Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Заглавие: Re: Ситуацията в Япония
Публикувано на: 12 Мар 2011 20:01

Морт☭ написа:
Всъщност България е в земетръсна зона. Малки сте, не помните Турция края на 90те.

В съвсем непосредствена близост има разломна линия.

Цитат:
Най разрушителното е на 18 септември 1858 г. в София. Според историческите източници то е с магнитуд около 9-а степен по Рихтер.
Системни наблюдения на земетресенията в България започват през 1892 г., когато е основана Сеизмологичната служба към Централната метеорологична станция (ЦМС) в София......

....4 април 1904 г. - долината на р. Струма - две земетресения с магнитуд 7,1 и 7,8 по Рихтер.....

Цитат:
18 и 25 април 1928 г.- Поповица и Гълъбово, Пловдивско - магнитуд 7,0 и 5,6 по Рихтер ...
Двете земетресения засягат една седма от територията на България с над 400 хил. души население. Една трета от Пловдив е разрушен. Загиват към 120 души, над 1000 са ранени. Пострадали са над 240 села.

http://incidents.actualno.com/news_198620.html

Не сме били в земетръсна зона, казваш?

А това в Япония е петото по сила, откакто се правят измервания и статистика.

Хм...това не го знаех. Което само по себе си е лошо. Ако тука стане нещо такова ще ни хване по бели гащи, че може и без тях.

Профил

Публикувано на: 12 Мар 2011 21:42

Вие се шегувате, обаче имам информация от сигурен източник, че оста на земята се е променила с близо 15 сантиметра, което ще доведе до огромни катаклизми. И тези катаклизми ще са също толкова неприятни, колкото са и обикновените клизми!

П.С. Не са ми правили клизма досега, но съм чувал, че е неприятно! Отново от сигурен източник!

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2011 21:46

ан*лен агресор написа:
Вие се шегувате, обаче имам информация от сигурен източник, че оста на земята се е променила с близо 15 сантиметра, което ще доведе до огромни катаклизми. И тези катаклизми ще са също толкова неприятни, колкото са и обикновените клизми!

П.С. Не са ми правили клизма досега, но съм чувал, че е неприятно! Отново от сигурен източник!

http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/03/12/1058046_v_iaponska_aec_e_imalo_eksploziia_obnovena_video/

най-долу го пише, не се филмирай

Профил Skype WWW

Публикувано на: 12 Мар 2011 21:50

Stylized Corpse написа:
ан*лен агресор написа:

http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/03/12/1058046_v_iaponska_aec_e_imalo_eksploziia_obnovena_video/

най-долу го пише, не се филмирай

Това е само прах в очите, истината е, че се очакват огромни вълни цунами по бреговете на Чехия и Унгария, чума в Мароко и огромни жеги в Сибир!

Профил

Публикувано на: 12 Мар 2011 22:21

Омг, бреговете на Унгария и Чехия? :lol: Предполагам също така ледниците в Сахара са леко застрашени от разтапяне... :arsehle:

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Мар 2011 01:57

Obvious troll is obvious...

Pleasure your torture, I will endure

Профил

Аватар
В момента играе: HL2DM; CRYSIS2; QUAKE 4; TRACKMANIA; PORTAL
Публикувано на: 13 Мар 2011 08:48

Ще се оправят японците, разумни хора са. Дано се подготвят по-добре следващия път1

Профил WWW

Публикувано на: 13 Мар 2011 09:44

Serious Sam написа:
Омг, бреговете на Унгария и Чехия? :lol: Предполагам също така ледниците в Сахара са леко застрашени от разтапяне... :arsehle:

Хах, приятелю, провери си пак картата, Сахара е пустиня, там няма ледници :doh: . Аман от тъпаци.

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 13 Мар 2011 10:56

ан*лен агресор написа:
Serious Sam написа:

Хах, приятелю, провери си пак картата, Сахара е пустиня, там няма ледници :doh: . Аман от тъпаци.

След като се смях половин час на този гениален коментар и си изгубих говора за, няколко минути, мога да кажа само едно: знам, че Форума на ПСманиа не е сборище на интелектуалци, но това създание(не мога да го нарека човек),изби рибата с глупостта си.
Дано да живее вечно и за в бъдеще да ни радва с умствените си способности.
Амин

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Мар 2011 11:22

вече и най-очеизбождащите тролове ви гъбаркат, толкова ли сте кухи

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Мар 2011 11:35

Форумово фейсбук почна да бълва информация за някакъв радиационен облак минаващ през територията на България и да не сме били излизали от дома. Попитах човека виновен за тази клюка от къде е взел информацията и отговора бе -> от сигурен източник, на който името няма да кажа... някой да е причувал за нещо подбоно ?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 13 Мар 2011 11:59

Това са глупости, но повечето коментари ме отвратиха от неоъзнаването на сериозноста на положението.Всъщност каквито и уверения да изливат в медиите подобен трус може да се появи навсякъде.Факт, че подобни трусове зачестиха последните години, което не е никак добре, а повечето от вас се чудят защо японците не са мъртви. Ако на тази съпричастност и хора като вас се крепи света, то той би рухнал по бързо и от българското стоителство.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Мар 2011 11:59

Бе видях един такъв гръчав се подаде и изквича на една от страниците тука ама не ми се рови да му търся мнението.

Профил

Публикувано на: 13 Мар 2011 13:25

Mad Hatter написа:
Форумово фейсбук почна да бълва информация за някакъв радиационен облак минаващ през територията на България и да не сме били излизали от дома. Попитах човека виновен за тази клюка от къде е взел информацията и отговора бе -> от сигурен източник, на който името няма да кажа... някой да е причувал за нещо подбоно ?

Къв е тоя облак, дето за един ден ще мине половината земно кълбо, че и в посока, обратна на традиционната за северното полукълбо?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Мар 2011 14:20

Again... Obvious troll is obvious...

Pleasure your torture, I will endure

Профил

Публикувано на: 13 Мар 2011 14:33

Радиационен облак в действителност мина над България около 12:47 днес! Видях го с очите си, беше по тъмен от обикновеното, с белезникав цвят. Опасността е сериозна, приятели.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 14 Мар 2011 10:38

Вчера гледах Dreams (Yume), компилация от мини-филми на Куросава и Скорсезе, режисиран изцяло на базата на сънища на първия. Един от мини-филмите се разказва точно за ядрена авария в Япония. Доста актуално бих казал :lol:
Линк към откъса: http://www.youtube.com/watch?v=mTg3D1PoyUE
Линк за целия филм: http://zamunda.net/details.php?id=119117&hit=1

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: 4chan
Публикувано на: 14 Мар 2011 11:38

ан*лен агресор написа:
Радиационен облак в действителност мина над България около 12:47 днес! Видях го с очите си, беше по тъмен от обикновеното, с белезникав цвят. Опасността е сериозна, приятели.

Пий една газирана вода и спри да се филмираш.

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 14 Мар 2011 12:34

blackmaster написа:
След като се смях половин час на този гениален коментар и си изгубих говора за, няколко минути, мога да кажа само едно: знам, че Форума на ПСманиа не е сборище на интелектуалци, но това създание(не мога да го нарека човек),изби рибата с глупостта си.
Дано да живее вечно и за в бъдеще да ни радва с умствените си способности.
Амин

e ti biva biva da si prost ...

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Мар 2011 12:35

Сградата на третия реактор се взриви също.

Японците да се преселят в Русия предлага Владимир Жириновски, заместник говорителя на руския парламент.
Островите не били подходящо за обитаване място.
:devious:

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com