Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dragon Age II
Публикувано на: 21 Мар 2011 16:24

Не просто в какво се специализират и някои от по-интересните таланти.

ПП.Намерих каквото ми трябваше.

Профил WWW

Публикувано на: 22 Мар 2011 16:41

Имам опит само от контролирането на Фенрис, затова не мога да говоря от личен опит, но Воините на TH дървета наистина са малко слаби. Вярно, бият всичко живо около себе си, но за времето, в което ще успеят с обикновени атаки да убият трима, Rogue-овете вече са изклали цял легион.

Трябва да ги засилят малко, или в дефанзивна сила, за да могат да танкват и с двуметров меч, или в офанзива, за да не се чувстваш сякаш биеш с дълга багета.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2011 16:49

Също така, ще съм малко разочарован, ако Limbtaker е най-добрият 2H меч в играта, защото го взимам някъде по средата.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 22 Мар 2011 17:05

Moдвай, бе, човек. С мярка и съзнание, но все пак модвай. Промени вида на някое оръжие, така че да ти мяза, лепни му малко характеристики, направи така, че да се scale-ва и си готов, после работата е опечена.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2011 17:07

Някой знае ли каква е горната граница на "Attack speed"? С моя Роуг имам нормална скорост на атака около +40 % (руни и екипировка), а с включен "Haste" (плюс още 20 %) нещата не се променят драстично. Да не е някъде около 45-50 % както в Origins?

Ей сега почвам нова игра с Воин и двуръчни сечива. Докъм 7-мо ниво не ме радва колкото другите два класа. А и понеже бута от себе си враговете, се налага да кликаш по-често за нова атака. Иначе стои там и зяпа тъпо.

Профил

Публикувано на: 22 Мар 2011 17:12

Мисля, че бе някъде към 55%, за да не се наложи играта да крашне от самосебе си заради нуждата да изчислява точно колко милиона точки щети си направил за две секунди. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2011 17:24

†Soul Hunter† написа:
Мисля, че бе някъде към 55%, за да не се наложи играта да крашне от самосебе си заради нуждата да изчислява точно колко милиона точки щети си направил за две секунди. :)

Може да е вярно. Като се увеличи скоростта на анимациите, роугът ми е като Спиди Гонзалес на бойното поле. Скача от враг на враг като подивял от кофеин жабок. И със 100 % критични удари само се вижда едно бързо бяло светкане по линийките на здравето.
Не мога да си кривя душата, DA2 може да има много кусури, но битките са ги направили зарибяващо.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2011 17:37

Capo написа:

Ей сега почвам нова игра с Воин и двуръчни сечива. Докъм 7-мо ниво не ме радва колкото другите два класа. А и понеже бута от себе си враговете, се налага да кликаш по-често за нова атака. Иначе стои там и зяпа тъпо.

Г/д е така до края на играта -.-

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2011 18:20

†Soul Hunter† написа:
Moдвай, бе, човек. С мярка и съзнание, но все пак модвай. Промени вида на някое оръжие, така че да ти мяза, лепни му малко характеристики, направи така, че да се scale-ва и си готов, после работата е опечена.

Много сложно ми изглежда на мене и няма да седна да се занимавам. Пък е тъпо да трябва да модвам разни такива дребни неща, само щото някой не си е свършил работата. :roll:
Все пак може да хвърля едно око на туй модване, щото винаги съм стоял настрана, като неразбиращ човек ...

Профил Skype WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2011 18:48

†Soul Hunter† написа:

Не беше ли ти човека, който каза, че първо ще мине играта такава каквато са я направили създателите й, и чак след това ще я модва?

Иначе с модове ок, нещата може и да се оправят, може и да се направи DPS Two-handed меле герой, но защо са нужни модове? Защо са нужни модове да се "отключи" слота за броня при придружителите и т.н дребни детайлчета?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2011 19:16

Сега я превъртях и имам въпрос :

-спойлер-

След крайното филмче, когато вече се появява и Лелиана, взема книгата и т.н., вероятно идват credits. Но там ми стоеше черен екран, като дадох Esc и играта крашна. Има ли филмче, или каквото и да е СЛЕД cinematic-а с Лелиана ?

Иначе съм доволен, всички тъпи неща покрай геймплея ги простих, заради якото прекарано време с играта. Парашутистите не ми пречеха, реално с тях битките ми се увеличаваха с по няколко секунди само. Като се развъртим и всичко пада. 2H warrior-а ми правеше малко демидж, но с уменията попиляваше всичко по пътя. Това е баланса, може би. Врътнах я на хард, като в началото ми се струваше доста трудно, а накрая явно героите са започнали да си тежат на мястото и дори при финалната битка никой не падна и я минах от първия път. Само хай драгън-а ме побърка :lol:

Сега мисля да я въртим наново, да роуплейвам повечко, може би зло маге , което много мрази тамплиерите и прави мръсни схеми. :o

Профил Skype WWW

Публикувано на: 22 Мар 2011 20:18

Няма допълнителни кътсцени.

Омега, аз я минах два пъти Vanilla версията и след това почнах да си модвам както му е реда. Тъй че съм си изпълнил обещанието. :P

BioWare Senior Developer Says: DA2 Was A One Year Production.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2011 20:31

Ха тогава да видим какви модове са подходящи. Без да коментираме "God" предмети и добавки, които правят уменията да убиват дракон с един удар.

Аз засега ползвам модове за отключване на умения за спътниците (Creation магии за Мерил) и 50-100 % ускоряване на бягането извън битка. Много търчане в играта :lol: Добавям и малко mana/stamina на полезните предмети. А, да, и козметичен мод за модифициране на "default Hawke".

Започвам да си мисля, че на Воина му трябва мод за по-кратки "skill cooldowns" :roll:

Профил

Публикувано на: 22 Мар 2011 20:48

Разтърси се из Нексус-а за модове за cooldowns, има ги с десетки.

Профил

Публикувано на: 22 Мар 2011 20:49

Capo написа:
Ха тогава да видим какви модове са подходящи. Без да коментираме "God" предмети и добавки, които правят уменията да убиват дракон с един удар.

Аз засега ползвам модове за отключване на умения за спътниците (Creation магии за Мерил) и 50-100 % ускоряване на бягането извън битка. Много търчане в играта :lol: Добавям и малко mana/stamina на полезните предмети. А, да, и козметичен мод за модифициране на "default Hawke".

Започвам да си мисля, че на Воина му трябва мод за по-кратки "skill cooldowns" :roll:

Има такъв мод,но се препоръчва да играеш на Найтмейър за него.Което аз не препоръчвам.
Имаше някакви модове които позволяват мулти-класинг в Нексъса,но трябва да се пусне Тооlset и да се направят/заменят някои skill tree-ове,че са плачевно безполезни. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2011 21:17

Аз знам, че ги има модовете за CD. Мисълта ми беше, че изглеждат жизнено необходими, за да направят Воина приятен за игра колкото Роуга и магьосника :D

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 23 Мар 2011 17:37

Къде мога да намаля гигахерците в играта?

Профил Skype

Публикувано на: 24 Мар 2011 15:41

Пичове, ама страшно жестоко ви препоръчвам Lowtown Retexture.

По мое мнение, така както би трябвало да изглежда Lowtown поначало.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2011 15:59

Сложих го с голям кеф, но на втората секунда стана мазалото - гличове, артефакти, все едно гледам сайкъделик клипче в ютуб. :lol:
На теб не прави ли проблем ?

Профил Skype WWW

Публикувано на: 24 Мар 2011 17:01

Никакви. Да си слагал други модове за текстури?

П.С. Честита 60-а страница! :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com