Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 31 Май 2011 14:13
iddqd написа: Е щото тука е купона което си е така си е така 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 31 Май 2011 14:27
iddqd написа: Абе за рпг ако не си правиш героя сам, то поне трябва да ти дадут избор от най-малко 3 героя. Ако и това го няма то това не е никво рпг. Винаги трябва да можеш да си направиш героя да прилича на теб в рпг, а тук дори пола не може да му смениш. Никво рпг не е това. за това ли твойте герои са изроди Сега сериозно, да ти го туря и на теб, и на котката, че му осрахте темата 
|
|
 |
EviL
|
 |
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 31 Май 2011 14:34
Я сега един въпрос към всички който са минали поне първа глава на играта. Колко от вас си изтриха татуировката - и защо ? За мен лично Вещера все още спазва неутралитет макар от време на време да се потапя в манджата на политиката затова и я зтрих малко преди края на първа глава - макар самото тату да беше много забавно  П.П. Hung Over вероятно е най веселият куест който съм приключвал в РПГ до момента 
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 31 Май 2011 14:43
Запазих си я до края на играта бе, ти пък... 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 31 Май 2011 14:47
Мен ме домързя да я махна. Съжалявам, че не я споменаха нито един път след този куест.
|
|
 |
Ghost_Leader
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 01 Юни 2011 17:27
Трябва ми помощ с куеста "The Harpy Contract".Купих Harpy Traps и успях да унищожа 4 гнезда около старата мина.Проблемът е,че там в началото все още се спаунват гадинки,а когато им пускам капани те просто ги игнорират и ме нападат.Ако бях унищожил всички гнезда в околността не би трябвало да се спаунват,но където и да сложа капани в мината,все ги подминават.Някакви идеи къде да открия тези гнезда? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 01 Юни 2011 19:18
Трябва да го оставиш и тя да го вземе и да го занесе в гнездото така се махат гнездата.
|
|
|
|
 |
Ghost_Leader
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 01 Юни 2011 19:43
Ghost_Leader написа: Трябва ми помощ с куеста "The Harpy Contract".Купих Harpy Traps и успях да унищожа 4 гнезда около старата мина.Проблемът е,че там в началото все още се спаунват гадинки,а когато им пускам капани те просто ги игнорират и ме нападат.Ако бях унищожил всички гнезда в околността не би трябвало да се спаунват,но където и да сложа капани в мината,все ги подминават.Някакви идеи къде да открия тези гнезда?  Аз знам как се унищожават гнездата.Проблемът ми е в това,че не мога да намеря всичките 7.
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 02 Юни 2011 05:02
Ghost_Leader написа: Ghost_Leader написа: Трябва ми помощ с куеста "The Harpy Contract".Купих Harpy Traps и успях да унищожа 4 гнезда около старата мина.Проблемът е,че там в началото все още се спаунват гадинки,а когато им пускам капани те просто ги игнорират и ме нападат.Ако бях унищожил всички гнезда в околността не би трябвало да се спаунват,но където и да сложа капани в мината,все ги подминават.Някакви идеи къде да открия тези гнезда?  Аз знам как се унищожават гнездата.Проблемът ми е в това,че не мога да намеря всичките 7. Sorry za latinicata no nqmam kirilica na toq komp. W starata mina ima samo 4 gnezda po default - oshte edno gnezdo mojesh da namerish blizo do katacombite ( ot kudeto vzimash the banner of Dun Banner ). Ako pomnq tochno poslednite 2 gnezda sa vuv peshterite ot kojto zimash magicheskite kristali za lekarstvoto za Saskia. Ako veche si prikluchil tazi chast ot quest-a nqma da mojesh da grumnesh poslednite gnezda zashtoto Harpitata spirata da se spawn-vat.
|
|
|
|
 |
Ghost_Leader
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 02 Юни 2011 08:12
EviL написа: Sorry za latinicata no nqmam kirilica na toq komp.
W starata mina ima samo 4 gnezda po default - oshte edno gnezdo mojesh da namerish blizo do katacombite ( ot kudeto vzimash the banner of Dun Banner ). Ako pomnq tochno poslednite 2 gnezda sa vuv peshterite ot kojto zimash magicheskite kristali za lekarstvoto za Saskia. Ako veche si prikluchil tazi chast ot quest-a nqma da mojesh da grumnesh poslednite gnezda zashtoto Harpitata spirata da se spawn-vat. Мерси за отговора. 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 02 Юни 2011 11:01
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 02 Юни 2011 11:28
1. Не го убивай, кажи му нещо друго, а не че не си избрания. 2. Пусни си на easy. 3. Ако не си развит на магий, не е толкова трудно, ако си алхимик лодни по-стар сейф и направи 100 бомби и му ги измятай всичките. На Swordmaster не знам, то има ли въобще кирия да го развиваш на такова.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 02 Юни 2011 13:35
знам, че може да не се убива, но сега съм толкова pissed, че е въпрос на чест да го спукам копеленцето на медиум съм, то трудността не се ли избира в началото ?
и съм развит на мечове само, щото пък не виждах смисъл от другото наблъсквам се с колби, мажем меча с кви ли не лайна, и тия гаргойли ме убиват от 2-3 удара
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 02 Юни 2011 14:49
Ъх за какво точно говорите Stylized Corpse, DJ Cat ? Къв тоя оператор и защо не се сещам за какво става дума ?  Я ме подсетете щото аз вече трети път я връткам все на хард та вярвам че ще мога да дам някой друг съвет.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 02 Юни 2011 14:57
Куеста е From a Bygone Era. Явно това е финалната му фаза.
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 02 Юни 2011 15:10
Ах  Мда сега се сетих
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 02 Юни 2011 16:36
EviL написа: Ах  Мда сега се сетих мерси, като включих на easy и го бих от първия път ... явно не съм бил готов още, гледах в ютуб хората го бият по-голям лвл от мене и т.н. иначе не съм развивал signs, затова ми беше зор някакви пинизи за бързо събиране на пари има ли ? изпопродадох толкова много неща, само за да си направя Vran armour-а, който иска 2 бона. Сега събирам да си изкова и Zerrikanterment меча и няма кво да ме спре. 
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 02 Юни 2011 17:30
Амиии какво да ти кажа. Пари много лесно се правят .... на второто преиграване  Просто след като я минеш веднъж знаеш какво ти трабвя - какво да купиш и какво можеш просто да лутнеш и така нататък. Мутагените са принципно начина да изкопаш голямо количество кинти. Другия трик е малко .... чийт  Има мод който ти позволява да носиш неограничено колиечество предмети - по тоя начин ще изкараш доста добри кинти от мечове и брадви и така нататък. Малко ме дразни че го ползвам но липсата на място където да запазиш не толкова важните си предмети като в първата част ме издразни. Аз лично в края на втора глава имах 7-8 бона ( трето преиграване ). Относно битката. Ами принципно и без Quen може но е много много трудно предполагам. Така като те слушам си вложил повечето си таланти във swordfighting което не е лошо защото поемаш много по малко щети а и гарголитите не те удрят за 200% щети като те целнат в гърбът. Аз ако помня мисля бях около 30 ниво като му скокнах на веждите. Имаики предвид че това е можеби на трудната битка в играта бих те посъветвал да си запазиш един save преди нея и след време да ходиш да му счупиш главата на hard. Вярваи ми когато успееш ще изпиташ невероятно удоволствие 
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 02 Юни 2011 20:54
CDP Summer Days почва след 5 минути.
|
|
|
|
 |
Ghost_Leader
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 03 Юни 2011 12:34
Днес чакаме патч 1.2.Списък с промените - ТУК.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|