Автор |
Съобщение |
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 19 Май 2011 12:41
Говори много, не може толкоз много да дрънка и все верни неща да говри, просто се прави на интересен, ама пред мен такива смешници не вървят.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 19 Май 2011 15:55
Законност написа: Пхахахах, играта е много зле. По-добре да не я бяха пускали за РС, доповръща ми се като я играх. Като не разбираш по-добре не говори! Играта си е екстра са ти като си безмозъчно и не можеш да играеш rpg твой проблем
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 19 Май 2011 17:01
Претъпкана е догоре с дизайнерски недомислици и откровени простотии. Жалко, първия фейбъл ми е сред любимите рпг-та, а третия едвам се насилвам да продължавам да играя. Язък за пропиления потенциал.
|
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 19 Май 2011 17:22
Jedi Knight написа: Претъпкана е догоре с дизайнерски недомислици и откровени простотии. Жалко, първия фейбъл ми е сред любимите рпг-та, а третия едвам се насилвам да продължавам да играя. Язък за пропиления потенциал. ми не знам и на мен първият ми беше любима, а тази я харесвам зареди по-добрата графика, макар и да не съм я играл още, но след 3 месеца като си сменя компютъра ще споделя мнение
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 19 Май 2011 18:50
Яка е, яка е. По-напред става още по-интересна
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 19 Май 2011 19:46
doggymien4o написа: Яка е, яка е. По-напред става още по-интересна Може и да се изнасиля да я превъртя, но е шанса е минимален. Горе някой линкна angry Joe - всяка една дума от това, дето каза, го изпитах в играта. Вместо минимап имам някакви блещукащи лайна, дето 50% от времето камерата ми е насочена към земята да ги гледам. Битките са изключително счупени - пистолети и магии оунват всичко де що мърда, а уж играя на "трудно". Инвентара и куест системата няма дори да ги зачекна, защото ще повърна ако мисля малко повече за тях. Графика 10/10 Естетика 8/10 Звук 9/10 Геймплей 3/10
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 19 Май 2011 21:46
iddqd написа: Говори много, не може толкоз много да дрънка и все верни неща да говри, просто се прави на интересен, ама пред мен такива смешници не вървят. Е той прави ревю, няма как да не обхване всичко що се сети. Все пак трябва да е обективен. Аз набързо мога да кажа плюсовете и минусите, които са според мен. + Дизайна на играта - перфектен + Все пак, колкото и различен да е си е фейбъл + Отворен е света + Има някой интересни интеракции + Графиката ми допада, красиво е направена природата + Купуваш си това онова - Безумно лесна на най-трудното, не мога да умра ебати мамата - Историята - Озвучението е направено много превзето и детинско - Бойната система е прекалено елементарна - Най-малоумната идея за аватар и развитие на героя според мен - Само козметични промени, без някакви реални статистики - при броните. Ако трябваше да оценявам 7/10
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 19 Май 2011 22:43
Якото на тази игра е че може да си направиш какъвто искаш герои извратен грозен, дебел или красив доблестен атлетичен напомпан или слаб и да промениш облика на цялата страна в която живееш след като станеш крал в зависимост от това какъв си. Примерно на уичер винаги си белокосия пич които чука червенокосата пича с яки цици. Тук си е истиснко рпг и ти решаваш кое как да направиш дали да ги е страх хората и за това да те уважават или пък да ти се възхищават на доблестнте постъпки. Доста по-отворена игра е просто и пликоумните трурно могат да приемат нещо различно.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Azathot
|
|
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 19 Май 2011 23:13
Цитат: Якото на тази игра е че може да си направиш какъвто искаш герои извратен грозен, дебел или красив доблестен атлетичен напомпан или слаб и да промениш облика на цялата страна в която живееш след като станеш крал в зависимост от това какъв си. Примерно на уичер винаги си белокосия пич които чука червенокосата пича с яки цици. Тук си е истиснко рпг и ти решаваш кое как да направиш дали да ги е страх хората и за това да те уважават или пък да ти се възхищават на доблестнте постъпки. Доста по-отворена игра е просто и пликоумните трурно могат да приемат нещо различно.
Напълно съгласен.
___________________________________ Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 19 Май 2011 23:53
Сега ще дам пример какво занчение може да има облеклото. Когато си с красиво облекло всички хора ти се кефат и са по благосклонни към теб отначало само така играех, но веднъж реших да стана бесен пънкар на гребен с татуси и много страшни разбоинически дрехи напомпан с мукули. Та значи хората по улиците толкоз се спичаха от мен като ме виждаха така да тичам че когато случаино докато тичм се сблускам в някои селянин тои тотално се насираше от стрях клякаше почваше да трепери а на мен това ми даваше експириън демек вървиш си и хората толкоз се спичат от теб че това ти дава експириънс чак хахах ебаси якото
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 00:03
На мен за сега ми е отвяла главата играта, доста повече от 2ката дори. Може би моята оценка не е реална защото съм фен но си е страшна игра. Фийлинга на целия свят е супер готин, приветлив, напълно в стила на Албион. Има си и по мрачните места, с мъгли, скелети, гробища и тн. като и те са добре направени. Детайлно направен свят, готино е да го експлорваш. Аз понеже като излезе Guild Wars 2 ще си я взема, и там ще се занимавам със статистики и лайна, сега ми е приятно да си играя играта и да не гледам тоя армор какво дава, кой камък да сложа на меча и така. В началото нещо не ми хареса системата за инвентар всеки път да ходя до светилището но свикнах и видях че не е толкова гадно. Много малко оръжия, по малко от в 2ката като че ли, но така и така всички са overkill избирам ги по красота. Сега съм точно на преврата и много ще ми е интересно да видя как ще се играе във втората част където съм крал. Чудно ми е да разбера как се правят и обещанията. За сега доста къщи съм дал под наем, удобно е че има бутон Repair All. А това дето някой каза че нямал мини мап ами цъкай си на голямата карта кво, аз я играя с пада на бокса и при мен е със селект, при теб не знам виж си контролите. Има си карта, а светещата линийка е да ти показва за куеста. На минимапа лошото е че не ти показва точно положението на коя улица/място се намираш. Има един куест The Game се казва, с едни Dungeons and Dragons фенове, много ме изкефи Играта вади адски мазните гледки бтв, и водата много ми харесва как са я направили. Греда е че още няма скок ами само прекрачване което не винаги работи където ти трябва.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 00:08
Iddqd - не сме плиткоумни, виждаме ги тия неща дет ги говориш. Да, света е невероятен, да имаш свободата да правиш почти всичко дет ти хрумне, обаче самия геймплей просто сере на метеното...
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 00:35
Кво му е на геимплея? Битките са по бързи и по-динамични от тези на уичера и управлението е по-бързо. На уичера като влеза в град и ми се ебава мамата като натисна врата на къща и става черен екрана докато влезеш в къщата, няма тичане камерата е близко зад гърба мудна работа дори прегради не може да прескачаш тука си е по-динамичен контрола. Кое му е тъпото на геимплея цъкаш удар магия дигаш левели правиш си човека къвто щеш в зависмост какви удари използваш така ти се развиват оръжията и човека просто не знам кво имаш предвид геимпля куцал, май мозака ти куца
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 01:00
Къде па видя че ти се променят оръжията спрямо какво ползваш? Знам, че така пише, но просто не е вярно Променят се единствено и само като вземеш ъпгрейд от path to rule или както там се казваше. Битките са бързи и безмозъчни - не можеш да умреш, спамиш магии като невидял, враговете не могат да се защитят, и вместо това имат няколко квадрилиона живот. Ебаси кефа
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 01:23
Ми аз ти казвам че оръжията се развиват по различен начин. Приемрно пушката ми първия път беше далекобоина а вториа път играх на меле и стана помпа за близко разтояние да мачка. Ми ти какво искаш за битка в битчера различни ли са? Там се въртиш като луд по земята помпаш 2 те копчета на мишката и спамиш магии много по различно а? Я обясни кво за теб е високо интелигентна битка, която да е бавно и да не спамиш магии и удари и целта да не ти е враговете да не могат да се защитът. При мен нито на уичера нито на тази игра враговете успяват да се защитът за това са ми еднакво трудни. Просто тази е доста по отворен сват я ще е тъпо да умираш и да те лаудва някаде назад ще се развали цялостното усещане от играта и ще се превърне в обикновена аркадна игра като учера. Казах ти ако търсиш игра с истински битки не търси рпг а си изтегли Девил мей краи 4. Нито уичера нито фейбъла могат да предложат такива битки тук акцента е друг.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 01:48
Тук помпя един бутон за да спамя магии до безкрай (поне фейбъл 1 имаше mana bar), или като се чувствам готин пуцам с пистолета - пак един бутон. Като се доближат - претъркулвам се веднъж-дваж, и повтарям.
Във Вещера разполагам със система за довършващи удари, система за адреналин, комбинация от магии, ножове за мятане, бомби, капани, примамки и изключително дълъг списък с отвари...Тhe Witcher е с няколко класи по-добре в това отношение.
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 02:17
Е то ако става дума за инвентара и на фейбъла може да ползваш пушънки за забавяне на времето са съмонване на скелети духове и темподобни, има завършващи удари може да правиш доста по бесни комбинации от магии отколкото в вещера понеже може да комбинираш 2 магии в една ръкавица и да гледаш какъв резултат ще има. Според мен боината система на уичера е на същото ниво като тази в фейбъл, просто е по-мудна. Също така при уичера може да удряш с меча само еидн противник докато помпаш мишката, а при фейбъла може да удариш няколко и удара ти поразява противниците докато не бъде блокиран. При уичера може да биеш само по еидн и това също е дървена черта на боината система.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 02:44
Има ъпгрейд с който удряш вразите около себе си, първо за 50% от dmg-a, после за 100. Фейбъл на "challenging" я играя и досега нито веднъж не ми се е наложило ни да пия колба, ни да ползвам нещо. Пробвай Вещера на последна трудност, да видиш какво става като помпиш само един бутон
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 02:55
Е луд ли си да е съм ламер. Аз на вещера не помпам еидн а цели 2 бутона хахаха А иначе ако мислиш че това че умираш като луд в някоя игра прави играта добра значи си олигофрн
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 03:02
Предпочитам да умирам като луд и да трябва да мисля как да мина всяка една битка, вместо да седя и да гледам тъпо екрана и да кликам с левия бутон цяла игра.
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|