Ситуацията в Япония

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Re: Ситуацията в Япония

Мнение от blackmaster »

Морт☭ написа:Всъщност България е в земетръсна зона. Малки сте, не помните Турция края на 90те.
Изображение
Изображение

В съвсем непосредствена близост има разломна линия.
Най разрушителното е на 18 септември 1858 г. в София. Според историческите източници то е с магнитуд около 9-а степен по Рихтер.
Системни наблюдения на земетресенията в България започват през 1892 г., когато е основана Сеизмологичната служба към Централната метеорологична станция (ЦМС) в София......

....4 април 1904 г. - долината на р. Струма - две земетресения с магнитуд 7,1 и 7,8 по Рихтер.....
18 и 25 април 1928 г.- Поповица и Гълъбово, Пловдивско - магнитуд 7,0 и 5,6 по Рихтер ...
Двете земетресения засягат една седма от територията на България с над 400 хил. души население. Една трета от Пловдив е разрушен. Загиват към 120 души, над 1000 са ранени. Пострадали са над 240 села.
http://incidents.actualno.com/news_198620.html

Не сме били в земетръсна зона, казваш?

А това в Япония е петото по сила, откакто се правят измервания и статистика.
Хм...това не го знаех. Което само по себе си е лошо. Ако тука стане нещо такова ще ни хване по бели гащи, че може и без тях.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
ан*лен агресор

Мнение от ан*лен агресор »

Вие се шегувате, обаче имам информация от сигурен източник, че оста на земята се е променила с близо 15 сантиметра, което ще доведе до огромни катаклизми. И тези катаклизми ще са също толкова неприятни, колкото са и обикновените клизми!

П.С. Не са ми правили клизма досега, но съм чувал, че е неприятно! Отново от сигурен източник!
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

ан*лен агресор написа:Вие се шегувате, обаче имам информация от сигурен източник, че оста на земята се е променила с близо 15 сантиметра, което ще доведе до огромни катаклизми. И тези катаклизми ще са също толкова неприятни, колкото са и обикновените клизми!

П.С. Не са ми правили клизма досега, но съм чувал, че е неприятно! Отново от сигурен източник!
http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/03/12/ ... ena_video/

най-долу го пише, не се филмирай
джумерки
ан*лен агресор

Stylized Corpse написа:
ан*лен агресор написа:Вие се шегувате, обаче имам информация от сигурен източник, че оста на земята се е променила с близо 15 сантиметра, което ще доведе до огромни катаклизми. И тези катаклизми ще са също толкова неприятни, колкото са и обикновените клизми!

http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/03/12/ ... ena_video/

най-долу го пише, не се филмирай
Това е само прах в очите, истината е, че се очакват огромни вълни цунами по бреговете на Чехия и Унгария, чума в Мароко и огромни жеги в Сибир!
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Омг, бреговете на Унгария и Чехия? :lol: Предполагам също така ледниците в Сахара са леко застрашени от разтапяне... :arsehle:
Аватар
Dheart

Мнение от Dheart »

Obvious troll is obvious...
My victim you are meant to be
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
Аватар
OhMyGosh
В момента играе: HL2DM; CRYSIS2; QUAKE 4; TRACKMANIA; PORTAL
Обратна връзка:

Мнение от OhMyGosh »

Ще се оправят японците, разумни хора са. Дано се подготвят по-добре следващия път1
АКО ИМА КУЕЙКЪРИ ИЛИ ДРУГИ ЯКО ЗАРИБЕНИ ПО OLDSCHOOL ARENA FPS-ИТЕ - http://www.facebook.com/ohmy2
ан*лен агресор

Serious Sam написа:Омг, бреговете на Унгария и Чехия? :lol: Предполагам също така ледниците в Сахара са леко застрашени от разтапяне... :arsehle:
Хах, приятелю, провери си пак картата, Сахара е пустиня, там няма ледници :doh: . Аман от тъпаци.
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

ан*лен агресор написа:
Serious Sam написа:Омг, бреговете на Унгария и Чехия? :lol: Предполагам също така ледниците в Сахара са леко застрашени от разтапяне... :arsehle:
Хах, приятелю, провери си пак картата, Сахара е пустиня, там няма ледници :doh: . Аман от тъпаци.

След като се смях половин час на този гениален коментар и си изгубих говора за, няколко минути, мога да кажа само едно: знам, че Форума на ПСманиа не е сборище на интелектуалци, но това създание(не мога да го нарека човек),изби рибата с глупостта си.
Дано да живее вечно и за в бъдеще да ни радва с умствените си способности.
Амин
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

вече и най-очеизбождащите тролове ви гъбаркат, толкова ли сте кухи
джумерки
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

Форумово фейсбук почна да бълва информация за някакъв радиационен облак минаващ през територията на България и да не сме били излизали от дома. Попитах човека виновен за тази клюка от къде е взел информацията и отговора бе -> от сигурен източник, на който името няма да кажа... някой да е причувал за нещо подбоно ?
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
Аватар
MoonFlame
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Обратна връзка:

Мнение от MoonFlame »

Това са глупости, но повечето коментари ме отвратиха от неоъзнаването на сериозноста на положението.Всъщност каквито и уверения да изливат в медиите подобен трус може да се появи навсякъде.Факт, че подобни трусове зачестиха последните години, което не е никак добре, а повечето от вас се чудят защо японците не са мъртви. Ако на тази съпричастност и хора като вас се крепи света, то той би рухнал по бързо и от българското стоителство.
Китките помнят цвета...
Нямам Ябълка

Мнение от Нямам Ябълка »

Бе видях един такъв гръчав се подаде и изквича на една от страниците тука ама не ми се рови да му търся мнението.
Butters
В момента играе: real_life.exe

Мнение от Butters »

Mad Hatter написа:Форумово фейсбук почна да бълва информация за някакъв радиационен облак минаващ през територията на България и да не сме били излизали от дома. Попитах човека виновен за тази клюка от къде е взел информацията и отговора бе -> от сигурен източник, на който името няма да кажа... някой да е причувал за нещо подбоно ?
Къв е тоя облак, дето за един ден ще мине половината земно кълбо, че и в посока, обратна на традиционната за северното полукълбо?

Изображение
Трева в котенцата...
Аватар
Dheart

Мнение от Dheart »

Again... Obvious troll is obvious...
My victim you are meant to be
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
ан*лен агресор

Радиационен облак в действителност мина над България около 12:47 днес! Видях го с очите си, беше по тъмен от обикновеното, с белезникав цвят. Опасността е сериозна, приятели.
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Вчера гледах Dreams (Yume), компилация от мини-филми на Куросава и Скорсезе, режисиран изцяло на базата на сънища на първия. Един от мини-филмите се разказва точно за ядрена авария в Япония. Доста актуално бих казал :lol:
Линк към откъса: http://www.youtube.com/watch?v=mTg3D1PoyUE
Линк за целия филм: http://zamunda.net/details.php?id=119117&hit=1
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Kirilicata2012
В момента играе: 4chan

Мнение от Kirilicata2012 »

ан*лен агресор написа:Радиационен облак в действителност мина над България около 12:47 днес! Видях го с очите си, беше по тъмен от обикновеното, с белезникав цвят. Опасността е сериозна, приятели.
Пий една газирана вода и спри да се филмираш.
Im back 8)
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

blackmaster написа: След като се смях половин час на този гениален коментар и си изгубих говора за, няколко минути, мога да кажа само едно: знам, че Форума на ПСманиа не е сборище на интелектуалци, но това създание(не мога да го нарека човек),изби рибата с глупостта си.
Дано да живее вечно и за в бъдеще да ни радва с умствените си способности.
Амин

e ti biva biva da si prost ...
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Сградата на третия реактор се взриви също.

Японците да се преселят в Русия предлага Владимир Жириновски, заместник говорителя на руския парламент.
Островите не били подходящо за обитаване място.
:devious:
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Публикувай отговор