†Soul Hunter† написа:
Ти може и да си способен да си позволиш да цъкаш денонощно,
това ако е било за мене ->
†Soul Hunter† написа:
Ти може и да си способен да си позволиш да цъкаш денонощно,
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
100% сигурен съм,че ситуацията е АБСОЛЮТНО същата с ДА2.Как може цял тон играчи/хора играли ДА1 да дават оценки от 3 и надолу,а всички "критици" да дават оценки от родът на 9 от 10 или 10 от 10?Ако бяха видяли колко брутално незаинтригуваща е двойката,щяха да са на съвсем различно мнение.Минотавъра написа:Това беше евтин опит да се рекламира игра за възрастни на подрастващи. Явно ЕА са се надявали, че ESRB са идиоти и няма да схванат схемата.
Наетите "протестиращи" християнски фундаменталисти обаче избиха рибата
ЕДИТ: Чудя се защо пичът не спомена купуването на гласове, това беше епохално начинание. За тези които не знаят, преди време гръмна страшен скандал около ЕА, заради доказано подкупване на геймърски журналисти. Това беше разковничето на ултрапозитивните ревюта по сайтовете, които слагаха по 9/10 дори на най-посредствените буламачи издавани от компанията. Голям сеир.
Двойката си имаше положителните страни, но не оправда големите очаквания. Като игра е добра. Като наследник на DAO се проваля.Dr. Falus написа:100% сигурен съм,че ситуацията е АБСОЛЮТНО същата с ДА2.Как може цял тон играчи/хора играли ДА1 да дават оценки от 3 и надолу,а всички "критици" да дават оценки от родът на 9 от 10 или 10 от 10?
И после обвиняваш мен в излишен песимизъм...DJ Cat написа:Да обобщим: - Бях прав че играта няма да е ААА заглавие и ще има сериозни проблеми. И бях прав че играта дори няма да се доближава до класата на първата. Feels good man.