LSD

Нещата от живота
Публикувай отговор
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Re: LSD

Мнение от долу_админа »

Светът е малък, но широк, хора има секакви. При положение, че за херцата има толкова много информация навсякъде, не виждам защо един здравомислещ човек би искал дори да опита. Тоя тип явно си гони дрогата.
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Тоя тип сам по себе си не е важен. Един от милионите по форумите, един от милионите с херцата. Важен е крайният ефект с коренчето. Доколкото знам тоя тип, които е спасил въпросния хероинов плъх е оправил 6 други хероинови и само един провал. Седмици диети и детоксикации, след което брутална доза екстракт. 2 дни много тегав трип, на моменти bad, на моменти не, разстройство, повръщане, шок и ужас. Според зависи от човека и закачането му би могло и втори път да се повтори. Но след това все едно никога не си правил това, което ти предизвиква адикцията.
Имам доста голямо желание това лято да направим няколко успешни опита с алкохолици, пушачи, може би някой наркоман закачен към нещо друго и да почне да се прави нещо реално.

Ибогайнът е напълно легален в България и Европа. Забранен е единствено в САЩ, където попада под шапката на закона обхващащ и халюциногените. Никак не обичам теории на конспирациите, корпорациите диктуват законите и пр тъпотии, но там ми се вижда напълно тенденциозно. Нямат никаква сметка наркоманите да се лекуват реално....
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Морт☭ написа: Анихилацията на представата за "аз" или ego-death протича по такъв начин, че личността може да се разглоби на отделни компоненти, които я изграждат, а впоследствие да се отсранят някои от тях. По този начин това се явява най-ефикасният познат до момента начин за борба с адикции.

...

Забранен е единствено в САЩ, където попада под шапката на закона обхващащ и халюциногените. Никак не обичам теории на конспирациите, корпорациите диктуват законите и пр тъпотии, но там ми се вижда напълно тенденциозно. Нямат никаква сметка наркоманите да се лекуват реално....
Аха. При положение, че докарва дълъг трип и тежки токсични шокове на тялото като го поемеш, освен че ти разгражда Аз-а, няма никаква причина да е забранен... освен че САЩ си харесват наркоманите и градят икономика на техен гръб?
И всъщност това коренче е поредната панацеа, дето за 2 часа ставаш нов човек? Ей така, забравяш че си долна друсалка, премахваш част от себе си, изчезва ти навика и след кратък трип си изцяло променен?

Батенце, ти тъп ли си :?:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
човек

Мнение от човек »

The Grim Reaper, спри да говориш за неща, от които не разбираш!!!
долу_админа

Мнение от долу_админа »

разграждаме си аз-овете с него сега, не ни безпокойте плс
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

човек написа:The Grim Reaper, спри да говориш за неща, от които не разбираш!!!

И аз тва щях да кажа, ама все тая :lol:

Утре си взимам шепичка гъби и докато трипвам болс ще си мисля за вас и промитите ви тиквички.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
долу_админа

Мнение от долу_админа »

ше мислиш за тва колко сме промити, докато ти си напрао у стерилизатора? :lol: imokaywiththis.jpg

п.п. без лоши чувства, жоре
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Аз утре ще свърша нещо полезно и дори няма да се сетя за вас. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
долу_админа

Мнение от долу_админа »

ела утре да ми изтръкаш гърба
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

The Grim Reaper написа:Аз утре ще свърша нещо полезно и дори няма да се сетя за вас. :D
Да не земеш да ебеш, дееба?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
човек

Мнение от човек »

Warbringer написа: Утре си взимам шепичка гъби и докато трипвам болс ще си мисля за вас и промитите ви тиквички.
:shock: :? :cry: :| :x :P
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Баце Рийд, я само ташаци си правим ;) Ама за какъв стерилизатор говориш? U talkin' without knowing watcha talkin' 'bout , bro? :lol:
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

readonly написа:ела утре да ми изтръкаш гърба
Ще ти разградя Аз-а направо :!:
Моридин написа:
The Grim Reaper написа:Аз утре ще свърша нещо полезно и дори няма да се сетя за вас. :D
Да не земеш да ебеш, дееба?
Днес точно не, с жената сме на лекции до 8. Но може и докато търкам гръбчето на баце ви Рийд да го изчаламбя жестоко. Ако не, все ше намеря какво продуктивно да свърша. Дори да се изсера ше е по-ползотворно от цялото ви съществуване, дроги мръснии :!: :D
А и като еба ест че няма да се сетя за вас. Понякога само си представям че е Дилдо, ама само ако шибам някоя космата та да е реалистично спрямо рунтавото дупе на деник.
човек написа:The Grim Reaper, спри да говориш за неща, от които не разбираш!!!
Ей лайнар, разбирам ги много повече от тебе тия неща, недей раздава акъли ве ееее да те еба у изклесъка :!: :o
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Лайната са безвредни само според тия, които ги ядат. Чели са в някой сайт за НЛО, че тревата не ги правела тъпи.
И друг път съм го казвал - ако отидеш някъде, където има 100 човека - с 100% точност можеш да откриеш тревоманите(тия дето злоупотребяват). Видоизменен- неадекватен смях, начин на говор, външен вид.
Ама вие продължавайте да се заблуждавате, че това не ви прави зеленчуци ;).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Gipo написа:Лайната са безвредни само според тия, които ги ядат. Чели са в някой сайт за НЛО, че тревата не ги правела тъпи.
И друг път съм го казвал - ако отидеш някъде, където има 100 човека - с 100% точност можеш да откриеш тревоманите(тия дето злоупотребяват). Видоизменен- неадекватен смях, начин на говор, външен вид.
Ама вие продължавайте да се заблуждавате, че това не ви прави зеленчуци ;).
Абе не се знае дали тревата е виновна. Трябва и по начало да си прилично тъп, че да ти се върти ежедневието около козчето. Но пък утрепка не се става по рождение. Знам ли... :roll: :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
човек

Мнение от човек »

аз пък ще ви кажа на вас двамата, че ако си направите дете, ще е по-тъпо и от най-тъпия наркоман на този свят. :(
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Е ти ги затапи много лошо бе, недей така повече :?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

човек написа:аз пък ще ви кажа на вас двамата, че ако си направите дете, ще е по-тъпо и от най-тъпия наркоман на този свят. :(
Тоест ти си нашето дете?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

ТА ДА ДА ДАМММММММММММММММММММММММММ
:icq22:
Аватар
човек

Мнение от човек »

Gipo написа:
човек написа:аз пък ще ви кажа на вас двамата, че ако си направите дете, ще е по-тъпо и от най-тъпия наркоман на този свят. :(
Тоест ти си нашето дете?
ако беше така, толкова щеше да ме е срам, че щях да се самоубия още в утробата ти.
Публикувай отговор