Автор |
Съобщение |
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 14 Мар 2011 20:25
*Спойлъри* Превъртях я. Краят беше супер. Всичко-от последния бос до появяването на Лелиана беше страшно изпипано. Искам да видя продължение, ДЛЦ-та, експанжъни...няма значение какво, искам още Съжалявам, че темата за дъ фейд не я засегнаха по-дълбоко. Очаквах доста повече по този параграф. От началото до края подкрепях мейджовете, но всъщност през цялото време си мислих за Тевинтър. Искам следващата част да се развива там, ебаси. Btw куеста на андърс от задължителните ли е? АКо не го изпълниш пак ли става същото Доволен съм от всички къмпениъни без него, и без тъпия брат. Особено от циците на Изабела Хареса ми и новата визия на кунаритата-имам чувството, че за Ориджинс просто не са успели да им направят адекватни скинове. Сегашния вариант е далеч по-як и по-логичен. Иначе те бяха просто хора, ама по-високи и по-грозни Има ли някое ДЛЦ, което да предлага геймплей? И ще има ли експанжън?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 14 Мар 2011 20:28
Засега DLC-то е само едно, а именно The Exiled Prince.
Дано да извадят DLC-та, но да ги изпипват, не просто да се стараят да измъкнат повече пари.
П.С. И аз се надявам на експанжън, но такъв няма да има сигурно половин година още.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 14 Мар 2011 20:38
Тегля. Иначе отивам да превъртя пак първата част, че ми се преигра супер много
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 14 Мар 2011 22:03
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 14 Мар 2011 22:24
Чудя се какво да играя. Опитът ми да се завърна към първата част пропадна, препоръчайте нещо
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 14 Мар 2011 23:24
-Stormrаge- написа: Ужас с CloneDVD версията съм а тя не изисква инсталация... как ще ги качвам тия DLC-та... Dragon Age 2 RegFix~Chavo
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 15 Мар 2011 02:04
The Grim Reaper написа: -Stormrаge- написа: Ужас с CloneDVD версията съм а тя не изисква инсталация... как ще ги качвам тия DLC-та... Dragon Age 2 RegFix~Chavo10x всичко върви ток и жица...
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 15 Мар 2011 02:20
Превъртях я. Утре ревизия на моята история, но поне има какво да се разказва.
Бтв, само на мен ли втората част ми харесва повече от първата о.О
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 15 Мар 2011 02:42
Втората част е "in-between" sequel, тоест, направена беше за да се запълни дупката в историята на истинското продължение.
Баш същата работа като МЕ2, въпреки че беше добра игра, все пак никой здравомислещ човек няма да го интересуват Колекторите, когато има да се справя с цяла армия Рийпъри.
Та в този случай, на мен много ми хареса играта, и края ме надъха още повече за тройката, но сега вече силно се надявам BioWare да имат накъмто три години за разработка на разположение, иначе става лошо.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 15 Мар 2011 09:06
Mass Effect 3 е обявена за Q4 2011. Ако я отложат за Q1 2012 ше удари 2 години разработка. Дали ше направят изключение за DA3?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 15 Мар 2011 10:14
Omega-x написа: Превъртях я. Утре ревизия на моята история, но поне има какво да се разказва.
Бтв, само на мен ли втората част ми харесва повече от първата о.О Да Иначе Сентрито спори, спори, спори и сега съм почти сигурен, че дори не си е направил труда да играе играта. Дървен философ.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 15 Мар 2011 10:20
Превъртях играта искам да кажа ,че сам изключително доволен ,браво на Bioware и на висчки които са се трудили по играта.Според мен има невероятна история и като цяло почти всичко е перфектно с един,два дребни недостатъка,които обаче не мисля ,че биха развалили удоволствието от играта.Това игрово изживяване ще го помня дълго от доста време не бях играл игра ,която да ме привлече по такъв начин!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 15 Мар 2011 10:26
Играй Origins тогава, ще ти стане любимата игра, щом тази ти харесва.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 15 Мар 2011 12:44
DJ Cat написа: Играй Origins тогава, ще ти стане любимата игра, щом тази ти харесва. +1
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 15 Мар 2011 17:20
Вече забелязвам, че импортнатите сейвове не се разчитат правилно или пък не важат. Убития Архитект го мислят за жив, ключови NPC-та от първата игра се появяват, въпреки че трябва да са трупове и т.н. Голяма некромантия, голямо нещо. Между другото има вече бета пач за играта. И очаквам скоро да обявят DA3 за януари 2012 Алчните ЕА.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 15 Мар 2011 17:27
Така е, има забележителни проблеми за plot flags.
А аз не мисля, че ЕА ще рискуват подобен ход с DA3. Все пак те финансират BW, и въпреки че можеха да си позволят риска да пришпорят DA2 докато хората са все още зашeметени от Origins, не биха могли да отпуснат бюджет за игра, която хората ще гледат с три подозрителни очи.
Просто сега вече ще си опичат акъла и това е.
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 15 Мар 2011 17:34
След дъжд качулка Драксис.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 15 Мар 2011 19:23
Обърнете внимание на картата на Тедас и разположението на Lothering, Amaranthine и Kirkwall. Някой ако може да ми обясни къде е логиката бежанците да бягат към друга държава, по-далеч от собствената им столица, моля, слушам ... Аналогия - турците нападат - аз съм във Варна. Няма да отида в София, ами някъде в Македония/Сърбия
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 15 Мар 2011 19:34
Бягат, защото Кралят е мъртъв и Хоук и семейството му не знаят кога точно Ферелден ще падне под Покварата.
А и дори да бяха отишли в Денерим, важи горния фактор, освен това те биха били просто още една група бежанци. Забележи, Леандра мисли, че в Къркуол тя е благородница, и че семейството ѝ ще има статут и благоденствие там.
Е, работата не става отначало, но все пак.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 15 Мар 2011 23:16
Draksis написа: Така е, има забележителни проблеми за plot flags.
А аз не мисля, че ЕА ще рискуват подобен ход с DA3. Все пак те финансират BW, и въпреки че можеха да си позволят риска да пришпорят DA2 докато хората са все още зашeметени от Origins, не биха могли да отпуснат бюджет за игра, която хората ще гледат с три подозрителни очи.
Просто сега вече ще си опичат акъла и това е. Като геймър трябва винаги да знаеш:НИКОГА не подценявай Боби Котик и ЕА.Глупоста им може да те изненада
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|