Какво ще рече това?High_voltage написа:Филмът се опитва да бъде сериозен. Твърде сериозен...
Опитва се да ти натрапи някаква поука или...
Какво ще рече това?High_voltage написа:Филмът се опитва да бъде сериозен. Твърде сериозен...
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
И тук даже не е споменат гласа на Dr. Vera Gorsky, който е с абсолютно идентичен акцент с този на Dr. Tenenbaum в BioShock, а освен че и двете са със същата титла, и двете са тези които си пазят момиченцата.The Grim Reaper написа:Референции с BioShock
http://rescuetheprincess.net/2011/03/31 ... ht-battle/
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Не, просто е смешно предвид, че всеки ще погледне и двете теми...MetalGearRex написа:Забранено ли е?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq