WOW > Diablo > allSabaka написа:Diablo > all
Какво му е толкова хубавото на The Witcher?
Re: Какво му е толкова хубавото на The Witcher?
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Super Mario > WoW > Diablo > all
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Guild Wars 2 > WoW > Diablo > allBilly Wonka написа:WOW > Diablo > allSabaka написа:Diablo > all
a.k.a Frosty
да, че и панталони може да му слагаш, че и ботушки, визуална промяна има. Сега стига си задавал тъпи въпроси ми бягай да играеш игратаDr.Falus написа:
Не бе,не това.Имам впредвид дали като си сложиш нова броня и визуален ефект никакъв.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Ок почнах пак играта и сега е доста по интересна само не разбирам едно нещо. Кой ИДИОТ я е мислил тази итем система? Единствените итем ъпгрейди са ми тези от руните и това е. Дори не мога да разбера колко демидж ми правят мечовете. например сега гледам 2 стоманени меча. Единият е meteorite sword:+5% damage, 16% critical effect:pain. Другият е Illegal sword:-20% damage, critical effects pain, precise hit, bleeding 30%. Вторият изглежда доста по добре от гледна точка на бонус ефекти, но това -20% демидж ме побърква. На какъв принцип се определят тези -20%? Дали това е 20% по-малко от демиджа на 2рия меч? Може би пък и 2та меча имат еднакъв бейс демидж и един от ефектите на този меч е да бие 20% по-малко от стандартния бейс демидж? Просто не мога да разбера... Напънах единствената си мозъчна клетка колкото можах, но не мога да го измисля... Рових се из стари форуми обаче пак не можах да разбера кой от двата меча е по-добър.
Единствените мечове, които те интересуват, са Meteorite Sword (каквито и да са метеорити), Harvall, Gwaihir, D'yaebl и най-добрия стоманен меч в играта - Mahakaman Rune Sihill.
Всичко друго е допълнителни орени в кесията.
Всичко друго е допълнителни орени в кесията.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- EviL
Ами тая система всъщност ми допадаше доста - един вид те оставя да се съсредоточиш върху играта а не върху предметите който влачиш.Danisimo написа:Ок почнах пак играта и сега е доста по интересна само не разбирам едно нещо. Кой ИДИОТ я е мислил тази итем система? Единствените итем ъпгрейди са ми тези от руните и това е. Дори не мога да разбера колко демидж ми правят мечовете. например сега гледам 2 стоманени меча. Единият е meteorite sword:+5% damage, 16% critical effect:pain. Другият е Illegal sword:-20% damage, critical effects pain, precise hit, bleeding 30%. Вторият изглежда доста по добре от гледна точка на бонус ефекти, но това -20% демидж ме побърква. На какъв принцип се определят тези -20%? Дали това е 20% по-малко от демиджа на 2рия меч? Може би пък и 2та меча имат еднакъв бейс демидж и един от ефектите на този меч е да бие 20% по-малко от стандартния бейс демидж? Просто не мога да разбера... Напънах единствената си мозъчна клетка колкото можах, но не мога да го измисля... Рових се из стари форуми обаче пак не можах да разбера кой от двата меча е по-добър.
Относно мечовете - те всъщност нямат демидж. Всичко зависи от талантите който си взел - те всъщност са тези който качват демиджа. Мечовете са по скоро служат за умножител. Такаче ако сложиш тоя с -20% щети това значи че като го извадиш от канията персонажа ти нанася -20% от щетите който обикновенно би нанесъл.
Относно кой меч е по добър - зависи. По принцип -20% щети е кофти наказание но от друга допълнителните ефекти са чудесни срещу бронирани врагове но не толкова положителни срещу слабо бронирани врагове. Аз лично бих го ползвал докато си изкова някакъв приличен меч или докопам един от яките такива от обикаляне по пещерите или от куест.
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Ок. Благодаря.
Принципно и аз не искам да е като някое ММО, защото най-дразнещото е да гледаш 2 почти еднакви предмета и да се чудиш кой е по добър, но можеше да има нещо поне в края на всеки чаптър.EviL написа:Ами тая система всъщност ми допадаше доста - един вид те оставя да се съсредоточиш върху играта а не върху предметите който влачиш.Danisimo написа:Ок почнах пак играта и сега е доста по интересна само не разбирам едно нещо. Кой ИДИОТ я е мислил тази итем система? Единствените итем ъпгрейди са ми тези от руните и това е. Дори не мога да разбера колко демидж ми правят мечовете. например сега гледам 2 стоманени меча. Единият е meteorite sword:+5% damage, 16% critical effect:pain. Другият е Illegal sword:-20% damage, critical effects pain, precise hit, bleeding 30%. Вторият изглежда доста по добре от гледна точка на бонус ефекти, но това -20% демидж ме побърква. На какъв принцип се определят тези -20%? Дали това е 20% по-малко от демиджа на 2рия меч? Може би пък и 2та меча имат еднакъв бейс демидж и един от ефектите на този меч е да бие 20% по-малко от стандартния бейс демидж? Просто не мога да разбера... Напънах единствената си мозъчна клетка колкото можах, но не мога да го измисля... Рових се из стари форуми обаче пак не можах да разбера кой от двата меча е по-добър.
Относно мечовете - те всъщност нямат демидж. Всичко зависи от талантите който си взел - те всъщност са тези който качват демиджа. Мечовете са по скоро служат за умножител. Такаче ако сложиш тоя с -20% щети това значи че като го извадиш от канията персонажа ти нанася -20% от щетите който обикновенно би нанесъл.
Относно кой меч е по добър - зависи. По принцип -20% щети е кофти наказание но от друга допълнителните ефекти са чудесни срещу бронирани врагове но не толкова положителни срещу слабо бронирани врагове. Аз лично бих го ползвал докато си изкова някакъв приличен меч или докопам един от яките такива от обикаляне по пещерите или от куест.