Автор |
Съобщение |
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 08 Юни 2011 00:57
Минотавъра написа: blackmaster написа: Очаквах, че ще бъде, някаква мрачна и наситена със зловеща атмосфера игра и с брутално озвучение, но не, предлагат ми ММOРПГ с рисувана графика стил WoW и весела мелодийка. Нереалистични очаквания, майна. Най-мрачната история е тази на Инквизитора, но дори тя не се доближава до равнището на KOTOR II. Играта е оценена с рейтинг PG-13, така че не очаквай демонстрации на бруталност и разискване на теми-табу. The lowest common denominator is a king. Верно, че си бяха нереалистични, но надеждата умира последна. И не ме разбирай грешно- играта съм сигурен, че ще е супер, но просто не е това, което трябва да бъде според мен.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2011 00:59
blackmaster написа: Верно, че си бяха нереалистични, но надеждата умира последна. И не ме разбирай грешно- играта съм сигурен, че ще е супер, но просто не е това, което трябва да бъде според мен. Няма как, играта се прицелва към масовата аудитория. Иначе просто няма начин да си възвърнат инвестицията.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 08 Юни 2011 01:04
Минотавъра написа: blackmaster написа: Верно, че си бяха нереалистични, но надеждата умира последна. И не ме разбирай грешно- играта съм сигурен, че ще е супер, но просто не е това, което трябва да бъде според мен. Няма как, играта се прицелва към масовата аудитория. Иначе просто няма начин да си възвърнат инвестицията. Имаш право !
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2011 02:23
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Юни 2011 03:18
pg 13, заеби и излагацията
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 08 Юни 2011 08:23
Минотавъра написа: Тоя рейд изглежда интересен. Империята напада затвора, за да убие сит? Хмм... И раката статуите бяха много приятен детайл.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Юни 2011 15:42
The Chameleon написа: pg 13, заеби и излагацията Ехооо ,това е Star Wars. Вие какво очаквахте? Нима някой от филмите и игрите да са получавали повече от pg 13?
___________________________________ Who do I belong To? Not Earth Not world Not Evil Not mortals Not wretches Not horrors Who do I belong to? Unchanging Unbreaking Unfailing Creator Immortal Eternal !!!
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Юни 2011 16:17
Mysterious Stranger написа: The Chameleon написа: pg 13, заеби и излагацията Ехооо ,това е Star Wars. Вие какво очаквахте? Нима някой от филмите и игрите да са получавали повече от pg 13? Маса народ из света все още се надява да играе Туилек стриптизьорка в TOR
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Юни 2011 16:45
Mysterious Stranger написа: The Chameleon написа: pg 13, заеби и излагацията Ехооо ,това е Star Wars. Вие какво очаквахте? Нима някой от филмите и игрите да са получавали повече от pg 13? Крайно време е да го направят 18+ с по-мрачни детайли. Малко ми писна джедайчета да приказват за приятелство и гейски секс и доброто да побеждава при 1:100000 оддс Просто не е реалистично, най-малкото.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Юни 2011 16:51
The Chameleon написа: Крайно време е да го направят 18+ с по-мрачни детайли. Малко ми писна джедайчета да приказват за приятелство и гейски секс и доброто да побеждава при 1:100000 оддс Просто не е реалистично, най-малкото. SW и реалистичност?! Междузвездни войни си е приказка, при това не мрачна. Не виждам защо трябва да го правят тъмно мрачно и 18+
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Юни 2011 17:21
Theron Fears написа: SW и реалистичност?! Междузвездни войни си е приказка, при това не мрачна. Не виждам защо трябва да го правят тъмно мрачно и 18+
Айде моля ти се Оли-Уан. Много добре се знае какво имам предвид реалистично. Това последно трейлърче на SWTOR показва 100 пъти по-голям реализъм от SW филмите( най-малкото ). Не виждам и защо трябва тази велика идея да се ограничава до приказка за лека нощ на келеши.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Юни 2011 17:35
Theron Fears написа: The Chameleon написа: Крайно време е да го направят 18+ с по-мрачни детайли. Малко ми писна джедайчета да приказват за приятелство и гейски секс и доброто да побеждава при 1:100000 оддс Просто не е реалистично, най-малкото. SW и реалистичност?! Междузвездни войни си е приказка, при това не мрачна. Не виждам защо трябва да го правят тъмно мрачно и 18+ +1 Макар че има някои книги ,като например поредицата The New Jedi Order ,които са мрачни и с повече насилие и като цяло са си доста добри. Също така има хорър новела - http://starwars.wikia.com/wiki/Death_Troopers , но не зная дали е добра. От SW комиксите ,които съм чел мога да препоръчам Dark Times - доста е мрачен и добрите ,освен че не печелят ,си умират често. The Chameleon написа: ...Това последно трейлърче на SWTOR показва 100 пъти по-голям реализъм от SW филмите( най-малкото )....
Хамелеоне ,я кажи какво ти разбираш под "реализъм" ? По какво сравняваш филмите и трейлърите на TOR ,за да наречеш едните по-реалистични от другите?
___________________________________ Who do I belong To? Not Earth Not world Not Evil Not mortals Not wretches Not horrors Who do I belong to? Unchanging Unbreaking Unfailing Creator Immortal Eternal !!!
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Юни 2011 18:29
Мрачна трябва да бъде предимно заради ситите. Не може тъмните лордове да се появяват след хиляди години и да избиват джедаите като мухи, а атмосферата да те кара , да се чувстваш все едно си на разходка в парка. Абсурд И трейлърите на играта си бяха с доста мрачна атмосфера.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Юни 2011 19:19
Mysterious Stranger написа: Хамелеоне ,я кажи какво ти разбираш под "реализъм" ? По какво сравняваш филмите и трейлърите на TOR ,за да наречеш едните по-реалистични от другите? Еуоки. Enough said.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Юни 2011 19:20
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Юни 2011 19:47
Коментарът който ме шокира: "we're done doing demos, this is full game and we are on live servers" >.< Колко време подяволите трябва, за да оправат няколко малки бъгчета и да балансират ПвП-то.... Наистина вече прекаляват с проточването.
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Юни 2011 20:06
Jedi Knight написа: @Дракс - No Ewoks will appear in Star Wars: The Old Republic И Слава Богу, защото тези care bears просто ме вдъхновяват да коля. И ето това - "Bounty hunters will get a Jawa companion named Blizz." ме кара да се смея. Обаче щом чух темата на Татуин, и ме връхлетяха спомени... Ах, само да излезе тази игра...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Юни 2011 20:30
Някакви видеота не са ли пускали ?
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2011 21:55
The Chameleon написа: pg 13, заеби и излагацията Че ти какво очакваше? Рейтингът на играта е известен от три години. Jedi Knight написа: Тоя рейд изглежда интересен. Империята напада затвора, за да убие сит? Хмм... За да СПАСИ сит, майна. Това е rescue mission, пак не си внимавал The Chameleon написа: Крайно време е да го направят 18+ с по-мрачни детайли. [...] Не виждам защо трябва и тази велика идея да се ограничава до приказка за лека нощ на келеши. blackmaster написа: Мрачна трябва да бъде предимно заради ситите. Не може тъмните лордове да се появяват след хиляди години и да избиват джедаите като мухи, а атмосферата да те кара , да се чувстваш все едно си на разходка в парка. Абсурд И трейлърите на играта си бяха с доста мрачна атмосфера. Ситската къмпания ще е мрачна, но... по детски. Watchmen-style изпълнения не очаквайте. С други думи, героят ще върши зверства, но в последния момент камерата ще се отклонява и пр. и ще виждаме само последиците от въпросните действия. Това е единственият начин да заблудиш рейтинговата система и да имаш (сравнително) зряла игра без да получиш рейтинг 18+. Mysterious Stranger написа: Макар че има някои книги ,като например поредицата The New Jedi Order ,които са мрачни и с повече насилие и като цяло са си доста добри... NJO разцепи фендома на две. Не може да се каже, че е популярна, по-скоро скандална. Mysterious Stranger написа: Също така има хорър новела - http://starwars.wikia.com/wiki/Death_Troopers , но не зная дали е добра. Това не го чети дори животът ти да зависи от него. Джо Шрайбер е позор за майката която го е родила. Mysterious Stranger написа: От SW комиксите ,които съм чел мога да препоръчам Dark Times - доста е мрачен и добрите ,освен че не печелят ,си умират често. И Legacy. Задължително Legacy.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Юни 2011 22:22
По-скоро дъртите 4-5-6 епизод са като приказка ( макар че дори 5-тата част си беше доста мрачна )... В първите три умират джедаи и има повече логика от 1вс1000 уин. Сега гледам 3Д анимацията и осъзнавам, че е наистина за деца и ме изби на агресия покрай непрестанните "мъдри слова за доброта, приятелство и т.н.". Aкo ТОР е малко по-хард от КОТОР-ите ще ми е екстра.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|