Преди малко НАЙ-НАКРАЯ и аз я врътнах. Може би не съм минавал всички странични куестове, но ми се стори доста по-кратка от първата. Иначе -
Spoiler for :
В един момент, малко след началото на играта, се губи изцяло идеята за Гералт като вещер. Има 2-3 jobs и толкоз. Дори нямаше пари от къде да печеля, освен да луутвам и да продавам като побъркан. Dice poker-а с печалби по 20-30 е кофти алтенратива. След това Гералт по-скоро става спътник на (доста по-)важни персонажи в историята. Върнан Роуч е много силен персонаж, искрено му се кефех през цялата игра, затова и избрах този път страната на хората, а Йорвет и циганите му ги заебах. Имах чувството, че в някои моменти Роуч е в центъра на нещата, а Гералт само ''помага''. Нишката с Wild Hunt беше готина, и може би главната движеща история в личен план, ако може така да се каже, и се надявах до края да се разгърне малко повечко. Но и така съм доволен. Трети чаптър - малко претупан, но пък готин. Успях да си изкова всичко, до което се добрах - Vran armour, Zerrikanterment, наблъскани с руни, elder blood предметите и оня готиния стоманен меч Cremare или нещо такова. Има ли как да се убие Sile ? Накрая оставих Лето, през цялата игра имах чувството, че въобще няма да ми се наложи да го бия, а и ми беше готин като персонаж. Радвам се, че имаше мирна опция Каква е идеята на последната сцена след кредитите ?
Преди малко НАЙ-НАКРАЯ и аз я врътнах. Може би не съм минавал всички странични куестове, но ми се стори доста по-кратка от първата. Иначе -
Spoiler for :
В един момент, малко след началото на играта, се губи изцяло идеята за Гералт като вещер. Има 2-3 jobs и толкоз. Дори нямаше пари от къде да печеля, освен да луутвам и да продавам като побъркан. Dice poker-а с печалби по 20-30 е кофти алтенратива. След това Гералт по-скоро става спътник на (доста по-)важни персонажи в историята. Върнан Роуч е много силен персонаж, искрено му се кефех през цялата игра, затова и избрах този път страната на хората, а Йорвет и циганите му ги заебах. Имах чувството, че в някои моменти Роуч е в центъра на нещата, а Гералт само ''помага''. Нишката с Wild Hunt беше готина, и може би главната движеща история в личен план, ако може така да се каже, и се надявах до края да се разгърне малко повечко. Но и така съм доволен. Трети чаптър - малко претупан, но пък готин. Успях да си изкова всичко, до което се добрах - Vran armour, Zerrikanterment, наблъскани с руни, elder blood предметите и оня готиния стоманен меч Cremare или нещо такова. Има ли как да се убие Sile ? Накрая оставих Лето, през цялата игра имах чувството, че въобще няма да ми се наложи да го бия, а и ми беше готин като персонаж. Радвам се, че имаше мирна опция Каква е идеята на последната сцена след кредитите ?
Spoiler for :
Мда съвсем забравих да кажа лесен начин да изкараш неограничено количество кинти в първа глава След като смачкаш всички на канадска борба последният ти опонент ти предлага да се борите и при него залога стига до сто 100 орена. Номера е че ако отидеш в друга част на града и се върнеш - можеш отново да играеш за 100 орена И така до безкраи. Аз мисля направих хиляда две хиляди от него - общо взето това е първото нещо което свърших в първа глава - и после всеки път като мина покраи него все изкарвах по стотачка. Иначе и аз съм съгласен че можеше да има поне 3-4 допълнителни задачи за избиване на чудовища във всяка глава ама няма лошо - така поне не умръзват бързо. И отново прав си че с Роуч до някаква степен Герал е малко второстепеннен персонаж - но повярваи със Йорвет ще се почуствасш като центара на ставащото. Да не говорим че Саския е великолепен персонаж. Такаче силно ти препоръчвам да започнеш второто си преиграване . Шила Де Терзерван можеш да и видиш сметката като просто я оставиш да се мъчи като се пробва да се телепортира - след двадесетина секунди ще експлоадира във облак от кървав дъжд А последната сцена след кредитите е проста - "Твоето приключение тепърва започва!"
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Glamour
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings
Публикувано на: 03 Юни 2011 15:46
Аз пък този Оператор въобще не съм го срещал, нито съм имал куест From a Bygone Era... да не би да е достъпен само по Roche path?
___________________________________ Fear is the mindkiller!
Аз пък този Оператор въобще не съм го срещал, нито съм имал куест From a Bygone Era... да не би да е достъпен само по Roche path?
Мда ако си със Йорвет не можеш да го докопаш. Освен ако можеш да влезеш в мазето на къщата когато те прещат отвъд мъглата да вземеш кръв от Хансел - но не съм пробвал и се съмнявам да става така.
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Ghost_Leader
Публикувано на: 03 Юни 2011 15:51
Хм,нов проблем.Стигнах до Chapter 3,но не мога да взаимодействам с нито едно от NPC-тата.Мога да отварям врати и да събирам предмети,но когато съм до някое NPC просто не ми дава опцията да започна разговор.В резултат на това инвентарът ми е пълен и няма къде да продам излишните предмети.Някой да е имал този проблем?
Съселче
Публикувано на: 03 Юни 2011 16:02
Ghost_Leader написа:
Хм,нов проблем.Стигнах до Chapter 3,но не мога да взаимодействам с нито едно от NPC-тата.Мога да отварям врати и да събирам предмети,но когато съм до някое NPC просто не ми дава опцията да започна разговор.В резултат на това инвентарът ми е пълен и няма къде да продам излишните предмети.Някой да е имал този проблем?
И на мен ми се случи. Рестартирай си компа. При мен това беше единственото, което подейства. И да излизаш и влизаш пак в играта няма да се оправи без рес.
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
Glamour
Публикувано на: 03 Юни 2011 16:17
EviL написа:
Glamour написа:
Мда ако си със Йорвет не можеш да го докопаш. Освен ако можеш да влезеш в мазето на къщата когато те прещат отвъд мъглата да вземеш кръв от Хансел - но не съм пробвал и се съмнявам да става така.
Чакам патч 1.2 и я почвам отново по Roche path, тъкмо ще го видя този Оператор толкова ли е страшен
___________________________________ Fear is the mindkiller!
Ghost_Leader
Публикувано на: 03 Юни 2011 16:24
rISs.A.X. написа:
Ghost_Leader написа:
И на мен ми се случи. Рестартирай си компа. При мен това беше единственото, което подейства. И да излизаш и влизаш пак в играта няма да се оправи без рес.
За съжаление рестартирането на компа не стана.Ще почакам да излезе патч 1.2 и ще пробвам пак.Ако ли не може и да преинсталирам играта.
falloutа
Публикувано на: 03 Юни 2011 16:44
За 2- рия пач трябва ли да имам първия? Защото първия ми прави проблем.
Ghost_Leader
Публикувано на: 03 Юни 2011 17:13
falloutа написа:
За 2- рия пач трябва ли да имам първия? Защото първия ми прави проблем.
Подозирам,че трябва.В официалния сайт пише:
Цитат:
If no active Internet connection is present, patches may be manually downloaded from our website at http://thewitcher.com/patch/. To update your installed game copy, run the downloaded .exe file(s), making sure to update to version 1.1 before installing Patch 1.2.
falloutа
Публикувано на: 03 Юни 2011 17:24
И втория пач не мога да го инсталирам! Къде е проблемът?
Aйде и аз най-накрая намерих време да я врътна. Май ще я почна и с Йорвет. Така или иначе не ме впечатли колкото очаквах - несъмнено страхотна игра, но не чак уникална... Много се радвам обаче, че поляците не осраха работата... Чакам 3
___________________________________ All summers long the drill to build the machine To turn men from flesh and blood to steel From paper soldiers to bodies on the beach From summer sands to Armageddon's reach
Брато в началото е тегаво, но за съжаление колкото повече напредваш, толкова по-голяма имба си и в 3ти чаптър гък не може да ти каже никой. В началото и мен ме соляха доволно, но просто на второ преиграване не ги оставям да ме барнат. Цаката е да пускаш Quen по-често в началото. Аз лично петимата на първо преиграване избрах една от другите 3 опции на куеста, но на второ мутрягите само ги наобикалях и изчакваш удобен ъгъл за атака. Примерно някакви си 2ма замахват единия го удрям да се изнерви и да ме чарджне, търкалям се и последните 2ма като дойдат, бутам единия и вкарвам примерно 30-40 процента демидж на останалия бастун.
Работата е че на първо преиграване е малко по-сложно, затова си ползвай бомби, ножовки, Quen, трапове. А търмъка го остави, не се правят комбота с него, взимай меча и ги топуркай с него.
За ендрегите пък, колкото и да ти е слаб героя, колкото и да не можеш да играеш - скачаш винаги само на една и спамиш леката атака, никога не може да ти блокират, майките им големите ендреги по-нататък ще са ти проблем, но тогава ще си поразвил героя.
Draksis
Публикувано на: 04 Юни 2011 12:54
Лично на мен бойната система ми прилича на тази на Darksiders. Или поне що се отнася до частта с Dash-a на War/търкала на Гералт. Изчаквам някой да замахне, търкалям се срещу него, и се озовавам зад гърба му. Два-три тежки удара и е долу. Обръщам се към някой друг противник, повтарям.
За това ми беше лесно още от началото, дори на Hard. Просто трябва да откриеш тези малки "exploits" в бойната система и всичко е наред.
П.С. Умението Footwork от дървото на Мечоносеца помага изключително.
Абсолютно. Въпреки, че играя всички игри на нормал и ми е неприятно ако сменя трудността, на тая се узорих. На 1-2 битки го сменях на иизи...просто играх малко повърхностно - рядко пиех поушъни, почти никакви дизайни не съм ковал и т.н.
___________________________________ All summers long the drill to build the machine To turn men from flesh and blood to steel From paper soldiers to bodies on the beach From summer sands to Armageddon's reach
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения