Star Wars: The Old Republic

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Re:

Мнение от blackmaster »

Минотавъра написа:
blackmaster написа:Очаквах, че ще бъде, някаква мрачна и наситена със зловеща атмосфера игра и с брутално озвучение, но не, предлагат ми ММOРПГ с рисувана графика стил WoW и весела мелодийка.
Нереалистични очаквания, майна.

Най-мрачната история е тази на Инквизитора, но дори тя не се доближава до равнището на KOTOR II. Играта е оценена с рейтинг PG-13, така че не очаквай демонстрации на бруталност и разискване на теми-табу. The lowest common denominator is a king.
Верно, че си бяха нереалистични, но надеждата умира последна. И не ме разбирай грешно- играта съм сигурен, че ще е супер, но просто не е това, което трябва да бъде според мен.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

blackmaster написа:Верно, че си бяха нереалистични, но надеждата умира последна. И не ме разбирай грешно- играта съм сигурен, че ще е супер, но просто не е това, което трябва да бъде според мен.
Няма как, играта се прицелва към масовата аудитория. Иначе просто няма начин да си възвърнат инвестицията.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
blackmaster

Re:

Мнение от blackmaster »

Минотавъра написа:
blackmaster написа:Верно, че си бяха нереалистични, но надеждата умира последна. И не ме разбирай грешно- играта съм сигурен, че ще е супер, но просто не е това, което трябва да бъде според мен.
Няма как, играта се прицелва към масовата аудитория. Иначе просто няма начин да си възвърнат инвестицията.
Имаш право ! :(
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: Star Wars: The Old Republic

Мнение от The Chameleon »

pg 13, заеби и излагацията
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Re:

Мнение от Jedi Knight »

Минотавъра написа:http://www.youtube.com/watch?v=QnV9iCzGeSg
Тоя рейд изглежда интересен. Империята напада затвора, за да убие сит? Хмм...
И раката статуите бяха много приятен детайл.
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
Mysterious Stranger

Мнение от Mysterious Stranger »

The Chameleon написа:pg 13, заеби и излагацията
Ехооо ,това е Star Wars. Вие какво очаквахте? Нима някой от филмите и игрите да са получавали повече от pg 13?
Who do I belong To? Not Earth Not world Not Evil Not mortals Not wretches Not horrors Who do I belong to? Unchanging Unbreaking Unfailing Creator Immortal Eternal !!!
Аватар
Capo

Мнение от Capo »

Mysterious Stranger написа:
Ехооо ,това е Star Wars. Вие какво очаквахте? Нима някой от филмите и игрите да са получавали повече от pg 13?
Маса народ из света все още се надява да играе Туилек стриптизьорка в TOR :lol:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Mysterious Stranger написа:
Крайно време е да го направят 18+ с по-мрачни детайли. :roll: Малко ми писна джедайчета да приказват за приятелство и гейски секс и доброто да побеждава при 1:100000 оддс

Просто не е реалистично, най-малкото.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Theron Fears

Мнение от Theron Fears »

The Chameleon написа:
Крайно време е да го направят 18+ с по-мрачни детайли. :roll: Малко ми писна джедайчета да приказват за приятелство и гейски секс и доброто да побеждава при 1:100000 оддс

SW и реалистичност?!
Междузвездни войни си е приказка, при това не мрачна. Не виждам защо трябва да го правят тъмно мрачно и 18+
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Theron Fears написа:
SW и реалистичност?!
Междузвездни войни си е приказка, при това не мрачна. Не виждам защо трябва да го правят тъмно мрачно и 18+
Айде моля ти се Оли-Уан. Много добре се знае какво имам предвид реалистично. Това последно трейлърче на SWTOR показва 100 пъти по-голям реализъм от SW филмите( най-малкото ).
Не виждам и защо трябва тази велика идея да се ограничава до приказка за лека нощ на келеши.
天皇陛下万歳。。!
Mysterious Stranger

Мнение от Mysterious Stranger »

Theron Fears написа:
The Chameleon написа:

SW и реалистичност?!
+1

Макар че има някои книги ,като например поредицата The New Jedi Order ,които са мрачни и с повече насилие и като цяло са си доста добри. Също така има хорър новела - http://starwars.wikia.com/wiki/Death_Troopers , но не зная дали е добра.

От SW комиксите ,които съм чел мога да препоръчам Dark Times - доста е мрачен и добрите ,освен че не печелят ,си умират често.

The Chameleon написа: ...Това последно трейлърче на SWTOR показва 100 пъти по-голям реализъм от SW филмите( най-малкото )....

Хамелеоне ,я кажи какво ти разбираш под "реализъм" ? По какво сравняваш филмите и трейлърите на TOR ,за да наречеш едните по-реалистични от другите?
Who do I belong To? Not Earth Not world Not Evil Not mortals Not wretches Not horrors Who do I belong to? Unchanging Unbreaking Unfailing Creator Immortal Eternal !!!
Аватар
blackmaster

Мнение от blackmaster »

Мрачна трябва да бъде предимно заради ситите. Не може тъмните лордове да се появяват след хиляди години и да избиват джедаите като мухи, а атмосферата да те кара , да се чувстваш все едно си на разходка в парка. Абсурд
И трейлърите на играта си бяха с доста мрачна атмосфера.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Draksis

Мнение от Draksis »

Mysterious Stranger написа:Хамелеоне ,я кажи какво ти разбираш под "реализъм" ? По какво сравняваш филмите и трейлърите на TOR ,за да наречеш едните по-реалистични от другите?
Еуоки.

Enough said.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

http://darthhater.com/2011/06/07/gamepl ... -erickson/
Демо с 26ти левъл Bounty Hunter + Q&A
http://darthhater.com/2011/06/08/e3-gen ... s-learned/
Нова информация от Е3
http://darthhater.com/2011/06/07/first- ... ripherals/
Първи поглед на благинките от рейзър :P

@Дракс - No Ewoks will appear in Star Wars: The Old Republic :rockon:
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
Аватар
Gawayn

Мнение от Gawayn »

Коментарът който ме шокира:
"we're done doing demos, this is full game and we are on live servers"
>.<
Колко време подяволите трябва, за да оправат няколко малки бъгчета и да балансират ПвП-то.... Наистина вече прекаляват с проточването.
Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
Draksis

Мнение от Draksis »

Jedi Knight написа:@Дракс - No Ewoks will appear in Star Wars: The Old Republic :rockon:
И Слава Богу, защото тези care bears просто ме вдъхновяват да коля. :x

И ето това - "Bounty hunters will get a Jawa companion named Blizz." ме кара да се смея. :)

Обаче щом чух темата на Татуин, и ме връхлетяха спомени... Ах, само да излезе тази игра... :(
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Melas

Мнение от Melas »

Някакви видеота не са ли пускали ? :?
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Че ти какво очакваше? Рейтингът на играта е известен от три години.
Jedi Knight написа:Тоя рейд изглежда интересен. Империята напада затвора, за да убие сит? Хмм...
За да СПАСИ сит, майна. Това е rescue mission, пак не си внимавал :)
The Chameleon написа:Крайно време е да го направят 18+ с по-мрачни детайли. [...] Не виждам защо трябва и тази велика идея да се ограничава до приказка за лека нощ на келеши.
blackmaster написа:Мрачна трябва да бъде предимно заради ситите. Не може тъмните лордове да се появяват след хиляди години и да избиват джедаите като мухи, а атмосферата да те кара , да се чувстваш все едно си на разходка в парка. Абсурд
И трейлърите на играта си бяха с доста мрачна атмосфера.
Ситската къмпания ще е мрачна, но... по детски. Watchmen-style изпълнения не очаквайте.

С други думи, героят ще върши зверства, но в последния момент камерата ще се отклонява и пр. и ще виждаме само последиците от въпросните действия. Това е единственият начин да заблудиш рейтинговата система и да имаш (сравнително) зряла игра без да получиш рейтинг 18+.
Mysterious Stranger написа:Макар че има някои книги ,като например поредицата The New Jedi Order ,които са мрачни и с повече насилие и като цяло са си доста добри...
NJO разцепи фендома на две. Не може да се каже, че е популярна, по-скоро скандална.
Mysterious Stranger написа:Също така има хорър новела - http://starwars.wikia.com/wiki/Death_Troopers , но не зная дали е добра.
Това не го чети дори животът ти да зависи от него. Джо Шрайбер е позор за майката която го е родила.
Mysterious Stranger написа:От SW комиксите ,които съм чел мога да препоръчам Dark Times - доста е мрачен и добрите ,освен че не печелят ,си умират често.
И Legacy. Задължително Legacy.

The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

По-скоро дъртите 4-5-6 епизод са като приказка ( макар че дори 5-тата част си беше доста мрачна )... В първите три умират джедаи и има повече логика от 1вс1000 уин. :roll: Сега гледам 3Д анимацията и осъзнавам, че е наистина за деца и ме изби на агресия покрай непрестанните "мъдри слова за доброта, приятелство и т.н.". Aкo ТОР е малко по-хард от КОТОР-ите ще ми е екстра.
天皇陛下万歳。。!
Публикувай отговор