Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Mass Effect 2
Публикувано на: 25 Мар 2011 00:46

Виж сега, аз знам, че има и хомосексуалисти, които също купуват игрите на BioWare и искат в играта да намерят "нещичко и за себе си", ама това пък не е гей бар, да еба. Да вървят по клубовете, какво са се шибнали по форумите да реват за романтика...

То к'во става в тоя случай - всеки мъжки изтребител на заплахи е и мека китка. Е не въри, мамка му...

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2011 03:02

Видео спойлери от последното DLC за Mass Effect 2. Не гледайте ако искате да останете изненадани :)

http://www.giantbomb.com/ask-me-anything-mass-effect-2-arrival/17-3929/

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 25 Мар 2011 09:05

Пич, интервюто е 33 мин. По кое време да гледам?

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2011 09:47

†Soul Hunter† написа:
Виж сега, аз знам, че има и хомосексуалисти, които също купуват игрите на BioWare и искат в играта да намерят "нещичко и за себе си", ама това пък не е гей бар, да еба. Да вървят по клубовете, какво са се шибнали по форумите да реват за романтика...

То к'во става в тоя случай - всеки мъжки изтребител на заплахи е и мека китка. Е не въри, мамка му...

според мен ДАО беше най-добрият компромисен вариант. Повече гейщина от теази в него си е престъпление/проява на лош вкус. Примерно ДА2 определено беше ПРЕКАЛЕНО.
Ако в мас ефект 3 шепърд прави гей секс ще се смея много. После байоуеър се чудят що игрите им не продават колкото очакват...

Иначе пак почнах МЕ1. Не е истина колко повече ме радва от втората част. А кодекса, ако трябва да съм честен, преди съм го претупвал и чак сега си дадох сметка колко е як :oops:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 25 Мар 2011 11:28

wiedzmin написа:
Ако в мас ефект 3 шепърд прави гей секс ще се смея много. После байоуеър се чудят що игрите им не продават колкото очакват...

Как ще се не продават, бе...

Иначе какво толкова ви пречи, при положение, че се не натрапва гейщината? Не избирате опцията за романс и сте готови, никакви педерасти. Нито се разхождат със розови тениски "Proud to be gay", нито се заглеждат по задниците на джуджетата, нито имат някакви фаг реплики извън опциите за романс.

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 25 Мар 2011 12:08

Минотавъра написа:
Пич, интервюто е 33 мин. По кое време да гледам?

Гадовете махнаха видеото и са сложили друго на негово място :x Беше 22 минути геймплей от новото DLC - Arrival. Според коментара то ще се състои от 5 части (chapters). Видеото показа първата част, която завърши доста добре :twisted: Хората никога няма да се научат, че не трябва да се гъбаркат с Рийпърска технология.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Мар 2011 12:37

wiedzmin написа:

По план, той трябваше да прави гей-секс още в първата игра. Скриптовете всъщност си стоят - ако ги активираш, няма проблем Джон Шепърд да завърже връзка с Кайдан Аленко :)

И продажбите не само няма да намалеят, ами даже ще се увеличат - това е целта на фенсървиса. Проблемът не е в самото наличие на педерастия, а в това, че включването й ще преебе играта за пари.

Capo написа:
Гадовете махнаха видеото и са сложили друго на негово място :x Беше 22 минути геймплей от новото DLC - Arrival. Според коментара то ще се състои от 5 части (chapters). Видеото показа първата част, която завърши доста добре :twisted: Хората никога няма да се научат, че не трябва да се гъбаркат с Рийпърска технология.

Аз инкорпорирах и рийпърска, и гетска, и всякаква друга технология що намерих. В името на човешкото превъзходство всичко е оправдано!

Я драсни едно резюме, ама в сив шрифт, да се вижда само 'га е селектирано, че иначе някои педалчета пак ще ревнат че им спойлват :)

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2011 12:59

Ами да видим:
Спойлери:
Адмирал Хакет се свързва с Шепард и му казва да спаси докторка, пленена от батарианци докато работила по проект, свързан с Рийпърите. Поради нуждата от инфилтрация Шепард слиза сам със совалката на планетата и се придвижва из базата на батарианците, намира похитената и двамата успяват да избягат.

Докторката му разказва, че са открили Мас Реле, което Рийпърите смятат да използват, за да се завърнат в галактиката. В ход е план на научен екип да стоварят малка планета върху релето и да го унищожат, вероятно предизвиквайки ефект като на супернова (никога досега Мас Реле не е унищожавано). Голяма част от информацията е благодарение на артефакт, който докторката нарича Обект Ро (Object Rho). Със совалката Шепард придружава докторката до базата на научния й екип. Там го водят и му показват Обект Ро, който се оказва голям и активен Рийпърски артефакт. Шепърд естествено има реакция от сорта на "Мамка му, вие нормални ли сте да работите с активна Рийпър технология?". Артефактът дава на Шепърд визия за предстояща атака или нещо подобно. Когато Шепърд успява да си фокусира погледа, вижда докторката да е насочила пистолет и да му казва "Няма да спреш инвазията. Рийпърите трябва да се завърнат". Нашия човек успява да избие пистолета, нападнат е и в крайна сметка му свалят щитовете и здравето до нула (така е по сценарий според коментиращите). Като в мъгла вижда как докторката се навежда над него, а очите й светят като фарове :twisted: Тя нарежда да отведат Шепард (вероятно за индоктринация). И така приключва първата част.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Мар 2011 13:18

Ихааа!

Куул плот туист, бро!

Само едно не ми е ясно: откъде-накъде Хакет знае за Рийпърите? Нали уж никой не вярваше в съществуването им?

Иначе идеята, че Шепърд може да бъде индоктриниран, е страхотна. Представяш ли си го като главния антагонист в третата част? :D И да се наложи да го убием! Страшен обрат ще бъде!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2011 02:48

Изиграх новото (и последно) DLC - Arrival. Мисля, че не е на нивото на Lair of the Shadow Broker, но имаше няколко добри попадения. Действително изглежда, че служи, за да постави основа за събитията в ME3.

Шепърд вече има причина да се върне на Земята :) Обаче, това DLC може да бъде изиграно веднага след събитията на Horizon. Което някак, хммм...поставя завършека на ME2 с едно съмнение :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2011 07:19

Викаш добро ама не чак толкова? Бтв кога се очаква по тракерите че в момента страдам от липса на ресурс да си го взема оригинално? А и благодаря че сте тагвали спойлери.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2011 08:46

@Capo: Искам да вметна, че няма никакво доказателство че Arrival ще е последното story DLC в играта.

Историята в МЕ2 принципно си беше завършена. Тези добавки служат за да установят връзка между втората и третата част.

Профил Skype WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 29 Мар 2011 10:36

Да, ME2 принципно беше една от най-завършените игри излизали някога. Само част от основните компоненти се пускаха допълнително като DLC-та. Хубаво е, че не са всичките, нали, щото тогава цялата игра щеше да е едно голямо DLC.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2011 13:37

Според Chris Priestly от Байоуеър:

"This is the last story based DLC for Mass Effect 2. It is possible there might be more non-story DLC, but we don't have anything to announce."

Линк: http://social.bioware.com/forum/1/topic/103/index/6639032/1

Иначе като качество, мисля, че бих поставил DLC-то след LotSB и Overlord. Горе-долу на едно равнище с Kasumi-Stolen Memory. Надявах се на нещо повече, но след драматичен и многообещаващ обрат, нещата някак тръгнаха надолу и влязоха в руслото на една стандартна ME2 странична мисия. Появата на стар познайник (спойлър:Harbinger ) бе добра идея, но диалогът разочарова.

Профил

Публикувано на: 29 Мар 2011 14:59

Минотавъра написа:
Само едно не ми е ясно: откъде-накъде Хакет знае за Рийпърите? Нали уж никой не вярваше в съществуването им?

Хакет всъщност е един от малцината, които вярват на и подкрепят Шепърд. Готин персонаж, на едно равнище е с Андерсън.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2011 15:45

Видео, което според народния слух е от <mass effect 2 folder>\BioGame\DLC\DLC_EXP_Part02\Movies\Arv_Flash_marker.bik и се появява след инсталирането на Arrival:

http://www.youtube.com/watch?v=eaQ-7Vm7oz0

Дали е някакъв лек спойлър за ME3 или просто закачка от страна на BW, кой знае :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2011 18:30

Capo написа:
Според Chris Priestly от Байоуеър:

"This is the last story based DLC for Mass Effect 2. It is possible there might be more non-story DLC, but we don't have anything to announce."

ЗЛОБААА! ЗЛОБААА! ПРОКЛЯТИЕ! ЗЛОБАААА!

Поне връзва ли историята хубаво?

Capo написа:
Видео, което според народния слух е от <mass effect 2 folder>\BioGame\DLC\DLC_EXP_Part02\Movies\Arv_Flash_marker.bik и се появява след инсталирането на Arrival:

http://www.youtube.com/watch?v=eaQ-7Vm7oz0

Дали е някакъв лек спойлър за ME3 или просто закачка от страна на BW, кой знае :lol:

Пич, още в заглавието на трейлъра изрично се казва, че НЕ Е спойлер за МЕ3 :)

И ако някой ми обясни за какво точно става дума в него, много ще се радвам. Някакви светлини, някакви каскади... Сменят се по шейсе кадъра в секунда, въобще не мога да следя какво става. Видях Рийпър и някакви хора, и толкоз.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 29 Мар 2011 18:34

0:06 се разпознават Гарус, д-р. Чакуас и Мордин. От силуетите в гръб може да се заключи, че това е екипа от МЕ 2. Действието изглежда да се развива на Цитаделата, където разни рийпъра щъкат.
Като цяло много напомня на протеанското съобщение от МЕ 1.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2011 18:39

Ахааа... Рийпъри щъкат, кайш?

На тази тема няма да давам мнение, че пак ще се заядем с Капо. Нещо друго ми направи впечатление - изречението "bad ending". DLC-то има повече от един край, така ли?

И защо вече не мога да свалям клипчета от сайта с YouTube Downloader? :x

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: 4chan
Публикувано на: 29 Мар 2011 20:55

Мисля, че това го показва, когато таймера стигне до нула.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com