Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Fable III
Публикувано на: 19 Май 2011 12:41

Говори много, не може толкоз много да дрънка и все верни неща да говри, просто се прави на интересен, ама пред мен такива смешници не вървят.

Профил

Аватар
В момента играе: на компютъра
Публикувано на: 19 Май 2011 15:55

Законност написа:
Пхахахах, играта е много зле.
По-добре да не я бяха пускали за РС, доповръща ми се като я играх.

Като не разбираш по-добре не говори! Играта си е екстра са ти като си безмозъчно и не можеш да играеш rpg твой проблем

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 19 Май 2011 17:01

Претъпкана е догоре с дизайнерски недомислици и откровени простотии.
Жалко, първия фейбъл ми е сред любимите рпг-та, а третия едвам се насилвам да продължавам да играя. Язък за пропиления потенциал.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: на компютъра
Публикувано на: 19 Май 2011 17:22

Jedi Knight написа:
Претъпкана е догоре с дизайнерски недомислици и откровени простотии.
Жалко, първия фейбъл ми е сред любимите рпг-та, а третия едвам се насилвам да продължавам да играя. Язък за пропиления потенциал.

:D ми не знам и на мен първият ми беше любима, а тази я харесвам зареди по-добрата графика, макар и да не съм я играл още, но след 3 месеца като си сменя компютъра ще споделя мнение :D

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 19 Май 2011 18:50

Яка е, яка е. По-напред става още по-интересна :)

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 19 Май 2011 19:46

doggymien4o написа:
Яка е, яка е. По-напред става още по-интересна :)

Може и да се изнасиля да я превъртя, но е шанса е минимален.
Горе някой линкна angry Joe - всяка една дума от това, дето каза, го изпитах в играта. Вместо минимап имам някакви блещукащи лайна, дето 50% от времето камерата ми е насочена към земята да ги гледам. Битките са изключително счупени - пистолети и магии оунват всичко де що мърда, а уж играя на "трудно". Инвентара и куест системата няма дори да ги зачекна, защото ще повърна ако мисля малко повече за тях.

Графика 10/10
Естетика 8/10
Звук 9/10
Геймплей 3/10

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2011 21:46

iddqd написа:
Говори много, не може толкоз много да дрънка и все верни неща да говри, просто се прави на интересен, ама пред мен такива смешници не вървят.

Е той прави ревю, няма как да не обхване всичко що се сети. Все пак трябва да е обективен. Аз набързо мога да кажа плюсовете и минусите, които са според мен.

+ Дизайна на играта - перфектен
+ Все пак, колкото и различен да е си е фейбъл
+ Отворен е света
+ Има някой интересни интеракции
+ Графиката ми допада, красиво е направена природата
+ Купуваш си това онова

- Безумно лесна на най-трудното, не мога да умра ебати мамата
- Историята
- Озвучението е направено много превзето и детинско
- Бойната система е прекалено елементарна
- Най-малоумната идея за аватар и развитие на героя според мен
- Само козметични промени, без някакви реални статистики - при броните.

Ако трябваше да оценявам 7/10

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2011 22:43

Якото на тази игра е че може да си направиш какъвто искаш герои извратен грозен, дебел или красив доблестен атлетичен напомпан или слаб и да промениш облика на цялата страна в която живееш след като станеш крал в зависимост от това какъв си. Примерно на уичер винаги си белокосия пич които чука червенокосата пича с яки цици. Тук си е истиснко рпг и ти решаваш кое как да направиш дали да ги е страх хората и за това да те уважават или пък да ти се възхищават на доблестнте постъпки. Доста по-отворена игра е просто и пликоумните трурно могат да приемат нещо различно.

Профил

Аватар
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Публикувано на: 19 Май 2011 23:13

Цитат:
Якото на тази игра е че може да си направиш какъвто искаш герои извратен грозен, дебел или красив доблестен атлетичен напомпан или слаб и да промениш облика на цялата страна в която живееш след като станеш крал в зависимост от това какъв си. Примерно на уичер винаги си белокосия пич които чука червенокосата пича с яки цици. Тук си е истиснко рпг и ти решаваш кое как да направиш дали да ги е страх хората и за това да те уважават или пък да ти се възхищават на доблестнте постъпки. Доста по-отворена игра е просто и пликоумните трурно могат да приемат нещо различно.

Напълно съгласен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2011 23:53

Сега ще дам пример какво занчение може да има облеклото. Когато си с красиво облекло всички хора ти се кефат и са по благосклонни към теб отначало само така играех, но веднъж реших да стана бесен пънкар на гребен с татуси и много страшни разбоинически дрехи напомпан с мукули. Та значи хората по улиците толкоз се спичаха от мен като ме виждаха така да тичам че когато случаино докато тичм се сблускам в някои селянин тои тотално се насираше от стрях клякаше почваше да трепери а на мен това ми даваше експириън демек вървиш си и хората толкоз се спичат от теб че това ти дава експириънс чак хахах ебаси якото

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 20 Май 2011 00:03

На мен за сега ми е отвяла главата играта, доста повече от 2ката дори. Може би моята оценка не е реална защото съм фен но си е страшна игра. Фийлинга на целия свят е супер готин, приветлив, напълно в стила на Албион. Има си и по мрачните места, с мъгли, скелети, гробища и тн. като и те са добре направени. Детайлно направен свят, готино е да го експлорваш. Аз понеже като излезе Guild Wars 2 ще си я взема, и там ще се занимавам със статистики и лайна, сега ми е приятно да си играя играта и да не гледам тоя армор какво дава, кой камък да сложа на меча и така. В началото нещо не ми хареса системата за инвентар всеки път да ходя до светилището но свикнах и видях че не е толкова гадно. Много малко оръжия, по малко от в 2ката като че ли, но така и така всички са overkill избирам ги по красота. Сега съм точно на преврата и много ще ми е интересно да видя как ще се играе във втората част където съм крал. Чудно ми е да разбера как се правят и обещанията. За сега доста къщи съм дал под наем, удобно е че има бутон Repair All. А това дето някой каза че нямал мини мап ами цъкай си на голямата карта кво, аз я играя с пада на бокса и при мен е със селект, при теб не знам виж си контролите. Има си карта, а светещата линийка е да ти показва за куеста. На минимапа лошото е че не ти показва точно положението на коя улица/място се намираш. Има един куест The Game се казва, с едни Dungeons and Dragons фенове, много ме изкефи :lol: Играта вади адски мазните гледки бтв, и водата много ми харесва как са я направили. Греда е че още няма скок ами само прекрачване което не винаги работи където ти трябва.

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 20 Май 2011 00:08

Iddqd - не сме плиткоумни, виждаме ги тия неща дет ги говориш. Да, света е невероятен, да имаш свободата да правиш почти всичко дет ти хрумне, обаче самия геймплей просто сере на метеното...

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2011 00:35

Кво му е на геимплея? Битките са по бързи и по-динамични от тези на уичера и управлението е по-бързо. На уичера като влеза в град и ми се ебава мамата като натисна врата на къща и става черен екрана докато влезеш в къщата, няма тичане камерата е близко зад гърба мудна работа дори прегради не може да прескачаш тука си е по-динамичен контрола. Кое му е тъпото на геимплея цъкаш удар магия дигаш левели правиш си човека къвто щеш в зависмост какви удари използваш така ти се развиват оръжията и човека просто не знам кво имаш предвид геимпля куцал, май мозака ти куца

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 20 Май 2011 01:00

Къде па видя че ти се променят оръжията спрямо какво ползваш? Знам, че така пише, но просто не е вярно :lol:
Променят се единствено и само като вземеш ъпгрейд от path to rule или както там се казваше.
Битките са бързи и безмозъчни - не можеш да умреш, спамиш магии като невидял, враговете не могат да се защитят, и вместо това имат няколко квадрилиона живот. Ебаси кефа :lol:

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2011 01:23

Ми аз ти казвам че оръжията се развиват по различен начин. Приемрно пушката ми първия път беше далекобоина а вториа път играх на меле и стана помпа за близко разтояние да мачка. Ми ти какво искаш за битка в битчера различни ли са? Там се въртиш като луд по земята помпаш 2 те копчета на мишката и спамиш магии много по различно а? Я обясни кво за теб е високо интелигентна битка, която да е бавно и да не спамиш магии и удари и целта да не ти е враговете да не могат да се защитът. При мен нито на уичера нито на тази игра враговете успяват да се защитът за това са ми еднакво трудни. Просто тази е доста по отворен сват я ще е тъпо да умираш и да те лаудва някаде назад ще се развали цялостното усещане от играта и ще се превърне в обикновена аркадна игра като учера. Казах ти ако търсиш игра с истински битки не търси рпг а си изтегли Девил мей краи 4. Нито уичера нито фейбъла могат да предложат такива битки тук акцента е друг.

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 20 Май 2011 01:48

Тук помпя един бутон за да спамя магии до безкрай (поне фейбъл 1 имаше mana bar), или като се чувствам готин пуцам с пистолета - пак един бутон. Като се доближат - претъркулвам се веднъж-дваж, и повтарям.

Във Вещера разполагам със система за довършващи удари, система за адреналин, комбинация от магии, ножове за мятане, бомби, капани, примамки и изключително дълъг списък с отвари...Тhe Witcher е с няколко класи по-добре в това отношение.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2011 02:17

Е то ако става дума за инвентара и на фейбъла може да ползваш пушънки за забавяне на времето са съмонване на скелети духове и темподобни, има завършващи удари може да правиш доста по бесни комбинации от магии отколкото в вещера понеже може да комбинираш 2 магии в една ръкавица и да гледаш какъв резултат ще има. Според мен боината система на уичера е на същото ниво като тази в фейбъл, просто е по-мудна. Също така при уичера може да удряш с меча само еидн противник докато помпаш мишката, а при фейбъла може да удариш няколко и удара ти поразява противниците докато не бъде блокиран. При уичера може да биеш само по еидн и това също е дървена черта на боината система.

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 20 Май 2011 02:44

Има ъпгрейд с който удряш вразите около себе си, първо за 50% от dmg-a, после за 100.
Фейбъл на "challenging" я играя и досега нито веднъж не ми се е наложило ни да пия колба, ни да ползвам нещо.
Пробвай Вещера на последна трудност, да видиш какво става като помпиш само един бутон :lol:

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2011 02:55

Е луд ли си да е съм ламер. Аз на вещера не помпам еидн а цели 2 бутона хахаха
А иначе ако мислиш че това че умираш като луд в някоя игра прави играта добра значи си олигофрн

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 20 Май 2011 03:02

Предпочитам да умирам като луд и да трябва да мисля как да мина всяка една битка, вместо да седя и да гледам тъпо екрана и да кликам с левия бутон цяла игра.

Z-Rock

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com