Danisimo написа:
Ок почнах пак играта и сега е доста по интересна само не разбирам едно нещо. Кой ИДИОТ я е мислил тази итем система? Единствените итем ъпгрейди са ми тези от руните и това е. Дори не мога да разбера колко демидж ми правят мечовете. например сега гледам 2 стоманени меча. Единият е meteorite sword:+5% damage, 16% critical effect:pain. Другият е Illegal sword:-20% damage, critical effects pain, precise hit, bleeding 30%. Вторият изглежда доста по добре от гледна точка на бонус ефекти, но това -20% демидж ме побърква. На какъв принцип се определят тези -20%? Дали това е 20% по-малко от демиджа на 2рия меч? Може би пък и 2та меча имат еднакъв бейс демидж и един от ефектите на този меч е да бие 20% по-малко от стандартния бейс демидж? Просто не мога да разбера... Напънах единствената си мозъчна клетка колкото можах, но не мога да го измисля... Рових се из стари форуми обаче пак не можах да разбера кой от двата меча е по-добър.
Ами тая система всъщност ми допадаше доста - един вид те оставя да се съсредоточиш върху играта а не върху предметите който влачиш.
Относно мечовете - те всъщност нямат демидж. Всичко зависи от талантите който си взел - те всъщност са тези който качват демиджа. Мечовете са по скоро служат за умножител. Такаче ако сложиш тоя с -20% щети това значи че като го извадиш от канията персонажа ти нанася -20% от щетите който обикновенно би нанесъл.
Относно кой меч е по добър - зависи. По принцип -20% щети е кофти наказание но от друга допълнителните ефекти са чудесни срещу бронирани врагове но не толкова положителни срещу слабо бронирани врагове. Аз лично бих го ползвал докато си изкова някакъв приличен меч или докопам един от яките такива от обикаляне по пещерите или от куест.