Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Dragon Age II
Публикувано на: 02 Апр 2011 21:32

Днес я минах.....и честно казано не съм особено доволен.Въпреки това, имаше някои неща, които ми харесаха, като - новата система за развитие, отчасти визията и 2-3 куеста. Може би най-слабото звено в играта е историята. И малкото интересни идеи не са разгърнати.Лично аз очаквах Флемет да има доста по-голямо участие.Незнам кой е създавал персонажите, но освен, че тотално са развалили Андерс, от останалите само Варик и Изабела са малко по-свежи.Беше ни обещана по кървава и мрачна игра, само че не видях нито едно от двете.А под кървава...лично аз не разбирам глупаво експлодиращи тела :? Друго, което ме подразни, е че дори на хард играта е доста лесна, с изключение на няколко по-тежки битки.Като, цяло мисля, че Биоуеър се изложиха - най-малкото заради факта, че си позволиха да пуснат незавършена игра :roll:

Профил

Публикувано на: 02 Апр 2011 22:26

Тя Дженифър Хеплър ги е писала повечето от персонажите, така че не бива да се изненадваш, че са ти неприятни и скучни.

По мое мнение тая жена трябва просто да покажат изхода и т'ва да е...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2011 22:34

†Soul Hunter† написа:
Тя Дженифър Хеплър ги е писала повечето от персонажите, така че не бива да се изненадваш, че са ти неприятни и скучни.

По мое мнение тая жена трябва просто да покажат изхода и т'ва да е...

Hepler was responsible for most of the dwarven NPCs in Orzammar, and the Dwarf Commoner Origin. She also wrote the Anvil of the Void quest line, including Branka and Hespith.

Hepler wrote Anders, Bethany, Leandra, Elthina, Cullen, and Sebastian Vael.
:x :x :x

Профил

Публикувано на: 02 Апр 2011 23:09

А като си спомня какъв невероятно стилен простак беше Андърс в Awakening, и ми се доревава. :(

Гейдъре, Гейдъре, що я остави тая непрокопсаница да ти вземе Андърс, бе, Гейдъре...

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 02 Апр 2011 23:16

Абе хора :) преди малко ми се наложи да избирам на коя страна да съм в голямата битка между маговете и темплърите та след 4 минути мислене реших да съм на страната на темплърите.Вие на коя избрахте?Мисля че в опита си да играя добър пак съм сбъркал представите си за доброто :/

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2011 23:18

†Soul Hunter† написа:
А като си спомня какъв невероятно стилен простак беше Андърс в Awakening, и ми се доревава. :(

Гейдъре, Гейдъре, що я остави тая непрокопсаница да ти вземе Андърс, бе, Гейдъре...

http://www.youtube.com/watch?v=CUg1T1P1bEA
:(
Нещо не ми е ясно. Андърс в ДА2 е писан от друг човек, озвучен от друг човек, държи се по коренно различен начин...защо по дяволите не са направили направо нов персонаж?!

Иначе David Gaider е ебаси пича.
He is responsible for writing Zevran, Alistair, Cailan, Morrigan, Shale, and a large part of Duncan.
Gaider wrote Anders, Nathaniel, and Justice.
Gaider wrote Cassandra, Fenris, and Meredith in Dragon Age II.

Профил

Публикувано на: 03 Апр 2011 03:21

Ами виж сега, то не може Гейдър да напише всичко в играта, все пак трябва отнякъде да получи помощ, ама точно за такъв иконичен персонаж като Андърс да го сменят...

Признайте си, ако Андърс беше почти същия, както и в Awakening (терористичния акт го изключваме), с колко точки би се вдигнал рейтинга на DA2 във вашите очи? Щото сто пъти бих предпочел да съм си със стария Андърс, отколкото тоя новия.

Андърс пита защо Карвър го мрази и дали не е защото е маг. Карвър отговаря "Не, защото не си млъкнал за това". 'Ми верно, бе да еба.

Аз избрах на страната на маговете, ама все тая. Трябваше да има някаква съществена разлика, когато избереш една от двете страни, то 90% от сегментите са едни и същи.

Ето една статия от Rock, Paper, Shotgun която много добре очертава слабостите на втората част.

И едно весело намигване от CD Projekt към BioWare.

Профил

Публикувано на: 03 Апр 2011 09:53

Хихи.Играя като мейдж и ще взема страната на магьосниците.Искам да видя изражението на Carver. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2011 10:06

Dr.Falus написа:
Хихи.Играя като мейдж и ще взема страната на магьосниците.Искам да видя изражението на Carver. :lol:

*Спойлър

Ще останеш разочарован :lol:

*Спойлър

Профил

Публикувано на: 03 Апр 2011 18:11

абе как се слагат руните на оръжията и броните

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 03 Апр 2011 20:56

След 24 часа игране я врътнах : / Края ме остави - О.О ....Толкова зле да е края нямам думи...

Профил Skype

Публикувано на: 03 Апр 2011 21:10

Отиваш при сандъчето на Сандал, кликаш на него, почваш да слагаш. Внимавай, защото за разлика от Origins, се заместват.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 03 Апр 2011 22:16

†Soul Hunter† написа:
Ето една статия от Rock, Paper, Shotgun която много добре очертава слабостите на втората част.

Много по-добре отколкото аз бих могъл с bullet points. Всяка думичка от това ревю я изпитах докато играех, дори и до момента в който и аз смених трудността на по-ниска заради еднаквите битки. Аз очаквах малко от играта откъм геймплей, затова и там не бях изненадан. Обаче очаквах да компенсира с добър сюжет, върху който тая игра директно се изсра. От обещаващото начало до посредствения край играта те вози на коловоза и дори не ти създава илюзия, че имаш избор. Дори директно виждаш как каквото и решение да вземеш пак ще се случи същото. На самия край усещаш как на чиято и страна да беше застанал пак щеше да се биеш и срещу мага и срещу Мередит. Това не е играта която чакахме, в която няма добро и зло. В тази игра няма значение между добро и зло. Велика посредственост. Играта е тъпа.

Профил ICQ

Публикувано на: 04 Апр 2011 00:46

Mediocrity from BioWare.

Три думи в едно изречение, които нито един геймър на света не е помислял, че ще каже. :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2011 09:40

Е да, ама само името на Байоуеър продаде играта. Ако същотого беше направило някое малко студио всички щяха да го критикуват и оценките да са мецду 5 и 6 от 10. Както стана с Алфа протокол, която между другото е по-силна от ДА2, и според мен е на нивото на МЕ1. Да не се изхвърля, ама може би по-добра от МЕ2.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2011 10:41

Човек престани с малоумно преебания Алфа Протокол. Тва е най-бъгавата игра, която съм играл. Прибавим ли най-лошото АИ, което съм виждал в игра и осрания лайнян геймплей получаваме изгъзицата, която представлява играта. Има само едно нещо, което е на страшно високо ниво и това са диалозите. САМО ШИБАНИТЕ ДИАЛОЗИ СА ГЕНИАЛНИ, всичко друга е по 3/10. Искаш ли да ти сумирам любимата игричка, безпристрастно, защото съм такъв и към ДА.

Геймплей - 1/10
Звук - 0.5/10
АИ - 1/10
Графика - 5/10
Диалози - 10/10
Преиграваемост - 0.5/10
Атмосфера - 1/10
История 3/10

Цялостна оценка 3/10 - трябва да прави повече, но отвратително многото бъгове се благодари че свалят оценката само с една единица.

Ето сравнявам и с ДА2 по точки, а не си чеша езика:

Геймплей 7/10
Звук 8/10
АИ 4/10
Графика 7/10
Диалози 8/10
Преиграваемост 8/10
Атмосфера 8.5/10
История 7/10

7/10

Едната доста под средно ниво, другата доста над. За МЕ 1/2 и ДАО въобще не ги сравняваме те са от 9/10 нагоре.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 04 Апр 2011 10:45

wiedzmin написа:
Е да, ама само името на Байоуеър продаде играта. Ако същотого беше направило някое малко студио всички щяха да го критикуват и оценките да са мецду 5 и 6 от 10. Както стана с Алфа протокол, която между другото е по-силна от ДА2, и според мен е на нивото на МЕ1. Да не се изхвърля, ама може би по-добра от МЕ2.
Това не е вярно :) DA 2 е много стабилно rpg. Причината, поради която получава толкова много хейт, е че трябва да е продължение на DA: O, а дори не е от същата категория. Ако играта се казваше Dragon Age: Kirkwall, както предложи автора на горепосочената статия - пак щеше да си има всичките проблеми, но щеше да се размине като Awakening.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2011 11:02

Jedi Knight-реално ДА2 не е чак толкова стабилно РПГ-реални избори няма, сайд куестовете са напълно линейни и не се различават особено един от друг-едни и същи места, едни и същи врагове. Копи/пейст с друго име и няколко реда диалог. Статичен свят. Това са доста сериозни проблеми за игра, излизаща през 2011. Просто кънтента е недостатъчен. Ако беше излязла след The Witcher 2/TES 5 нямаше да има такъв успех (финансов). Мисля, че това е една от основните причини да я ръшнат-просто ще е трудно да се справи с конкуренцията и ще остави достатъчно време за ДА3, която ще излезе в някое по-спокойно време и пак ще зарадва всички.

и малко офтопик :)
Dj Cat-тъп си. Ако беше разучил малко бойната система щеше да видиш, че е 10/10. Графиката е грозновата, ама малките детайли навсякъде я спасяват. А че няма replay value-ахахахаха. Това е, може би, играта с най-голяма преиграваемост, която съм виждал. И звукът е добър, стига да се заслушаш. Просто не се напрапва. Историята е чисто 10/10 ако си играеш да прочетеш всички досиета и да разкриеш тайната на всички (всеки персонаж не е такъв, какъвто изглежда, абсолютно всеки има някаква тайна, която ти преоръща представите за него). Пробвай я пак, няма да съжаляваш. На второ/трето+ преиграване си показва истинския потенциал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2011 12:02

Сори нямам нерви да отделя 30+ часа за да открия някакъв потенциал. Докато го открия, няма да играя петоразряден боклук. Бойната система е малоумна и ебана. Нито се стелтва като хората, нито оцелвам някой, нито гъз. И се разрових в нета за ревюта и може би най-адекватния за мен ревюиращ в момента ми е взел думите от устата. Давам ти и линк -

http://www.youtube.com/watch?v=Zg6QLyWFCbY

Играта е пълна простотия, стигнах до някъде кеъдето героя ми се глична в стената и не можех да продължа, еми ебал съм ти и некадърните програмисти. Искам диалозите да се изкопират от другите разработчици, а играта заедно с Обсидиан да ядат големия шибан кур. Да измрат някъде.

За информация под клипа има линк към цялото ревю, това е само част.

БТВ извън темата - тоя пич от скоро го знам и много мног много компетентно ревюира и е супер забавен. Просто го препоръчвам на всички, вижте и ревютата му за ДА 1 и 2 и за игрите, които ви интересуват. Много точен пич. Хиляда пъти по-добре от всички ИГН и Геймспотове и лайна.

Профил

Публикувано на: 04 Апр 2011 12:03

Не са много хората, които ще си направят труда да играят игра, която не са харесали от първия път.

Ти може и да си способен да си позволиш да цъкаш денонощно, но повечето играчи едва смогват с два до три часа на ден. Затова и заглавие, което не ги грабне от началото, захвърлят настрани и пренасочват вниманието си към друго.

EDIT: Ninja'd.

И OMG, отскоро си разбрал за Angry Joe? У-а-у.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com