The Witcher 2:Assasins of Kings
Re: The Witcher 2:Assasins of Kings
Трябва ли ми първия пач, че нещо не можах да го инсталирам?
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Преди малко НАЙ-НАКРАЯ и аз я врътнах. Може би не съм минавал всички странични куестове, но ми се стори доста по-кратка от първата. Иначе -
Spoiler for :
джумерки
- EviL
Stylized Corpse написа:Преди малко НАЙ-НАКРАЯ и аз я врътнах. Може би не съм минавал всички странични куестове, но ми се стори доста по-кратка от първата. Иначе -Spoiler for :
Spoiler for :
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Аз пък този Оператор въобще не съм го срещал, нито съм имал куест From a Bygone Era... да не би да е достъпен само по Roche path?
Fear is the mindkiller!
- EviL
Glamour написа:Аз пък този Оператор въобще не съм го срещал, нито съм имал куест From a Bygone Era... да не би да е достъпен само по Roche path?
Мда ако си със Йорвет не можеш да го докопаш. Освен ако можеш да влезеш в мазето на къщата когато те прещат отвъд мъглата да вземеш кръв от Хансел - но не съм пробвал и се съмнявам да става така.
- Ghost_Leader
Хм,нов проблем.Стигнах до Chapter 3,но не мога да взаимодействам с нито едно от NPC-тата.Мога да отварям врати и да събирам предмети,но когато съм до някое NPC просто не ми дава опцията да започна разговор.В резултат на това инвентарът ми е пълен и няма къде да продам излишните предмети.Някой да е имал този проблем? 
И на мен ми се случи. Рестартирай си компа. При мен това беше единственото, което подейства. И да излизаш и влизаш пак в играта няма да се оправи без рес.Ghost_Leader написа:Хм,нов проблем.Стигнах до Chapter 3,но не мога да взаимодействам с нито едно от NPC-тата.Мога да отварям врати и да събирам предмети,но когато съм до някое NPC просто не ми дава опцията да започна разговор.В резултат на това инвентарът ми е пълен и няма къде да продам излишните предмети.Някой да е имал този проблем?
I am willing to believe they would pay for a smile
Чакам патч 1.2 и я почвам отново по Roche path, тъкмо ще го видя този Оператор толкова ли е страшенEviL написа:Glamour написа:Аз пък този Оператор въобще не съм го срещал, нито съм имал куест From a Bygone Era... да не би да е достъпен само по Roche path?
Мда ако си със Йорвет не можеш да го докопаш. Освен ако можеш да влезеш в мазето на къщата когато те прещат отвъд мъглата да вземеш кръв от Хансел - но не съм пробвал и се съмнявам да става така.
Fear is the mindkiller!
- Ghost_Leader
За съжаление рестартирането на компа не стана.Ще почакам да излезе патч 1.2 и ще пробвам пак.Ако ли не може и да преинсталирам играта.rISs.A.X. написа:И на мен ми се случи. Рестартирай си компа. При мен това беше единственото, което подейства. И да излизаш и влизаш пак в играта няма да се оправи без рес.Ghost_Leader написа:Хм,нов проблем.Стигнах до Chapter 3,но не мога да взаимодействам с нито едно от NPC-тата.Мога да отварям врати и да събирам предмети,но когато съм до някое NPC просто не ми дава опцията да започна разговор.В резултат на това инвентарът ми е пълен и няма къде да продам излишните предмети.Някой да е имал този проблем?
За 2- рия пач трябва ли да имам първия? Защото първия ми прави проблем.
- Ghost_Leader
Подозирам,че трябва.В официалния сайт пише:falloutа написа:За 2- рия пач трябва ли да имам първия? Защото първия ми прави проблем.
If no active Internet connection is present, patches may be manually downloaded from our website at http://thewitcher.com/patch/. To update your installed game copy, run the downloaded .exe file(s), making sure to update to version 1.1 before installing Patch 1.2.
И втория пач не мога да го инсталирам! Къде е проблемът?
- EviL
http://www.gog.com/en/forum/the_witcher ... atch/post1
Виж какво са казали хората тук - особено обърни внимание на предпоследният пост. Не съм има твоя проблем такаче не мога да гарантирам че ще ти свърши работа.
Виж какво са казали хората тук - особено обърни внимание на предпоследният пост. Не съм има твоя проблем такаче не мога да гарантирам че ще ти свърши работа.
Мерси много за линка- когато махнеш всички длс-а, които си сложил, се пачва перфектно!
Aйде и аз най-накрая намерих време да я врътна. Май ще я почна и с Йорвет. Така или иначе не ме впечатли колкото очаквах - несъмнено страхотна игра, но не чак уникална... Много се радвам обаче, че поляците не осраха работата... Чакам 3 
All summers long the drill to build the machine
To turn men from flesh and blood to steel
From paper soldiers to bodies on the beach
From summer sands to Armageddon's reach
Брато в началото е тегаво, но за съжаление колкото повече напредваш, толкова по-голяма имба си и в 3ти чаптър гък не може да ти каже никой. В началото и мен ме соляха доволно, но просто на второ преиграване не ги оставям да ме барнат. Цаката е да пускаш Quen по-често в началото. Аз лично петимата на първо преиграване избрах една от другите 3 опции на куеста, но на второ мутрягите само ги наобикалях и изчакваш удобен ъгъл за атака. Примерно някакви си 2ма замахват единия го удрям да се изнерви и да ме чарджне, търкалям се и последните 2ма като дойдат, бутам единия и вкарвам примерно 30-40 процента демидж на останалия бастун.
Работата е че на първо преиграване е малко по-сложно, затова си ползвай бомби, ножовки, Quen, трапове. А търмъка го остави, не се правят комбота с него, взимай меча и ги топуркай с него.
За ендрегите пък, колкото и да ти е слаб героя, колкото и да не можеш да играеш - скачаш винаги само на една и спамиш леката атака, никога не може да ти блокират, майките им големите ендреги по-нататък ще са ти проблем, но тогава ще си поразвил героя.
Работата е че на първо преиграване е малко по-сложно, затова си ползвай бомби, ножовки, Quen, трапове. А търмъка го остави, не се правят комбота с него, взимай меча и ги топуркай с него.
За ендрегите пък, колкото и да ти е слаб героя, колкото и да не можеш да играеш - скачаш винаги само на една и спамиш леката атака, никога не може да ти блокират, майките им големите ендреги по-нататък ще са ти проблем, но тогава ще си поразвил героя.
Лично на мен бойната система ми прилича на тази на Darksiders. Или поне що се отнася до частта с Dash-a на War/търкала на Гералт. Изчаквам някой да замахне, търкалям се срещу него, и се озовавам зад гърба му. Два-три тежки удара и е долу. Обръщам се към някой друг противник, повтарям.
За това ми беше лесно още от началото, дори на Hard. Просто трябва да откриеш тези малки "exploits" в бойната система и всичко е наред.
П.С. Умението Footwork от дървото на Мечоносеца помага изключително.
За това ми беше лесно още от началото, дори на Hard. Просто трябва да откриеш тези малки "exploits" в бойната система и всичко е наред.
П.С. Умението Footwork от дървото на Мечоносеца помага изключително.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Corpse, ако още не си го утрепал, има в опциите настройки на трудността, пусни Easy и го напукай 3-4 пъти да ти мине.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
утрепах го на easy от първия път, спокоDJ Cat написа:Corpse, ако още не си го утрепал, има в опциите настройки на трудността, пусни Easy и го напукай 3-4 пъти да ти мине.
джумерки
Абсолютно. Въпреки, че играя всички игри на нормал и ми е неприятно ако сменя трудността, на тая се узорих. На 1-2 битки го сменях на иизи...просто играх малко повърхностно - рядко пиех поушъни, почти никакви дизайни не съм ковал и т.н.Stylized Corpse написа: разликата м/у трудностите явно е колосална, хахах
All summers long the drill to build the machine