gogsss написа:
еми с 1 лев можеш да се наядеш.
Да не говорим за пълнолетните които си изкарват сами парите мислиш ли че вместо някой да си купи нещо полезно дали ще е миксер или нещо друго полезно за дома (за около 50лв) ще дава пари на Близард за някаква игра която ти проваля живота.
Мислете малко бе!
БАХТИ МАГИЯТА С 1 ЛЕВ ДА СЕ НАЯДЕШ!?!?!?!ама това за целия ден ли или за цялата седмица?!?!?!
И как точно пък играта ти проваля живота?!Да не би да ми кажеш че ако имам 4 часа на ден време за игране и го дам да играя уоу ще е провал?!Но пък виж ако го дам да играя minecraft или превъртам diablo 2 докато стигна 90 левел е нещо което има по-голям смисъл!Тъп си и то много!Не е проблема в парите а в това че Катаклизма е малко по-сложен от ванилията дето я играеш...Видиш ли много неща стават и битките са малко по-продължителни....Да не говорим пък за рейдове и дънджъни където вече работата е направо кур в твоя гъз.
И СЕ ПАДАТ 0.80 стотинки да сме по-точни....Аз даже докато ходех на даскало си събирах пари и пак успявах!С 2 лева на ден и то само делничните дни!!!!
А сега вече мога да си купувам карти по цял ден и въобще не ме ебе дали са 50 или 100 лева.
Аз лично съветвам такива смешници като теб и другите дето са като теб никога да не играят катаклизма че видиш ли са си направили клизма той катаклизма си е друга игра.А пък да не ви говоря за rated battlegrounds че там вече направо сме на турнирна обстановка а вие си играете wow 1.0.0 и си викате "ЕЙ АЗ СЪМ НАЙ–ДОБРИЯ НА ЛОЛ!" то толкова сте изостанали че чак ми е смешно и не мога да спра да ви пиша колко сте тъпи.Трябва да ви питам в каменната ера дали тогава холи прийста е бил дпс?Но пък съм 100% сигурен че тогава ретри паладина е бил танк и никой не може да му се опре на танкването.Фагове всякакви да не говоря че пиратките са толкова далече и ви казвам че като ги играете не играете уоу а някаква помия.Понеже е факт че преди един пач ДК-то беше танк на фрост а сега е на блъд ама нали викате че така ви е по-лесно....
Казано честно ако можеше всички класове да имаха 1-2 умения и магии то тогава щяхте да сте най-доволни.
Като си пачвате игрите поне четете ли какво пише в note's?
Dr.Falus
Толкова си тъп че няма на къде...Аз лично ще спра да играя уоу ако го направят безплатно понеже ще се напълни с фагове като тези с които споря в момента.Никак няма да ми е кеф някой гей да си купи предмет от спешъл вендор с евро или долари докато аз играя безплатно и понеже е безплатно ще съквам ако не си купувам предметите с истински пари...Тъпи сте и то много.