Автор |
Съобщение |
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 10:08
iddqd написа: Как се трепе първата огромна свиня. Там дето имаш базука и му джаскам 1 ракета пада му бронята и след това му бягам и го стрелям полвин час и нищо му няма. Писна ми там много яко само да бягам и стрелям В Замунда гледах че има дебили забили на DNF, ама тук не го очаквах оО
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 11:19
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 15:02
iddqd написа: Как се трепе първата огромна свиня. Там дето имаш базука и му джаскам 1 ракета пада му бронята и след това му бягам и го стрелям полвин час и нищо му няма. Писна ми там много яко само да бягам и стрелям колко много ти отива ника просто идея си нямаш...
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 15:07
Не повече от колкото на теб ти отива кур в гъза.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 15:08
Жалък си момко. Вземи малко да почетеш какво ти пише на екрана като играеш и ги осмисли или казано иначе: Цъкаш Е като му е паднал живота на минимум, за да се качиш на него,помпаш шпацията докато му изтръгнеш тръбата от врата.
|
|
|
|
|
Gabe Newell
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 15:16
Butters написа: Цъкаш Е като му е паднал живота на минимум, за да се качиш на него,помпаш шпацията докато му изтръгнеш тръбата от врата. Той играе на ХВОХ. It's time to kill jews and chew bubble gum. And im all out of gum...HAIL TO THE FUHRER, BABY!
___________________________________ No, it's me - Gabe Newell!
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 15:52
Понякога е трудно да помпаш едно копче до полуда, било то на мишката или на джойпада.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 16:15
Абе лесно е да напомпаш спейса , ама отде да занм че трябвало да натисна Е като му падне живота и после да се кача на него и да помпам шпейса. Още повече че дори не съм видял че му пише живото някаде си. Аз тази игра си мислих, че ще е като стария дюк демек пуцаш си и тва е, а не натисни е натисни шпейс. Още повече да карам разни малки колички и темподобни.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 16:39
sadasdsaad
|
|
|
|
|
Kirilicata2012
|
|
В момента играе: 4chan
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 16:42
___________________________________ Im back
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 17:06
iddqd написа: Абе лесно е да напомпаш спейса , ама отде да занм че трябвало да натисна Е като му падне живота и после да се кача на него и да помпам шпейса. Още повече че дори не съм видял че му пише живото някаде си. Аз тази игра си мислих, че ще е като стария дюк демек пуцаш си и тва е, а не натисни е натисни шпейс. Още повече да карам разни малки колички и темподобни. Много сложни неща ти задават натисни спейс, натисни Е, източи живота на боса..... Не е за теб тази игра.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 17:20
Доста слаба игра, врътнах я за около 7 часа. Нищо запомнящо се и интересно, заложили са на старите лафове и чекиджийски истории и тва е. На няколко пъти мислих да я трия, но все пак я превъртях колкото и досадна да ми беше. Epic Fail.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 17:29
Интересното при играта е, че е един позакъснял шутър, който са го позакърпили тия от Gearbox и са го издали. Усеща се разликата в годините и от време на време игрицата пренася в онова време, когато игрите се правеха за кеф. От кога не сте играли шутър, в който повечето нива са просто пространство, от време на време идват една сюрия прасета, избиваш ги, после правиш някаква простотия ( вдигането на егото ), после пак прасета и накрая бос Чувството е доста олд-скуул, каквото и да си говорим. В началото и аз погледнах доста лошо на играта, но сега ме забавлява.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 17:47
Stylized Corpse написа: Интересното при играта е, че е един позакъснял шутър, който са го позакърпили тия от Gearbox и са го издали. Усеща се разликата в годините и от време на време игрицата пренася в онова време, когато игрите се правеха за кеф. От кога не сте играли шутър, в който повечето нива са просто пространство, от време на време идват една сюрия прасета, избиваш ги, после правиш някаква простотия ( вдигането на егото ), после пак прасета и накрая бос Чувството е доста олд-скуул, каквото и да си говорим. В началото и аз погледнах доста лошо на играта, но сега ме забавлява. Именно мама му стара. Целта на играта е точно това, както навремето целта на Serious Sam, и на Duke 3D преди него - да се гаври с безмозъчните идиоти, дето се водеха извънземни, ебати. Не мога да разбера защо някои са останали с впечатлението, че ще е нещо различно... Жал ми става като гледам в какво се е превърнало гейм обществото днес - сдухани, сериозни, зомбирани и раздразнителни пънове.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 19:32
Абе, някой може ли да ми каже, аджеба защот по време на игра нямам грам звук, иначе играта си беше озвучена - интро, ала-бала всичко си беше наред
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 20:53
Заради крака четох коментарите, че някои хора имали този проблем. За решаването му си имало фикс за теглене от еди къде си, но понеже при мен си е ок не съм се знаимавал да го тегля.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 21:21
Та да питам, заслужава ли си играта или не? Че още се чудя дали да я инсталвам
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Glamour
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 12 Юни 2011 22:36
doggymien4o написа: Та да питам, заслужава ли си играта или не? Че още се чудя дали да я инсталвам Единствения човек който може да ти отговори на този въпрос си самия ти, след като инсталираш и поиграеш малко
___________________________________ Fear is the mindkiller!
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 13 Юни 2011 12:17
Инсталнах я, ама нещо не ме грабна. Има фън моменти, ма като цяло
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 13 Юни 2011 12:57
doggymien4o написа: Инсталнах я, ама нещо не ме грабна. Има фън моменти, ма като цяло Ем нормално, по днешните стандарти е пръчка, но определено я има олдскуул атмосферата, а на мене това ми стига На мене ми се струва, че ако я бяха пуснали безплатно или поне на някаква символична цена щеше да смекчи сериозно негативните коментари, така или иначе ще са яко вътре с цялата работа. Ама нейсе, все пак си изпълниха моралния дълг към гейм обществото, това е най-важното!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|