Играта е корава! Усещането е за Дюк 3Д с почти съвременна графика. Демото е в арената. Ако не ви бачка крака от там, ще кача някъде китайския дето работи. На AMD64 X2 4000, 2gb RAM, GeForce 8600GT върви на ултра, без антиалайзинг, моушън блър и пикливите ефекти без засечка!
^ демото принципно е ексклузивно за тия, дето са пре-спазарили Borderlands GOTY, затуй има защита. Ама китайците и ебаха майката почти успешно. Демото е кратко, по-добре я изчакай цялата.
readonly написа:^ демото принципно е ексклузивно за тия, дето са пре-спазарили Borderlands GOTY, затуй има защита. Ама китайците и ебаха майката почти успешно. Демото е кратко, по-добре я изчакай цялата.
Нъл ти кааам, че ше чакам до средата на юли тъй или иначе :< на тоя лаптоп само warcraft III подкарвам
Нищо де, вие поствайте впечатления! Нямам търпение да разбера как е играта!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Играта е корава! Усещането е за Дюк 3Д с почти съвременна графика. Демото е в арената. Ако не ви бачка крака от там, ще кача някъде китайския дето работи. На AMD64 X2 4000, 2gb RAM, GeForce 8600GT върви на ултра, без антиалайзинг, моушън блър и пикливите ефекти без засечка!
Аз съм със същата щайга, значи играта ще върви екстра!
Много съм доволен. Не е тежка играта, но графиката на моменти не изглежда много добре. Както и да е, това няма никакво значение, защото Дюк се завърна с гръм и трясък.
П.п. Наистина защо само 2 оръжия? ЗАЩО?
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Не става въпрос за графиката, а за това, че самия енджин е дърво. Говорим си за анимации, модели, реакции. Не че ще ме спре това, аз тия неща ги виждах още от трейлърите. За сега, от демото, това е единствения кусур.