Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dragon Age II
Публикувано на: 11 Мар 2011 11:31

The Grim Reaper написа:
Много ме кефят loading screen-овете в тая игра :!: :D

Мен също :) И самата игра върви леко, зарежда различните локации за секунда, не те кара да чакаш. Досега не съм имал насичане или изхвърляне на десктопа. Технически е много по-добре от Origins, за Awakening да не говорим.
Само да имаше и лека "warp" система да посъкрати малко търчането до изходните точки. Ама, конзолна работа, няма отърване.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 11:45

Stylized Corpse написа:
твърде много акцент връз конфликта магьосници - тамплиери. До гуша ми дойде, да си ебат майката вече. :lol:

Баш :!:

Чак на моменти ми става доста нелепо, че защитавам маговете, а през 2 куеста ми се показва, че всички предубеждения относно тях са напълно обосновани. :lol:

Просто не мога да я понасям тая Меридит. :?

ПП
Жалко, че май няма как да не се сбиеш с аришока..

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 11:45

Stylized Corpse написа:
твърде много акцент връз конфликта магьосници - тамплиери. До гуша ми дойде, да си ебат майката вече. :lol:

Баш :!:

Чак на моменти ми става доста нелепо, че защитавам маговете, а през 2 куеста ми се показва, че всички предубеждения относно тях са напълно обосновани. :lol:

Просто не мога да я понасям тая Меридит. :?

ПП
Жалко, че май няма как да не се сбиеш с аришока..

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 12:56

DJ Cat , бако , колкото и да плюеш играта, пак ще я изиграеш ми се струва. Или фащай и играй там, или спри едно и също да пишеш вече за стотен път. Разбрахме, не те кефи, ама през 1 страница идваш да кажеш ''аз пак играх, и чайте да ви кажем колко е тъпа!!!''
Като е тъпа, трий я, дебем неговата майка, и чекай да излезе нещо, дето те кефи. Кво само ревеш :D

СПОЙЛЕР ::::

Тъкмо мислех, че ще ми се размине досадното обикаляне във Фейда в тая игра, и ето че се стигна и до него. Ама беше кратко и яко, за момент спекох, че ще изгубия спътници там, или ще се скарам с тях.

Също така - куеста за хербалиста - иска сърце на някакъв elven construct. Не го намирам в Sundermount, влизах в някаква нова пещера, но и там го няма. Има само един труден за отключване chest, който не можах да отворя за сега. В него ли е?

Профил Skype WWW

Публикувано на: 11 Мар 2011 13:14

Мен пък музиката повече ме радва от Origins. :shock:

Сериозно, този път Цура се е справил. Не ми се налага да пускам Winamp-а по време на игра.

А, бай дъ уей, пиратките дойдоха ли с Exiled Prince или не? И изобщо пуснаха ли на тях Blood Dragon armor, Ser Isaac of Clarke armor, ала-бала ей тия благинки?

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 13:14

Не търси сърцето. Страничен куест на Мерил ще те заведе там.

Драксис, всичко си имат пиратите, не бери грижа :lol: И Айзък, и принца, и Емпориума, и Сигнатурата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 13:37

през целото време си мислех, че ще ми се отвори като я взема нея, но ми се щеше да не ми се налага да я мъкна в партито :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 14:03

Ох не мога да разбера дали съм невероятно разочарован или само частично.

Но едно мога да кажа още сега - получихме Mass Effect 2 с рицари и магьосници -_-. Веднага щом превартя играта ( след като обходя всеки храст ) ще я уплюя качественно.

Но преди това бих искал да попитам дали някой няма под ръка някой мод или нещо от сорта което би ми позволил да ползвам Мерил като медик ? Тъи де мод който ще ми позволи да и добавя "restoration" дърво с умения. Просто съм прекалено разочаровн от Андерс за да го взема където и да е с мен -_- а не мога да продължа напред на "Nightmare" ниво на трудност без никакви heal-ове.

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 11 Мар 2011 14:06

Абе стига сте оплювали Андерс, лично при мен той е неразделна част от партито. Големи мъже станахте, направо не ви разбирам.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 14:24

MoonFlame написа:
Абе стига сте оплювали Андерс, лично при мен той е неразделна част от партито. Големи мъже станахте, направо не ви разбирам.

Мъже ? Ах сетих се намекваш че имаме проблем със неговата сексуалност нал тъи ?
Ами имам новина за теб - повечето хора са силно разочаровани от новата му самоличност. Във Dragon Age Awakening той беше саркастичен , забавен и закачките му с останалата част от героите бяха изключително свежи. В Dragon Age 2 той е емо , дразнещ има около двадесет кила несъответствия със предишният му начин на мислене и още множество дупки във самоличноста му. Такаче не - няма толко проблем със сексуалноста му колкото със новото му аз.

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 11 Мар 2011 14:29

EviL написа:
Такаче не - няма толко проблем със сексуалноста му колкото със новото му аз.

Нов писател.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 14:38

Къде пипне Джен Хеплер, същество с нормална сексуалност не остава. Тя и Бранка с Хеспит е писала. Ако се чудите :lol:

Профил

Публикувано на: 11 Мар 2011 15:10

Тая жена трябва някой да ѝ съкрати живота, бе, мамка му. :x

Гейдър ако пак бе писал Андърс, всичко щеше да си е на мястото, ама не...

EDIT: О, не. Просто... съм толкова ядосан в момента, че не може да бъде.

Току-що се срещнах с Рицар-Капитан Кълен. Да, същия Кълен, който видяхме в Кръга на Ферелден. И какво се оказва? Че Грег Елис се е завърнал като негов актьор, но като такъв на Андърс - не.

На косъм съм от това да си поръчам билет до Канадата и да отивам да изколя всичко живо, дето е помагало на Хеплър да съсипе така обичния ни дебил Андърс. Честно, даже не знам какво са си мислели, когато са я слушали.

А във форумите на играта същите ей тия глупаци, дето реваха, че искаха бисексуална връзка с Андърс, сега благодарят на BW, че са взели това решение. Аман.

Аз като чух, че той се завръща, си викам "Екстра. Още повече хумор от него", то какво се оказа? Че човека пуска по-малко шеги и от мормон.

Мотая се с него в партито, защото искам да видя как ще се развие като персонаж, ама съм ядосан, бе, дайба.

A и разбрах, че ако си жена, Андърс си е нормален, и диалога му отразява това. Гей е само ако Хоук е мъж. Еби му макята. :D

Не ме разбирайте погрешно, играта засега ме изпълва, само Андърс ми е в очите. Не ми пречи, че е гей, един от най-добрите ми приятели е такъв, и е просто такъв пич, че нямам думи. Просто на Андърс не му върви да е с врътната резба.

Чакаме мода, който променя A.I. да мисли, че говори с жена, дори ако Хоук е мъж.

Иначе засега ми харесва как е host на Justice, само да не беше тая ориентация, бе да еба.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 16:28

Ролята обаче която Андерс изиграва в края е наистина впечатляваща, имай вяра в него Драксис, аз играя с Хоук Жена и може би затова от тази гледна точна не ме дразни, напротив мисля, че тук истинската фасада пада и виждаме истинския Андерс ( не говоря за наклоностите му ) изпълнен с гняв, терзания и болка. Играта е впечатляваща, изиграх я за някъде към 29 часа, но истината очевидно ще бъде в третата част.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 16:46

MoonFlame написа:
Играта е впечатляваща, изиграх я за някъде към 29 часа, но истината очевидно ще бъде в третата част.

А не може ли истината да е в осмата или деветата? :D

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 11 Мар 2011 16:56

Момчета имам малко тъп въпрос понеже не знам нищо от периода на експанжъна и двойката.Тази дупка където е цялата важна информация за двойката.Има ли нужда да вадя старите сейфове от двете предишни игри?Понеже да са на друг комп и се чудя преди да почна да инсталвам дали ще ми трябват за двойката.

Или двойката е ново начало в което няма важно какво си правел предишните две игри?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 17:05

Не е точно нова начало, но ако не е проблем може да импортнеш историята, мисля, че си струва, въпреки, че в началото има избор да си избереш с какъв финал си завършил единицата ако не са запазени сейвовете. Става и така.

Профил Skype

Публикувано на: 11 Мар 2011 17:13

Не е от чак толкова огромно значение, всичко, което получаваш, е няколко диалога, в които се споменава героя ти. Не е на скалата на МЕ в това отношение.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 11 Мар 2011 17:45

Е супер :) много ви благодаря.

Профил Skype

Публикувано на: 11 Мар 2011 17:55

Е супер. Пак заповядай. :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по