Star Wars: The Old Republic

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Infernal
В момента играе: на компютъра

Re: Star Wars: The Old Republic

Мнение от Infernal »

Хмм.. Те няма как да я направят толкова различна и играта трябва да грабне от началото пичът явно е играел wow и тази игра, но не е видял нищо по различно освен в диалозите. И разни други неща.
Но е прав нормално е да приличат много.
Пък и wow е отживелица вече, добре е да има нещо ново :rockon:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Стига с тоя УоУ бе дееба. :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Темата стана пълен сеир...
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Draksis

Мнение от Draksis »

Минотавъра написа:Темата стана пълен сеир...
Остави се. Не сеир, а същински цирк на невежието...

Писна ми всеки път, когато някоя величайшюя анализаторска глава изказва "компетентната" си присъда за TOR, неизменно оприличавайки я на WoW, фенбойчетата веднага да наскачат да я защитават на щик без дори да са опитали другите сили в ММО гейминга. А просто ей тъй - за да се заяждат. И ти, винаги със спокоен тон, да се опитваш да влееш малко акъл в кухите им глави. За да бъдеш, естествено, по детски обиден на майка.

Възхищавам се на търпението ти, аз отдавна отсвирих такива тъпаци... Видя ли в такава тема или новина подобни хора, просто си задържам мислите за себе си. Дори и да са правилни, те няма по никакъв начин да отберат от тях, просто защото са упорити като магарета. И като магарета - тъпи.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

SW като излезе и все едно вятър ме вее на бял кон.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Трагичното е, че в началото дискусията беше рядко цивилизована и спокойна, сякаш не сме в РСМ. Но влезе ли веднъж Друсалин... Това момче майка му трябва да я съдим за престъпление срещу човечеството.

BTW, аз го гугълнах този Дъг Кройц, да прочета какво е написал и останах изумен. Още като видях, че статията е поместена в EuroGamer и ми защрака нещо - техните материали почти винаги са скандални и тенденциозни, създаващи им репутацията на РС-таблоид. Когато намерих въпросното чудо обаче, направо се ударих по главата.

Това не е ревю. Това е кратка бележка, не по-дълга от настоящия пост, която не предлага никаква аргументация или детайли около играта. Дефакто, човекът си надраскал в бележника личното мнение, формулирано след половин час геймплей. И тези общи приказки бяха раздути до немай-къде, създавайки впечатлението за епичен фейл.

Мен ако питате или някой му е платил и е организирал цялата инициатива или Евролеймър са поискали да си вдигнат рейтинга с провокативен материал. Жалка работа.

As a something of an aside, че ти ебем мамата манчестърска, преди два месеца те помолих да ми помогнеш с нещо и още не си се отзовал :x
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Ще правим пцм гилдия, за сега сме 20 души. :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Къде ги наброи 20 души бе? Аз само 5-6 виждам, па и те не са сигурни дали ще играят.

Draksis

Мнение от Draksis »

Съжалявам за това, въпреки че е лято, аз продължавам да работя върху новото заглавие на екипа ни. Ще те намеря в Скайп.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Azathot
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP

Мнение от Azathot »

Аз ще играя на 100%!!!
:OffTopic: На Друсалин му сипах по възможно най-цензурния начин. Писнало ми е от него... Чао засега, че имам рейд в ЛОТРО - дано преждеспоменатата личност не прочете този пост, че тогава се почва цирка :)
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Re:

Мнение от Jedi Knight »

Daniel Erickson, Star Wars: The Old Republic's writing lead, stated in an interview with Gamespot there would not be a traditional open beta due to anticipated high player population.
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Re: Re:

Jedi Knight написа:Daniel Erickson, Star Wars: The Old Republic's writing lead, stated in an interview with Gamespot there would not be a traditional open beta due to anticipated high player population.

Изображение
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Capo

Мнение от Capo »

Което не изключва опцията хората с преордер да ги пуснат да играят бетата :D
Аватар
Gawayn

Мнение от Gawayn »

Нещо петъчният ъпдате се бави :? somethings fishy
Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Информация за Star Wars: The Old Republic - Revan:

Plot summary

There is something out there: a juggernaut of evil bearing down to crush the Republic - unless one lone Jedi, shunned and reviled, can stop it.

Revan: hero, traitor, conqueror, villain, savior. A Jedi who left Coruscant to defeat Mandalorians - and returned a disciple of the Dark side, bent on destroying the Republic. The Jedi Council gave Revan his life back, but the price of redemption was high. His memories have been erased. All that's left are nightmares - and deep, abiding fear.

What exactly happened beyond the Outer Rim? Revan can't quite remember, yet can't entirely forget. Somehow he stumbled across a terrible secret that threatens the very existence of the Republic. With no idea what it is, or how to stop it, Revan may very well fail, for he’s never faced a more powerful and diabolic enemy. But only death can stop him from trying.

Characters

Revan
Jedi Exile
Sith Emperor
Canderous Ordo
Bastila Shan
T3-M4

Дата на излизане: 15 ноември 2011

Draksis

Мнение от Draksis »

私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

Искам си вибро-мечовете, не тия дълги светещи дилдота като в ръката на Борис :(
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Публикувай отговор