+1Sabaka написа:Брей ,какъв реидж пусна.
-Ти колко метъли познаваш ,че да кажеш подобно нещо?
-Мда прав си.Драйфа ми се от тежкия грим.Но точно чалгарките си присвояват титлата "долни курви" по най-майсторки начин.
-Има хора(като мен),който не признават думата "купон".Не виждам смисъла да седиш и да дрънкаш глупости с 200 човека ,от който познаваш по-малко от половината ,като едвам чуваш нещо от пресилената музика.И ако въоще можех да танцувам,кючека щеше да е последното нещо,което бих направил.И на масата даже.
-Може би за голяма част ,но това не им пречи да са надменни лекета и полу-идиоти.Поне новото поколение е така.
-И въпреки това е повъхностна ,безмислена ,с гадни ипълнители.Български ритми?Да има ,ама какво правим с турските ,сръбските ,циганските...защо повече те надделяват?Защо като чуя чалга имам чувството ,че чъм в циганското гето?А да!И като голяма част от населението е закърмено с това ,защо повечето възрасни мразят чалгата?
-граченето...Разбиваш ме от смях.Много ме радват такива като теб ,дето през целия си живот са чули само един Мардук.Мътъла има десетки стилове ,като само дет,блек и понякога траш изискват подобно "грачене".Disturbed,Godsmack,Nightwish?Пък когато става дума за траш ,аз обръщам внимание на иструментите ,па вокала де го духа.(и изкючение на Slayer ,там е готин)
-Ебал съм ти и секса и купоните.Не виждам никакво героиство в това да си фанеш една пияна курва от дискотеката ,да и го туриш ,после да я забравиш(защото ако имаше истинско гадже секса се провежда веднъж на седмица или през 3 дена ,а понякога направо през 12 часа).Важно е човек да има добри приятели ,майната му на всичко останало.
Това с майка ми просто доказва ,че си кретен.
btw:Аз слушам рап.Не съм из човека който да ти набива мозък.Изчакай малко.
Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=lHaaI3dy-u4