LSD
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Re: LSD
Светът е малък, но широк, хора има секакви. При положение, че за херцата има толкова много информация навсякъде, не виждам защо един здравомислещ човек би искал дори да опита. Тоя тип явно си гони дрогата.
Тоя тип сам по себе си не е важен. Един от милионите по форумите, един от милионите с херцата. Важен е крайният ефект с коренчето. Доколкото знам тоя тип, които е спасил въпросния хероинов плъх е оправил 6 други хероинови и само един провал. Седмици диети и детоксикации, след което брутална доза екстракт. 2 дни много тегав трип, на моменти bad, на моменти не, разстройство, повръщане, шок и ужас. Според зависи от човека и закачането му би могло и втори път да се повтори. Но след това все едно никога не си правил това, което ти предизвиква адикцията.
Имам доста голямо желание това лято да направим няколко успешни опита с алкохолици, пушачи, може би някой наркоман закачен към нещо друго и да почне да се прави нещо реално.
Ибогайнът е напълно легален в България и Европа. Забранен е единствено в САЩ, където попада под шапката на закона обхващащ и халюциногените. Никак не обичам теории на конспирациите, корпорациите диктуват законите и пр тъпотии, но там ми се вижда напълно тенденциозно. Нямат никаква сметка наркоманите да се лекуват реално....
Имам доста голямо желание това лято да направим няколко успешни опита с алкохолици, пушачи, може би някой наркоман закачен към нещо друго и да почне да се прави нещо реално.
Ибогайнът е напълно легален в България и Европа. Забранен е единствено в САЩ, където попада под шапката на закона обхващащ и халюциногените. Никак не обичам теории на конспирациите, корпорациите диктуват законите и пр тъпотии, но там ми се вижда напълно тенденциозно. Нямат никаква сметка наркоманите да се лекуват реално....
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Аха. При положение, че докарва дълъг трип и тежки токсични шокове на тялото като го поемеш, освен че ти разгражда Аз-а, няма никаква причина да е забранен... освен че САЩ си харесват наркоманите и градят икономика на техен гръб?Морт☭ написа: Анихилацията на представата за "аз" или ego-death протича по такъв начин, че личността може да се разглоби на отделни компоненти, които я изграждат, а впоследствие да се отсранят някои от тях. По този начин това се явява най-ефикасният познат до момента начин за борба с адикции.
...
Забранен е единствено в САЩ, където попада под шапката на закона обхващащ и халюциногените. Никак не обичам теории на конспирациите, корпорациите диктуват законите и пр тъпотии, но там ми се вижда напълно тенденциозно. Нямат никаква сметка наркоманите да се лекуват реално....
И всъщност това коренче е поредната панацеа, дето за 2 часа ставаш нов човек? Ей така, забравяш че си долна друсалка, премахваш част от себе си, изчезва ти навика и след кратък трип си изцяло променен?
Батенце, ти тъп ли си
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Grim Reaper, спри да говориш за неща, от които не разбираш!!!
-
долу_админа
разграждаме си аз-овете с него сега, не ни безпокойте плс
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
човек написа:The Grim Reaper, спри да говориш за неща, от които не разбираш!!!
И аз тва щях да кажа, ама все тая
Утре си взимам шепичка гъби и докато трипвам болс ще си мисля за вас и промитите ви тиквички.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
долу_админа
ше мислиш за тва колко сме промити, докато ти си напрао у стерилизатора?
imokaywiththis.jpg
п.п. без лоши чувства, жоре
п.п. без лоши чувства, жоре
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
-
долу_админа
ела утре да ми изтръкаш гърба
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Да не земеш да ебеш, дееба?The Grim Reaper написа:Аз утре ще свърша нещо полезно и дори няма да се сетя за вас.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Warbringer написа: Утре си взимам шепичка гъби и докато трипвам болс ще си мисля за вас и промитите ви тиквички.
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Баце Рийд, я само ташаци си правим
Ама за какъв стерилизатор говориш? U talkin' without knowing watcha talkin' 'bout , bro? 
a.k.a. Disturbed
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Ще ти разградя Аз-а направоreadonly написа:ела утре да ми изтръкаш гърба
Днес точно не, с жената сме на лекции до 8. Но може и докато търкам гръбчето на баце ви Рийд да го изчаламбя жестоко. Ако не, все ше намеря какво продуктивно да свърша. Дори да се изсера ше е по-ползотворно от цялото ви съществуване, дроги мръснииМоридин написа:Да не земеш да ебеш, дееба?The Grim Reaper написа:Аз утре ще свърша нещо полезно и дори няма да се сетя за вас.
А и като еба ест че няма да се сетя за вас. Понякога само си представям че е Дилдо, ама само ако шибам някоя космата та да е реалистично спрямо рунтавото дупе на деник.
Ей лайнар, разбирам ги много повече от тебе тия неща, недей раздава акъли ве ееее да те еба у изклесъкачовек написа:The Grim Reaper, спри да говориш за неща, от които не разбираш!!!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Лайната са безвредни само според тия, които ги ядат. Чели са в някой сайт за НЛО, че тревата не ги правела тъпи.
И друг път съм го казвал - ако отидеш някъде, където има 100 човека - с 100% точност можеш да откриеш тревоманите(тия дето злоупотребяват). Видоизменен- неадекватен смях, начин на говор, външен вид.
Ама вие продължавайте да се заблуждавате, че това не ви прави зеленчуци
.
И друг път съм го казвал - ако отидеш някъде, където има 100 човека - с 100% точност можеш да откриеш тревоманите(тия дето злоупотребяват). Видоизменен- неадекватен смях, начин на говор, външен вид.
Ама вие продължавайте да се заблуждавате, че това не ви прави зеленчуци
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Абе не се знае дали тревата е виновна. Трябва и по начало да си прилично тъп, че да ти се върти ежедневието около козчето. Но пък утрепка не се става по рождение. Знам ли...Gipo написа:Лайната са безвредни само според тия, които ги ядат. Чели са в някой сайт за НЛО, че тревата не ги правела тъпи.
Ама вие продължавайте да се заблуждавате, че това не ви прави зеленчуци.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
аз пък ще ви кажа на вас двамата, че ако си направите дете, ще е по-тъпо и от най-тъпия наркоман на този свят. 
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Е ти ги затапи много лошо бе, недей така повече 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Тоест ти си нашето дете?човек написа:аз пък ще ви кажа на вас двамата, че ако си направите дете, ще е по-тъпо и от най-тъпия наркоман на този свят.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
ако беше така, толкова щеше да ме е срам, че щях да се самоубия още в утробата ти.Gipo написа:Тоест ти си нашето дете?човек написа:аз пък ще ви кажа на вас двамата, че ако си направите дете, ще е по-тъпо и от най-тъпия наркоман на този свят.