Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :(

Игри за PC
Аватар
Danivanov
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Обратна връзка:

Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :(

Мнение от Danivanov »

vasito написа:Koйто още седи на ХР и ДХ9 е тъп прост беден селянин.
Или човек, който си е купил оригинално XP и го намира за все още използваемо. Не му се дават 200 лева за "7" и не е пират, та да го изпиратства.
Нека уважаваме хората, които играят по правилата.
Аватар
LieutenantColonel
В момента играе: LoL,BF Series

Мнение от LieutenantColonel »

Ем оди си тогава у градо и си играй на таблету.

Тъпанар не всички хора във нашата ''мила родина'' имат възможност да си купят нещо легално.(Барем знам че не всичко което имаш на PC-to е легално нали ?)

Относно Dx9 според мен му дойде края макар и да си мислех че може да изкара до 2012.
Се пак хората над мен го казаха и технологии те трябва да се развиват.
Professional soldiers are predictable; the world is full of dangerous amateurs - Murphys Law of Operations
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Така е, технологийте се развиват, like it or not. Все някога ще трябва да смените XP-то. 7 си е перфектна ОС. И това за мен е страшно радостна новина, DICE наистина бутат технологийте напред. Не ми се вярва да не са могли да го направят и на DX9, но по добре без него :)
Danivanov написа: Интересен е факта, че конзолите поддържат само DX9(и то, не напълно :D).
Xbox360 е на базата на DX9. PS3 си е със няква друга техна си технология.
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Lich King написа:Както се вижда почват да ги спират, освен това ХР няма никаква подръжка, за него не излизат ъпдейти. За 7цата излизат през няколко дни. И много други +ове, абе по добрата ОС е, ти каквото искаш си мисли ;)
ти па си страшно тъп. Наистина ли мислиш, че имаше нужда от 7? Или си готов да купуваш всяко ново нещо само защото е ново, а останалите са нуубове. А, чакай, ти пари за OS не даваш. Еми тогава и акъл не давай :lol: :lol: :lol:
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
vanmx

Мнение от vanmx »

Ей тия простотии, че трябва да зарежем нещо което ни върши работа и да минем на нещо "ново" само за да сме в за да сме в крак с "еволюцията" , не мога да ги разбера. Това го говорят хора които нищо не разбират и не мислят с главите си, а правят каквото правят другите и говорят наизустени глупости. Питам: С какво Windows 7 и по- "еволюирал" спрямо XP?

Няма такова нещо като еволюция, всичко е бизнес. Поне в този случай. Най-вероятно Microsoft и EA/Dice са се уговорили играта да не върви на DX9, само за да се продадат още повече копия на Windows 7. Direct X също е дело на Microsoft и е направено да продава OC (DX10-Vista, а DX11-Windows 7). Досега не съм видял, DX10 и 11 да направят някоя игра, революционна спрямо игрите използващи Pixel Shader 3.0.
Жал ми е как рекламата и хайпът така удря някои хора, че чак се оказват манипулирани. Приемат като даденост, че нещо е супер яко, само защото е по-ново и отказват да повярват в очевидното. Днешно време, новите неща не винаги се създават, защото са по-добри, ами защото със създаването си дават хляб (яхти, коли, жени :D )
на много хора.
Lich King написа:Ако всички мислеха като тебе още щяхме да сме на 98.
Ако още бяхме на Win98, тези които мислят сега като тебе, тогава нямаше и да предполагат, че може да има нещо по-добро, докато не излезе следващото "ново" и следователно "по-хубаво" нещо. Въобще дори не биха си помислили, че има нужда от по-нова OC. Защото тези хора не мислят с главите си, не гледат какво на тях им е хубаво и удобно. Не влагат емоция и разум, ами лапат това което им се подаде - абе, ботове. То лошо няма и такива хора трябва да има...
thewhitestig написа:
Danivanov написа: Интересен е факта, че конзолите поддържат само DX9(и то, не напълно :D).
Xbox360 е на базата на DX9. PS3 си е със няква друга техна си технология.
Всъщност Playstation 3 използва технологиите на Nvidia. Този графичен процесор "Reality Synthesizer" е някаква модифицирана версия на Geforce 7800/7900, NV47 чип, специално предназначен за конзолата на Sony.
Графичния чип на Xbox360 "Ati Xenos" e базиран на Radeon R600 - архитектурата на видеокартите Radeon HD 2000.

източник: Wikipedia :D

Edit: Ето едно забавно филмче, изразяващо много точно горното ми мнение: http://www.gametrailers.com/user-movie/ ... 000/265867
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

vanmx написа:
Всъщност Playstation 3 използва технологиите на Nvidia. Този графичен процесор "Reality Synthesizer" е някаква модифицирана версия на Geforce 7800/7900, NV47 чип, специално предназначен за конзолата на Sony.
Графичния чип на Xbox360 "Ati Xenos" e базиран на Radeon R600 - архитектурата на видеокартите Radeon HD 2000.

източник: Wikipedia :D
Аз говоря за софтуера който чете игрите. Ивестно е че Xbox (и първия и втория) са базирани на DirectX технологията. Затова се казва че Xbox360 е по PC like и разработката на игри за него е по лесна. Докато PS3 си има техен си софт и понеже разбираш ли имал сумати SPUs бил много сложен и разработчиците чак сега могат да се възползват от пълния му потенциял блах блах... но нека не навлизаме сега в тая тема.
А иначе това че едната конзола използва ATi графичен чип, a другата Nvidia е напълно логично, и няма нищо общо с това коя конзола как чете игрите.
vanmx

Мнение от vanmx »

Да, прав си. PS3 използва OpenGL
Аватар
Пор
В момента играе: Call of Duty MW2 , Call of Duty 4 , Battlefield Bad Company 2 , Team Fortress 2 , Darksiders , Fallout , Halo ODST , Halo 3 , Super Meat Boy , Just Cause 2 , Grand Theft Auto 4 , Crysis Wars , Crysis 2 и така нататък.

Мнение от Пор »

Ок,вече и ти си в групата на Dj Cat-при богатите УМНИ граждани.

Мен не ми е проблем тази новина,а спора за операционната система..хмм..
98 беше чудесна.
Толкова добър task manager не е имало в никоя от системите.
Сега,7мицата е лекичко по-оптимизирана,защото ъпдейтите са като емиграционната вълна от Мексико.
Пор.
lol @ forum
Harcort написа:Майкрософт е измислил компютъра брат
Аватар
StubbsZombie

Мнение от StubbsZombie »

С това фалшиво DX10 за XP няма да стане, както не става с Just Cause 2, Shattered Horizon, Stormrise.
XP e ОС на над 10 години и не виждам смисъл да стоите с ХР, освен ако не сте с едноядрен процесор и 512МВ РАМ. :D
А технологиите трябва да се развиват, радвам се много че играт ще е DX10/DX11. :D
Когато играта е само DX9, мънкате, че е конзолен порт, а като ви правят сега истинска РС игра с хубава графика пак сте недоволни... :stooped:
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

сори момци ама 7 си е животно :roll:
сега като съм с него(оригинален :P ) се чудя как може някой още да използва ХП ама на винаги ще има кухи лейки и стари бабички :lol:
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Един масивенъпгрейд може да оправи всички проблеми на 7. Ама вие сте тъпи и не загрявате, че цялата работа е да ви подслушват от Microsoft. За това и виста беше толкова ръшнат. Деба, дебили навсякъде.
rado84
В момента играе: Auto Club Revolution, Jack Keane, AOE 3.
Обратна връзка:

Мнение от rado84 »

son_of_a_mother_duck написа:
doggymien4o написа:Това не е ме касае. Важното е, че докато не спрат да правят игри за ХР няма да минавам на 7. Точка. :)
Само така! Само за две, три игри никой няма да мине на 7!
А аз като минах на 7 заради точно 1 игра значи ли това, че съм луд? :lol: И че съм още по-луд, защото толкова ми хареса как се държи Уиндоус 7, че сега не ща и да чуя вече за бозата Секс Пи и ако не беше сестринската кочина до сега да съм изхвърлил диска със Секс Пи?
METAL FOREVER
GTS German map: http://speederbg.wordpress.com/
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

The Game написа:XP e ОС на над 10 години и не виждам смисъл да стоите с ХР, освен ако не сте с едноядрен процесор и 512МВ РАМ. :D
Именно! А вие глупаци купувайте си нови компютри с 28 ядрени процесори и DX14 видеокарти пък си стойте на XP само защото за да не се водите по модата, трябва да правите бойкот на всичко ново. Айде тея с оригиналните XP-та ги разбирам напълно, но всичките тея с пиратките който продължават да хвалят XP въпреки че на някой сигурно хардуера е по мощен и от този на iddqd :lol: :lol: :lol: са просто пълни безмозъчници. Не отричам факта че всичко е маркетинг, с цел да ви вземат парите, но винаги е било така, и няма да се промени в скоро време имайки предвид, че главния интерес на компанията е печалба. А това с MS да ни следи... прави го с Kinect, що да не го прави и с Windows. Нещата отиват все повече към police state. Няма измъкване.
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Браво, че си толкова примирен (и тъп). Ама аз не съм.
Аватар
[BG]QQ

Мнение от [BG]QQ »

Когато 100% от всички игри започнат да излизат за 7 тогава ще сменям,ХП-то си ми върви добре,вярно пиратка,е ама нямам кинти за нова ОС,но дори и да имах предпочитам да спестя тези пари и да си закупя нова видеокарта,рам,дъно,процесор или конзола.
Deutschland über alles
rado84
Обратна връзка:

Мнение от rado84 »

Danivanov написа:На него се предлага неофициална версия на DX10, пригодена така, че да работи на Win XP.
С тоя фалшив ДХ само главоболия и преинсталация на ОС ще си докарате, но нищо друго. Преди да мина на 7 го пробвах тоя фалшименто ДХ9 и само се прее*ах, ама яко се прее*ах. Цветовете в игрите се промениха до неузнаваемост, но не в добрия смисъл на думата. Черното стана светлосиво, сивото стана ярко бяло, жълтото стана оранжево и заприлича на повръщано, а червеното откровено си биеше към ярко розово. :lol: Отделно, че явно имаше и някое и друго вирусче в тоя ДХ, защото малко след инсталацията му синият таскбар на Секс Пи започна да се превръща в сив - какъвто е таскбарът на Уиндоус 98, ако ме разбирате. С други думи - скапа се кърнелът на Секс Пи и се наложи преинсталация.
Но вие давайте - тъпчете си комповете с фалшиви директ хиксове. Те от Майкрософт не са пускали никога такова нещо (ДХ10 за Секс Пи), ама то индианец ли е - дай му да трови живота на компютъра си и после да се чуди защо машината му прави каквото си иска. :lol:
METAL FOREVER
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

ДХ 10 е шит, но 11 си е истинска работа.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
rado84
Обратна връзка:

Мнение от rado84 »

Само дето докато разработчиците се сетят да започнат да правят всички игри да вървят с ДХ11, ония от Майкропрост ще са пуснали ДХ111. :roll:
METAL FOREVER
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Интересно ми е щом плюете толкова 7мицата и създателите и + геймдизайнерите, чиято единствена цел е "Световно господство, посредством Уин 7 + ДХ 11", защо не си карате с Win 95?

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
Danivanov
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

С тоя фалшив ДХ само главоболия и преинсталация на ОС ще си докарате, но нищо друго. Преди да мина на 7 го пробвах тоя фалшименто ДХ9 и само се прее*ах, ама яко се прее*ах. Цветовете в игрите се промениха до неузнаваемост, но не в добрия смисъл на думата. Черното стана светлосиво, сивото стана ярко бяло, жълтото стана оранжево и заприлича на повръщано, а червеното откровено си биеше към ярко розово. Отделно, че явно имаше и някое и друго вирусче в тоя ДХ, защото малко след инсталацията му синият таскбар на Секс Пи започна да се превръща в сив - какъвто е таскбарът на Уиндоус 98, ако ме разбирате. С други думи - скапа се кърнелът на Секс Пи и се наложи преинсталация.
Но вие давайте - тъпчете си комповете с фалшиви директ хиксове. Те от Майкрософт не са пускали никога такова нещо (ДХ10 за Секс Пи), ама то индианец ли е - дай му да трови живота на компютъра си и после да се чуди защо машината му прави каквото си иска.
Версията е неофициална! Ползвайте на собствена отговорност!
Като не ти харесва, го триеш от панела с програмите. Лично съм го изпробвал и такива проблеми като твоите, няма. Вируси - няма. Сложи си една хубавка, безплатна антивирусна(http://www.cloudantivirus.com/en/).
Видеото ти, също трябва да поддържа DX10!

Че е лабав процеса, лабав е. Че е малка вероятността да го подкараш, малка е, но преди да имигрираш към 7, можеш да го изпробваш.
Флашването на конзоли, също е създадено от индианци, но се харесва... много :D Да живеят индианците!
Публикувай отговор