, който си е купил оригинално XP и го намира за все още използваемо. Не му се дават 200 лева за "7" и не е пират, та да го изпиратства.
Нека уважаваме хората, които играят по правилата.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: LoL,BF Series
Публикувано на: 08 Май 2011 12:24

vasito написа:

Ем оди си тогава у градо и си играй на таблету.

Тъпанар не всички хора във нашата ''мила родина'' имат възможност да си купят нещо легално.(Барем знам че не всичко което имаш на PC-to е легално нали ?)

Относно Dx9 според мен му дойде края макар и да си мислех че може да изкара до 2012.
Се пак хората над мен го казаха и технологии те трябва да се развиват.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юли 2011 23:35

Така е, технологийте се развиват, like it or not. Все някога ще трябва да смените XP-то. 7 си е перфектна ОС. И това за мен е страшно радостна новина, DICE наистина бутат технологийте напред. Не ми се вярва да не са могли да го направят и на DX9, но по добре без него :)

Danivanov написа:
Интересен е факта, че конзолите поддържат само DX9(и то, не напълно :D).

Xbox360 е на базата на DX9. PS3 си е със няква друга техна си технология.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юли 2011 00:53

Lich King написа:
Както се вижда почват да ги спират, освен това ХР няма никаква подръжка, за него не излизат ъпдейти. За 7цата излизат през няколко дни. И много други +ове, абе по добрата ОС е, ти каквото искаш си мисли ;)

ти па си страшно тъп. Наистина ли мислиш, че имаше нужда от 7? Или си готов да купуваш всяко ново нещо само защото е ново, а останалите са нуубове. А, чакай, ти пари за OS не даваш. Еми тогава и акъл не давай :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юли 2011 01:08

Ей тия простотии, че трябва да зарежем нещо което ни върши работа и да минем на нещо "ново" само за да сме в за да сме в крак с "еволюцията" , не мога да ги разбера. Това го говорят хора които нищо не разбират и не мислят с главите си, а правят каквото правят другите и говорят наизустени глупости. Питам: С какво Windows 7 и по- "еволюирал" спрямо XP?

Няма такова нещо като еволюция, всичко е бизнес. Поне в този случай. Най-вероятно Microsoft и EA/Dice са се уговорили играта да не върви на DX9, само за да се продадат още повече копия на Windows 7. Direct X също е дело на Microsoft и е направено да продава OC (DX10-Vista, а DX11-Windows 7). Досега не съм видял, DX10 и 11 да направят някоя игра, революционна спрямо игрите използващи Pixel Shader 3.0.
Жал ми е как рекламата и хайпът така удря някои хора, че чак се оказват манипулирани. Приемат като даденост, че нещо е супер яко, само защото е по-ново и отказват да повярват в очевидното. Днешно време, новите неща не винаги се създават, защото са по-добри, ами защото със създаването си дават хляб (яхти, коли, жени :D )
на много хора.

Lich King написа:
Ако всички мислеха като тебе още щяхме да сме на 98.

Ако още бяхме на Win98, тези които мислят сега като тебе, тогава нямаше и да предполагат, че може да има нещо по-добро, докато не излезе следващото "ново" и следователно "по-хубаво" нещо. Въобще дори не биха си помислили, че има нужда от по-нова OC. Защото тези хора не мислят с главите си, не гледат какво на тях им е хубаво и удобно. Не влагат емоция и разум, ами лапат това което им се подаде - абе, ботове. То лошо няма и такива хора трябва да има...

thewhitestig написа:
Danivanov написа:
Интересен е факта, че конзолите поддържат само DX9(и то, не напълно :D).

Xbox360 е на базата на DX9. PS3 си е със няква друга техна си технология.

Всъщност Playstation 3 използва технологиите на Nvidia. Този графичен процесор "Reality Synthesizer" е някаква модифицирана версия на Geforce 7800/7900, NV47 чип, специално предназначен за конзолата на Sony.
Графичния чип на Xbox360 "Ati Xenos" e базиран на Radeon R600 - архитектурата на видеокартите Radeon HD 2000.

източник: Wikipedia :D

Edit: Ето едно забавно филмче, изразяващо много точно горното ми мнение: http://www.gametrailers.com/user-movie/ ... 000/265867

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юли 2011 01:17

vanmx написа:

Всъщност Playstation 3 използва технологиите на Nvidia. Този графичен процесор "Reality Synthesizer" е някаква модифицирана версия на Geforce 7800/7900, NV47 чип, специално предназначен за конзолата на Sony.
Графичния чип на Xbox360 "Ati Xenos" e базиран на Radeon R600 - архитектурата на видеокартите Radeon HD 2000.

източник: Wikipedia :D

Аз говоря за софтуера който чете игрите. Ивестно е че Xbox (и първия и втория) са базирани на DirectX технологията. Затова се казва че Xbox360 е по PC like и разработката на игри за него е по лесна. Докато PS3 си има техен си софт и понеже разбираш ли имал сумати SPUs бил много сложен и разработчиците чак сега могат да се възползват от пълния му потенциял блах блах... но нека не навлизаме сега в тая тема.
А иначе това че едната конзола използва ATi графичен чип, a другата Nvidia е напълно логично, и няма нищо общо с това коя конзола как чете игрите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юли 2011 01:38

Да, прав си. PS3 използва OpenGL

Профил

Аватар
В момента играе: Call of Duty MW2 , Call of Duty 4 , Battlefield Bad Company 2 , Team Fortress 2 , Darksiders , Fallout , Halo ODST , Halo 3 , Super Meat Boy , Just Cause 2 , Grand Theft Auto 4 , Crysis Wars , Crysis 2 и така нататък.
Публикувано на: 09 Юли 2011 08:15

vasito написа:

Ок,вече и ти си в групата на Dj Cat-при богатите УМНИ граждани.

Мен не ми е проблем тази новина,а спора за операционната система..хмм..
98 беше чудесна.
Толкова добър task manager не е имало в никоя от системите.
Сега,7мицата е лекичко по-оптимизирана,защото ъпдейтите са като емиграционната вълна от Мексико.

Harcort написа:
Майкрософт е измислил компютъра брат

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юли 2011 08:55

С това фалшиво DX10 за XP няма да стане, както не става с Just Cause 2, Shattered Horizon, Stormrise.
XP e ОС на над 10 години и не виждам смисъл да стоите с ХР, освен ако не сте с едноядрен процесор и 512МВ РАМ. :D
А технологиите трябва да се развиват, радвам се много че играт ще е DX10/DX11. :D
Когато играта е само DX9, мънкате, че е конзолен порт, а като ви правят сега истинска РС игра с хубава графика пак сте недоволни... :stooped:

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 09 Юли 2011 09:08

сори момци ама 7 си е животно :roll:
сега като съм с него(оригинален :P ) се чудя как може някой още да използва ХП ама на винаги ще има кухи лейки и стари бабички :lol:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юли 2011 09:53

Един масивенъпгрейд може да оправи всички проблеми на 7. Ама вие сте тъпи и не загрявате, че цялата работа е да ви подслушват от Microsoft. За това и виста беше толкова ръшнат. Деба, дебили навсякъде.

Профил

Аватар
В момента играе: Auto Club Revolution, Jack Keane, AOE 3.
Публикувано на: 09 Юли 2011 10:14

son_of_a_mother_duck написа:
doggymien4o написа:
Това не е ме касае. Важното е, че докато не спрат да правят игри за ХР няма да минавам на 7. Точка. :)

Само така! Само за две, три игри никой няма да мине на 7!

А аз като минах на 7 заради точно 1 игра значи ли това, че съм луд? :lol: И че съм още по-луд, защото толкова ми хареса как се държи Уиндоус 7, че сега не ща и да чуя вече за бозата Секс Пи и ако не беше сестринската кочина до сега да съм изхвърлил диска със Секс Пи?

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Юли 2011 12:36

The Game написа:
XP e ОС на над 10 години и не виждам смисъл да стоите с ХР, освен ако не сте с едноядрен процесор и 512МВ РАМ. :D

Именно! А вие глупаци купувайте си нови компютри с 28 ядрени процесори и DX14 видеокарти пък си стойте на XP само защото за да не се водите по модата, трябва да правите бойкот на всичко ново. Айде тея с оригиналните XP-та ги разбирам напълно, но всичките тея с пиратките който продължават да хвалят XP въпреки че на някой сигурно хардуера е по мощен и от този на iddqd :lol: :lol: :lol: са просто пълни безмозъчници. Не отричам факта че всичко е маркетинг, с цел да ви вземат парите, но винаги е било така, и няма да се промени в скоро време имайки предвид, че главния интерес на компанията е печалба. А това с MS да ни следи... прави го с Kinect, що да не го прави и с Windows. Нещата отиват все повече към police state. Няма измъкване.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юли 2011 13:51

Браво, че си толкова примирен (и тъп). Ама аз не съм.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юли 2011 14:18

Когато 100% от всички игри започнат да излизат за 7 тогава ще сменям,ХП-то си ми върви добре,вярно пиратка,е ама нямам кинти за нова ОС,но дори и да имах предпочитам да спестя тези пари и да си закупя нова видеокарта,рам,дъно,процесор или конзола.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юли 2011 14:43

Danivanov написа:
На него се предлага неофициална версия на DX10, пригодена така, че да работи на Win XP.

С тоя фалшив ДХ само главоболия и преинсталация на ОС ще си докарате, но нищо друго. Преди да мина на 7 го пробвах тоя фалшименто ДХ9 и само се прее*ах, ама яко се прее*ах. Цветовете в игрите се промениха до неузнаваемост, но не в добрия смисъл на думата. Черното стана светлосиво, сивото стана ярко бяло, жълтото стана оранжево и заприлича на повръщано, а червеното откровено си биеше към ярко розово. :lol: Отделно, че явно имаше и някое и друго вирусче в тоя ДХ, защото малко след инсталацията му синият таскбар на Секс Пи започна да се превръща в сив - какъвто е таскбарът на Уиндоус 98, ако ме разбирате. С други думи - скапа се кърнелът на Секс Пи и се наложи преинсталация.
Но вие давайте - тъпчете си комповете с фалшиви директ хиксове. Те от Майкрософт не са пускали никога такова нещо (ДХ10 за Секс Пи), ама то индианец ли е - дай му да трови живота на компютъра си и после да се чуди защо машината му прави каквото си иска. :lol:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Юли 2011 14:51

ДХ 10 е шит, но 11 си е истинска работа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юли 2011 14:59

Само дето докато разработчиците се сетят да започнат да правят всички игри да вървят с ДХ11, ония от Майкропрост ще са пуснали ДХ111. :roll:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 09 Юли 2011 15:00

Интересно ми е щом плюете толкова 7мицата и създателите и + геймдизайнерите, чиято единствена цел е "Световно господство, посредством Уин 7 + ДХ 11", защо не си карате с Win 95?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 09 Юли 2011 16:12

Цитат:
С тоя фалшив ДХ само главоболия и преинсталация на ОС ще си докарате, но нищо друго. Преди да мина на 7 го пробвах тоя фалшименто ДХ9 и само се прее*ах, ама яко се прее*ах. Цветовете в игрите се промениха до неузнаваемост, но не в добрия смисъл на думата. Черното стана светлосиво, сивото стана ярко бяло, жълтото стана оранжево и заприлича на повръщано, а червеното откровено си биеше към ярко розово. Отделно, че явно имаше и някое и друго вирусче в тоя ДХ, защото малко след инсталацията му синият таскбар на Секс Пи започна да се превръща в сив - какъвто е таскбарът на Уиндоус 98, ако ме разбирате. С други думи - скапа се кърнелът на Секс Пи и се наложи преинсталация.
Но вие давайте - тъпчете си комповете с фалшиви директ хиксове. Те от Майкрософт не са пускали никога такова нещо (ДХ10 за Секс Пи), ама то индианец ли е - дай му да трови живота на компютъра си и после да се чуди защо машината му прави каквото си иска.

Цитат:
Версията е неофициална! Ползвайте на собствена отговорност!

Като не ти харесва, го триеш от панела с програмите. Лично съм го изпробвал и такива проблеми като твоите, няма. Вируси - няма. Сложи си една хубавка, безплатна антивирусна(http://www.cloudantivirus.com/en/).
Видеото ти, също трябва да поддържа DX10!

Че е лабав процеса, лабав е. Че е малка вероятността да го подкараш, малка е, но преди да имигрираш към 7, можеш да го изпробваш.
Флашването на конзоли, също е създадено от индианци, но се харесва... много :D Да живеят индианците!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com