Ей тия простотии, че трябва да зарежем нещо което ни върши работа и да минем на нещо "ново" само за да сме в за да сме в крак с "еволюцията" , не мога да ги разбера. Това го говорят хора които нищо не разбират и не мислят с главите си, а правят каквото правят другите и говорят наизустени глупости. Питам: С какво Windows 7 и по- "еволюирал" спрямо XP?
Няма такова нещо като еволюция, всичко е бизнес. Поне в този случай. Най-вероятно Microsoft и EA/Dice са се уговорили играта да не върви на DX9, само за да се продадат още повече копия на Windows 7. Direct X също е дело на Microsoft и е направено да продава OC (DX10-Vista, а DX11-Windows 7). Досега не съм видял, DX10 и 11 да направят някоя игра, революционна спрямо игрите използващи Pixel Shader 3.0.
Жал ми е как рекламата и хайпът така удря някои хора, че чак се оказват манипулирани. Приемат като даденост, че нещо е супер яко, само защото е по-ново и отказват да повярват в очевидното. Днешно време, новите неща не винаги се създават, защото са по-добри, ами защото със създаването си дават хляб (яхти, коли, жени

)
на много хора.
Lich King написа:Ако всички мислеха като тебе още щяхме да сме на 98.
Ако още бяхме на Win98, тези които мислят сега като тебе, тогава нямаше и да предполагат, че може да има нещо по-добро, докато не излезе следващото "ново" и следователно "по-хубаво" нещо. Въобще дори не биха си помислили, че има нужда от по-нова OC. Защото тези хора не мислят с главите си, не гледат какво на
тях им е хубаво и удобно. Не влагат емоция и разум, ами лапат това което им се подаде - абе, ботове. То лошо няма и такива хора трябва да има...
thewhitestig написа:
Danivanov написа:
Интересен е факта, че конзолите поддържат само DX9(и то, не напълно

).
Xbox360 е на базата на DX9. PS3 си е със няква друга техна си технология.
Всъщност Playstation 3 използва технологиите на Nvidia. Този графичен процесор "Reality Synthesizer" е някаква модифицирана версия на Geforce 7800/7900, NV47 чип, специално предназначен за конзолата на Sony.
Графичния чип на Xbox360 "Ati Xenos" e базиран на Radeon R600 - архитектурата на видеокартите Radeon HD 2000.
източник: Wikipedia
Edit: Ето едно забавно филмче, изразяващо много точно горното ми мнение:
http://www.gametrailers.com/user-movie/ ... 000/265867