Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings
Публикувано на: 31 Май 2011 14:13

iddqd написа:
Е щото тука е купона

което си е така си е така :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2011 14:27

iddqd написа:
Абе за рпг ако не си правиш героя сам, то поне трябва да ти дадут избор от най-малко 3 героя. Ако и това го няма то това не е никво рпг. Винаги трябва да можеш да си направиш героя да прилича на теб в рпг, а тук дори пола не може да му смениш. Никво рпг не е това.

за това ли твойте герои са изроди :lol: :lol: :lol:
Сега сериозно, да ти го туря и на теб, и на котката, че му осрахте темата :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2011 14:34

Я сега един въпрос към всички който са минали поне първа глава на играта.

Колко от вас си изтриха татуировката - и защо ?
За мен лично Вещера все още спазва неутралитет макар от време на време да се потапя в манджата на политиката затова и я зтрих малко преди края на първа глава - макар самото тату да беше много забавно :)

П.П. Hung Over вероятно е най веселият куест който съм приключвал в РПГ до момента :)

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Публикувано на: 31 Май 2011 14:43

Запазих си я до края на играта бе, ти пък... :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2011 14:47

Мен ме домързя да я махна. Съжалявам, че не я споменаха нито един път след този куест.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2011 17:27

Трябва ми помощ с куеста "The Harpy Contract".Купих Harpy Traps и успях да унищожа 4 гнезда около старата мина.Проблемът е,че там в началото все още се спаунват гадинки,а когато им пускам капани те просто ги игнорират и ме нападат.Ако бях унищожил всички гнезда в околността не би трябвало да се спаунват,но където и да сложа капани в мината,все ги подминават.Някакви идеи къде да открия тези гнезда? :?

Профил

Публикувано на: 01 Юни 2011 19:18

Трябва да го оставиш и тя да го вземе и да го занесе в гнездото така се махат гнездата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2011 19:43

Ghost_Leader написа:
Трябва ми помощ с куеста "The Harpy Contract".Купих Harpy Traps и успях да унищожа 4 гнезда около старата мина.Проблемът е,че там в началото все още се спаунват гадинки,а когато им пускам капани те просто ги игнорират и ме нападат.Ако бях унищожил всички гнезда в околността не би трябвало да се спаунват,но където и да сложа капани в мината,все ги подминават.Някакви идеи къде да открия тези гнезда? :?

Аз знам как се унищожават гнездата.Проблемът ми е в това,че не мога да намеря всичките 7.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 05:02

Ghost_Leader написа:
Ghost_Leader написа:

Аз знам как се унищожават гнездата.Проблемът ми е в това,че не мога да намеря всичките 7.

Sorry za latinicata no nqmam kirilica na toq komp.

W starata mina ima samo 4 gnezda po default - oshte edno gnezdo mojesh da namerish blizo do katacombite ( ot kudeto vzimash the banner of Dun Banner ). Ako pomnq tochno poslednite 2 gnezda sa vuv peshterite ot kojto zimash magicheskite kristali za lekarstvoto za Saskia. Ako veche si prikluchil tazi chast ot quest-a nqma da mojesh da grumnesh poslednite gnezda zashtoto Harpitata spirata da se spawn-vat.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 08:12

EviL написа:

Sorry za latinicata no nqmam kirilica na toq komp.

W starata mina ima samo 4 gnezda po default - oshte edno gnezdo mojesh da namerish blizo do katacombite ( ot kudeto vzimash the banner of Dun Banner ). Ako pomnq tochno poslednite 2 gnezda sa vuv peshterite ot kojto zimash magicheskite kristali za lekarstvoto za Saskia. Ako veche si prikluchil tazi chast ot quest-a nqma da mojesh da grumnesh poslednite gnezda zashtoto Harpitata spirata da se spawn-vat.

Мерси за отговора. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 11:01

АБЕ ПИЧКА МУ ИЗГНИЛА КАК ДА БИЕМ ТОЯ OPERATOR.............. ОТ 3 ДЕНА СЪМ НА НЕГО И ВЕЧЕ ИЗПОТРОШИХ ВСИЧКИ МЕБЕЛИ В СТАЯТА И НЕ МОГА ДА ГО БИЯ
АКЛ:СЙФХА:КЛСЙФНА:ЛСКФЙА:СЛ"КФЙАС

:x :x :x :x :x :x :x :x

Цитат:
Мнението Ви съдържа прекалено много усмивки. Максималния позволен брой усмивки е 15.

ТИ ГО ТУРИМ В УСТАТА

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 11:28

1. Не го убивай, кажи му нещо друго, а не че не си избрания.
2. Пусни си на easy.
3. Ако не си развит на магий, не е толкова трудно, ако си алхимик лодни по-стар сейф и направи 100 бомби и му ги измятай всичките. На Swordmaster не знам, то има ли въобще кирия да го развиваш на такова.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 13:35

знам, че може да не се убива, но сега съм толкова pissed, че е въпрос на чест да го спукам копеленцето
на медиум съм, то трудността не се ли избира в началото ?

и съм развит на мечове само, щото пък не виждах смисъл от другото
наблъсквам се с колби, мажем меча с кви ли не лайна, и тия гаргойли ме убиват от 2-3 удара

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 14:49

Ъх за какво точно говорите Stylized Corpse, DJ Cat ? Къв тоя оператор и защо не се сещам за какво става дума ? :)

Я ме подсетете щото аз вече трети път я връткам все на хард та вярвам че ще мога да дам някой друг съвет.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 14:57

Куеста е From a Bygone Era. Явно това е финалната му фаза.
Spoiler for :
Като идеш в 3-ти чаптър в канализациите - там има един портал, който иска парола. Паролата уж я ''знаеш'' от записките, които би трябвало да си запазил за себе си, а не да си ги давал на Детмолд. Та, като влезеш в портала, има един с черна роба и т.н.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 15:10

Ах :) Мда сега се сетих

Spoiler for :
Първо силно се надявам да имаш Quen ъпгреиднат на макс защото без него нямам представа как ще победиш. Аз лично преиграх битката доста пъти на хард. Идеята е наистина да се подготвиш. Силно препоръчвам да си приготвиш голямо количество ками , 10-20 фюри капани ( за да накараш гарголитите да се бият за теб ) и задължително вълчи еликсир. Щом започнеш битката се набутаи близо да колоните така че кретена да не може да ти запали задника със огнени топки. Постави колкото се може повече капани наоколо, Quen винагаи щом можеш - това ти е приоритет. Не се хаби да биеш боса когато неговият Quen е включен. Общо взето бих ти препоръчал да включиш на лесно ниво на трудност и да потренираш това дето ти казах и след това да му видиш сметката на по високо ниво на трудност. Междо другото до сега тая битка е можеби на трудната битка която съм водил с изключение на първата ми среща с Лето :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 16:36

EviL написа:
Ах :) Мда сега се сетих

Spoiler for :
Първо силно се надявам да имаш Quen ъпгреиднат на макс защото без него нямам представа как ще победиш. Аз лично преиграх битката доста пъти на хард. Идеята е наистина да се подготвиш. Силно препоръчвам да си приготвиш голямо количество ками , 10-20 фюри капани ( за да накараш гарголитите да се бият за теб ) и задължително вълчи еликсир. Щом започнеш битката се набутаи близо да колоните така че кретена да не може да ти запали задника със огнени топки. Постави колкото се може повече капани наоколо, Quen винагаи щом можеш - това ти е приоритет. Не се хаби да биеш боса когато неговият Quen е включен. Общо взето бих ти препоръчал да включиш на лесно ниво на трудност и да потренираш това дето ти казах и след това да му видиш сметката на по високо ниво на трудност. Междо другото до сега тая битка е можеби на трудната битка която съм водил с изключение на първата ми среща с Лето :)

мерси, като включих на easy и го бих от първия път ... явно не съм бил готов още, гледах в ютуб хората го бият по-голям лвл от мене и т.н.
иначе не съм развивал signs, затова ми беше зор

някакви пинизи за бързо събиране на пари има ли ? изпопродадох толкова много неща, само за да си направя Vran armour-а, който иска 2 бона. Сега събирам да си изкова и Zerrikanterment меча и няма кво да ме спре. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 17:30

Амиии какво да ти кажа. Пари много лесно се правят .... на второто преиграване :) Просто след като я минеш веднъж знаеш какво ти трабвя - какво да купиш и какво можеш просто да лутнеш и така нататък. Мутагените са принципно начина да изкопаш голямо количество кинти. Другия трик е малко .... чийт :) Има мод който ти позволява да носиш неограничено колиечество предмети - по тоя начин ще изкараш доста добри кинти от мечове и брадви и така нататък. Малко ме дразни че го ползвам но липсата на място където да запазиш не толкова важните си предмети като в първата част ме издразни.
Аз лично в края на втора глава имах 7-8 бона ( трето преиграване ).

Относно битката. Ами принципно и без Quen може но е много много трудно предполагам. Така като те слушам си вложил повечето си таланти във swordfighting което не е лошо защото поемаш много по малко щети а и гарголитите не те удрят за 200% щети като те целнат в гърбът. Аз ако помня мисля бях около 30 ниво като му скокнах на веждите. Имаики предвид че това е можеби на трудната битка в играта бих те посъветвал да си запазиш един save преди нея и след време да ходиш да му счупиш главата на hard. Вярваи ми когато успееш ще изпиташ невероятно удоволствие :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 20:54

CDP Summer Days почва след 5 минути.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2011 12:34

Днес чакаме патч 1.2.Списък с промените - ТУК.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost