Автор |
Съобщение |
Infernal
|
 |
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Юни 2011 12:04
Хмм.. Те няма как да я направят толкова различна и играта трябва да грабне от началото пичът явно е играел wow и тази игра, но не е видял нищо по различно освен в диалозите. И разни други неща. Но е прав нормално е да приличат много. Пък и wow е отживелица вече, добре е да има нещо ново ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Юни 2011 14:33
Стига с тоя УоУ бе дееба. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2011 14:37
Темата стана пълен сеир...
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Юни 2011 16:47
Минотавъра написа: Темата стана пълен сеир... Остави се. Не сеир, а същински цирк на невежието... Писна ми всеки път, когато някоя величайшюя анализаторска глава изказва "компетентната" си присъда за TOR, неизменно оприличавайки я на WoW, фенбойчетата веднага да наскачат да я защитават на щик без дори да са опитали другите сили в ММО гейминга. А просто ей тъй - за да се заяждат. И ти, винаги със спокоен тон, да се опитваш да влееш малко акъл в кухите им глави. За да бъдеш, естествено, по детски обиден на майка. Възхищавам се на търпението ти, аз отдавна отсвирих такива тъпаци... Видя ли в такава тема или новина подобни хора, просто си задържам мислите за себе си. Дори и да са правилни, те няма по никакъв начин да отберат от тях, просто защото са упорити като магарета. И като магарета - тъпи.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Юни 2011 16:59
SW като излезе и все едно вятър ме вее на бял кон.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2011 17:16
Трагичното е, че в началото дискусията беше рядко цивилизована и спокойна, сякаш не сме в РСМ. Но влезе ли веднъж Друсалин... Това момче майка му трябва да я съдим за престъпление срещу човечеството. BTW, аз го гугълнах този Дъг Кройц, да прочета какво е написал и останах изумен. Още като видях, че статията е поместена в EuroGamer и ми защрака нещо - техните материали почти винаги са скандални и тенденциозни, създаващи им репутацията на РС-таблоид. Когато намерих въпросното чудо обаче, направо се ударих по главата. Това не е ревю. Това е кратка бележка, не по-дълга от настоящия пост, която не предлага никаква аргументация или детайли около играта. Дефакто, човекът си надраскал в бележника личното мнение, формулирано след половин час геймплей. И тези общи приказки бяха раздути до немай-къде, създавайки впечатлението за епичен фейл. Мен ако питате или някой му е платил и е организирал цялата инициатива или Евролеймър са поискали да си вдигнат рейтинга с провокативен материал. Жалка работа. As a something of an aside, че ти ебем мамата манчестърска, преди два месеца те помолих да ми помогнеш с нещо и още не си се отзовал 
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Юни 2011 17:19
Ще правим пцм гилдия, за сега сме 20 души. 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2011 17:21
Къде ги наброи 20 души бе? Аз само 5-6 виждам, па и те не са сигурни дали ще играят.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Юни 2011 17:35
Съжалявам за това, въпреки че е лято, аз продължавам да работя върху новото заглавие на екипа ни. Ще те намеря в Скайп.
|
|
|
|
 |
Azathot
|
 |
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Юни 2011 19:51
Аз ще играя на 100%!!!  На Друсалин му сипах по възможно най-цензурния начин. Писнало ми е от него... Чао засега, че имам рейд в ЛОТРО - дано преждеспоменатата личност не прочете този пост, че тогава се почва цирка 
___________________________________ Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2011 21:45
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 15 Юни 2011 13:21
Daniel Erickson, Star Wars: The Old Republic's writing lead, stated in an interview with Gamespot there would not be a traditional open beta due to anticipated high player population.
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Re: Публикувано на: 15 Юни 2011 13:48
Jedi Knight написа: Daniel Erickson, Star Wars: The Old Republic's writing lead, stated in an interview with Gamespot there would not be a traditional open beta due to anticipated high player population. 
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Юни 2011 14:09
Което не изключва опцията хората с преордер да ги пуснат да играят бетата 
|
|
|
|
 |
Gawayn
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Юни 2011 19:40
Нещо петъчният ъпдате се бави  somethings fishy
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2011 20:11
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2011 13:54
Информация за Star Wars: The Old Republic - Revan:
Plot summary
There is something out there: a juggernaut of evil bearing down to crush the Republic - unless one lone Jedi, shunned and reviled, can stop it.
Revan: hero, traitor, conqueror, villain, savior. A Jedi who left Coruscant to defeat Mandalorians - and returned a disciple of the Dark side, bent on destroying the Republic. The Jedi Council gave Revan his life back, but the price of redemption was high. His memories have been erased. All that's left are nightmares - and deep, abiding fear.
What exactly happened beyond the Outer Rim? Revan can't quite remember, yet can't entirely forget. Somehow he stumbled across a terrible secret that threatens the very existence of the Republic. With no idea what it is, or how to stop it, Revan may very well fail, for he’s never faced a more powerful and diabolic enemy. But only death can stop him from trying.
Characters
Revan Jedi Exile Sith Emperor Canderous Ordo Bastila Shan T3-M4
Дата на излизане: 15 ноември 2011
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Юни 2011 18:34
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Юни 2011 18:59
Искам си вибро-мечовете, не тия дълги светещи дилдота като в ръката на Борис 
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2011 01:05
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|