Срам ли ви е, че слушате чалга

Спорът ражда истината. Понякога.
Аватар
vasito

Re: Срам ли ви е, че слушате чалга

Мнение от vasito »

Sabaka написа:Брей ,какъв реидж пусна.
-Ти колко метъли познаваш ,че да кажеш подобно нещо?
-Мда прав си.Драйфа ми се от тежкия грим.Но точно чалгарките си присвояват титлата "долни курви" по най-майсторки начин.
-Има хора(като мен),който не признават думата "купон".Не виждам смисъла да седиш и да дрънкаш глупости с 200 човека ,от който познаваш по-малко от половината ,като едвам чуваш нещо от пресилената музика.И ако въоще можех да танцувам,кючека щеше да е последното нещо,което бих направил.И на масата даже.
-Може би за голяма част ,но това не им пречи да са надменни лекета и полу-идиоти.Поне новото поколение е така.
-И въпреки това е повъхностна ,безмислена ,с гадни ипълнители.Български ритми?Да има ,ама какво правим с турските ,сръбските ,циганските...защо повече те надделяват?Защо като чуя чалга имам чувството ,че чъм в циганското гето?А да!И като голяма част от населението е закърмено с това ,защо повечето възрасни мразят чалгата?
-граченето...Разбиваш ме от смях.Много ме радват такива като теб ,дето през целия си живот са чули само един Мардук.Мътъла има десетки стилове ,като само дет,блек и понякога траш изискват подобно "грачене".Disturbed,Godsmack,Nightwish?Пък когато става дума за траш ,аз обръщам внимание на иструментите ,па вокала де го духа.(и изкючение на Slayer ,там е готин)
-Ебал съм ти и секса и купоните.Не виждам никакво героиство в това да си фанеш една пияна курва от дискотеката ,да и го туриш ,после да я забравиш(защото ако имаше истинско гадже секса се провежда веднъж на седмица или през 3 дена ,а понякога направо през 12 часа).Важно е човек да има добри приятели ,майната му на всичко останало.
Това с майка ми просто доказва ,че си кретен.

btw:Аз слушам рап.Не съм из човека който да ти набива мозък.Изчакай малко.
+1
Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=lHaaI3dy-u4
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Страшни са, ей! :rockon:
Националист
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката

Мнение от Националист »

Всяка нощ за тебе плаках
ти не знаеш как те чаках!!
Исках да върна дните, но жалко!
Губя те бавно малко по малкоооооооооооооооооооооооооооооооооо!!
(x863)
Времето е в нас и ние сме във времето
Butters
В момента играе: real_life.exe

Мнение от Butters »

Serious Sam написа:Страшни са, ей! :rockon:
особено като са на светло и си трезвен... нема такъва покъртителна картинка :shock:
Шампанско и сълзи, силикон и силни страсти, срамежливо скрити под бухнали коси и 3 пръста фон дьо тен
Трева в котенцата...
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

ТВОЯТ ПОГЛЕД Е ОЛЕЛЕ МАЙКО СЕКС СЕКС ОЛЕЛЕ МАЙКО!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Butters
В момента играе: real_life.exe

Мнение от Butters »

Не мразя чалгата като музика, обаче ме отвращава понятието "чалга" като начин на мислене, държание и действия...
Мразя когато видя непълнолетно момиченце се прави на рандъм долна чалга пачавра
Мразя когато видя поредния комплексиран нещастник из мола, който се мисли за "мутричка"
Мразя долните гнусни чалга курви които се лигавят по телевизора и си друсат циците, защото са много нещастни, защото много милеят за родината, защото много милеят и за тежко болните деца, защото са останали с впечатлението че да си хайлайф е равно на 5 свирки в някоя хотелска стая.
Мразя да виждам как разни дребни престъпни цацки се показват най-нагло по телевизията и ми приказват за добродетели, въпреки че целия град знае какви са боклуци
Мразя да гледам как сънародниците ми, особено тийновете прогресивно затъпяват и се поддават на апатията, злобата, комплексите, тоталната липса на морал и съвест, шуробаджанащината и агресията
Мразя и факта, че реално погледнато ще става още по-зле и това е само повърхостта на лайняното блато, наречено "България през 2010 година"
Трева в котенцата...
Аватар
nephalem

Мнение от nephalem »

Стига с тая чалга бе това е най-просташката и селска музика която съществува... Чудно ми е дали чалгата ни е направил толкова глупав народ или глупавия народ е направил чалката...

:stooped: :stooped: :stooped: :stooped:
Националист
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката

Мнение от Националист »

noname123 написа:Стига с тая чалга бе това е най-просташката и селска музика която съществува... Чудно ми е дали чалгата ни е направил толкова глупав народ или глупавия народ е направил чалката...

Погледни ме във очите и кажи, че ме обичаш!
Не изричай там лъжите, на които ме обричаш!!
Времето е в нас и ние сме във времето
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

http://www.youtube.com/watch?v=zcmrp-og--A
РОМИ ОТ ПАЗАРДЖИК В КЛУБА!!!!
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
Sabaka
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...

Мнение от Sabaka »

Ей уроди стига се възраждали темата.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
rado84
В момента играе: Auto Club Revolution, Jack Keane, AOE 3.
Обратна връзка:

Мнение от rado84 »

noname123 написа:Стига с тая чалга бе това е най-просташката и селска музика която съществува... Чудно ми е дали чалгата ни е направил толкова глупав народ или глупавия народ е направил чалката...

Първото трябва да е. Ако е вярно това, което са ми казвали за създаването на чалгата, тя трябва да е дошла от Сърбия, създадена от някакъв турчеля с болен мозък.
METAL FOREVER
GTS German map: http://speederbg.wordpress.com/
Публикувай отговор