Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Квот фана
Заглавие: Re: vannila wow
Публикувано на: 20 Фев 2011 17:07

Имам дълъг опит, а и познавам хора, които до преди да излезе Клизмата играха в Близард. WOTLK е най-смотания и небалансиран WoW и е толкова зле, че нубовете дечицата са по върховете на класациите и т.н.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 20 Фев 2011 18:02

doggymien4o написа:
Имам дълъг опит, а и познавам хора, които до преди да излезе Клизмата играха в Близард. WOTLK е най-смотания и небалансиран WoW и е толкова зле, че нубовете дечицата са по върховете на класациите и т.н.

Ти чуваш ли се колко тъпо звучи това което си написал??!?!

Мен като не могат да ме смъкнат пет човека да не би да съм дете?!Това че злетаците като теб явно не могат да разберат че без пвп екипировка са за никъде а отиват на бг-та с мисълта колко са велики и как ще им ритат задниците.

Отивай си играй пиратката и си мисли колко си велик сред децата там в забутаната пиратка.То голям човек с ума в главата си никога няма да играе на пиратка.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Minecraft
Публикувано на: 20 Фев 2011 19:03

С ум в главата а?
Не мислиш ли че някой хора просто нямат парите да си плащат всеки месец?
Ама не.
Според близз само най-богатите трябва да играят тази игра.
И мене не ме кефи че е платена и за това играя пиратки.
Колкото и бъгове да има аз в пиратка разбрах какво е wow.
Разбрах и какъв наркотик е и за това сега не играя wtlk и tbc щото само първата wow не е толкова натоварваща и зарибителна.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 20 Фев 2011 19:31

gogsss написа:
Не мислиш ли че някой хора просто нямат парите да си плащат всеки месец?

Да, пишлеметата. За хората 50 лв на 2 месеца не е много. Пада ти се под 1 лев на ден, кво нямаш 1 лев ли?

Профил

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 20 Фев 2011 19:47

tbc, wotlk, cata не са тъпи - просто са изцяло различни игри в сравнение с класическия wow, затова не допадат на някои хора. Почти цялото време, откакто цъкам wow съм играл wotlk и мога да потвърдя, че определено е по-интересен, но и по-натоварващ от класическия.

Иначе 1 лев на ден може да звучи малко, но за хора, които не работят и получават средно по 2 лева на ден от мама и тате, определено не е малко.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2011 20:16

еми с 1 лев можеш да се наядеш.
Да не говорим за пълнолетните които си изкарват сами парите мислиш ли че вместо някой да си купи нещо полезно дали ще е миксер или нещо друго полезно за дома (за около 50лв) ще дава пари на Близард за някаква игра която ти проваля живота.
Мислете малко бе!

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2011 20:50

gogsss написа:
Да не говорим за пълнолетните които си изкарват сами парите мислиш ли че вместо някой да си купи нещо полезно дали ще е миксер или нещо друго полезно за дома (за около 50лв) ще дава пари на Близард за някаква игра която ти проваля живота.
Мислете малко бе!

Тук се съгласявам дори и да не съм играл WoW.
Плащането на месечни такси замря преди 1-2 години и първо LOTRO забелязаха,че Ф2П системата ще им донесе повече печалби и играчи от П2П системата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2011 20:57

gogsss написа:
Мислете малко бе!

БАХТИ МАГИЯТА С 1 ЛЕВ ДА СЕ НАЯДЕШ!?!?!?!ама това за целия ден ли или за цялата седмица?!?!?!
И как точно пък играта ти проваля живота?!Да не би да ми кажеш че ако имам 4 часа на ден време за игране и го дам да играя уоу ще е провал?!Но пък виж ако го дам да играя minecraft или превъртам diablo 2 докато стигна 90 левел е нещо което има по-голям смисъл!Тъп си и то много!Не е проблема в парите а в това че Катаклизма е малко по-сложен от ванилията дето я играеш...Видиш ли много неща стават и битките са малко по-продължителни....Да не говорим пък за рейдове и дънджъни където вече работата е направо кур в твоя гъз.
И СЕ ПАДАТ 0.80 стотинки да сме по-точни....Аз даже докато ходех на даскало си събирах пари и пак успявах!С 2 лева на ден и то само делничните дни!!!!
А сега вече мога да си купувам карти по цял ден и въобще не ме ебе дали са 50 или 100 лева.

Аз лично съветвам такива смешници като теб и другите дето са като теб никога да не играят катаклизма че видиш ли са си направили клизма той катаклизма си е друга игра.А пък да не ви говоря за rated battlegrounds че там вече направо сме на турнирна обстановка а вие си играете wow 1.0.0 и си викате "ЕЙ АЗ СЪМ НАЙ–ДОБРИЯ НА ЛОЛ!" то толкова сте изостанали че чак ми е смешно и не мога да спра да ви пиша колко сте тъпи.Трябва да ви питам в каменната ера дали тогава холи прийста е бил дпс?Но пък съм 100% сигурен че тогава ретри паладина е бил танк и никой не може да му се опре на танкването.Фагове всякакви да не говоря че пиратките са толкова далече и ви казвам че като ги играете не играете уоу а някаква помия.Понеже е факт че преди един пач ДК-то беше танк на фрост а сега е на блъд ама нали викате че така ви е по-лесно....

Казано честно ако можеше всички класове да имаха 1-2 умения и магии то тогава щяхте да сте най-доволни.

Като си пачвате игрите поне четете ли какво пише в note's?

Dr.Falus

Толкова си тъп че няма на къде...Аз лично ще спра да играя уоу ако го направят безплатно понеже ще се напълни с фагове като тези с които споря в момента.Никак няма да ми е кеф някой гей да си купи предмет от спешъл вендор с евро или долари докато аз играя безплатно и понеже е безплатно ще съквам ако не си купувам предметите с истински пари...Тъпи сте и то много.

Профил Skype

Публикувано на: 20 Фев 2011 21:02

Vermic написа:
gogsss написа:
Мислете малко бе!

БАХТИ МАГИЯТА С 1 ЛЕВ ДА СЕ НАЯДЕШ!?!?!?!ама това за целия ден ли или за цялата седмица?!?!?!
И как точно пък играта ти проваля живота?!Да не би да ми кажеш че ако имам 4 часа на ден време за игране и го дам да играя уоу ще е провал?!Но пък виж ако го дам да играя minecraft или превъртам diablo 2 докато стигна 90 левел е нещо което има по-голям смисъл!Тъп си и то много!Не е проблема в парите а в това че Катаклизма е малко по-сложен от ванилията дето я играеш...Видиш ли много неща стават и битките са малко по-продължителни....Да не говорим пък за рейдове и дънджъни където вече работата е направо кур в твоя гъз.
И СЕ ПАДАТ 0.80 стотинки да сме по-точни....Аз даже докато ходех на даскало си събирах пари и пак успявах!С 2 лева на ден и то само делничните дни!!!!
А сега вече мога да си купувам карти по цял ден и въобще не ме ебе дали са 50 или 100 лева.

Аз лично съветвам такива смешници като теб и другите дето са като теб никога да не играят катаклизма че видиш ли са си направили клизма той катаклизма си е друга игра.А пък да не ви говоря за rated battlegrounds че там вече направо сме на турнирна обстановка а вие си играете wow 1.0.0 и си викате "ЕЙ АЗ СЪМ НАЙ–ДОБРИЯ НА ЛОЛ!" то толкова сте изостанали че чак ми е смешно и не мога да спра да ви пиша колко сте тъпи.Трябва да ви питам в каменната ера дали тогава холи прийста е бил дпс?Но пък съм 100% сигурен че тогава ретри паладина е бил танк и никой не може да му се опре на танкването.Фагове всякакви да не говоря че пиратките са толкова далече и ви казвам че като ги играете не играете уоу а някаква помия.Понеже е факт че преди един пач ДК-то беше танк на фрост а сега е на блъд ама нали викате че така ви е по-лесно....

Казано честно ако можеше всички класове да имаха 1-2 умения и магии то тогава щяхте да сте най-доволни.

Като си пачвате игрите поне четете ли какво пише в note's?

Dr.Falus

Толкова си тъп че няма на къде...Аз лично ще спра да играя уоу ако го направят безплатно понеже ще се напълни с фагове като тези с които споря в момента.Никак няма да ми е кеф някой гей да си купи предмет от спешъл вендор с евро или долари докато аз играя безплатно и понеже е безплатно ще съквам ако не си купувам предметите с истински пари...Тъпи сте и то много.

Така и не разбрах странната ти логика:Имаш пари да плащаш за месечни такси,но ако беше Ф2П с кеш шоп нямаше да си вземеш някоя глезотийка,така ли? :roll:

Обясни ми нещо,че УоУ-джийте не ви разбирам :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2011 21:05

Ти прост ли си бе!Нямам дебитни карти и там кви ли не лайна да плащам с тях за предмети защото това е 300 пъти по-зле от месечните такси.

И все пак не си мисли че като плащаш месечни такси тези пари са 100% печалба за близ...Хабер си нямате от някой неща.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2011 21:15

ХАХАХАХАХАХ
Това беше най-дебилният пост който сам виждал ЧЕСНО.
А за кой е печалбата бе денгобар?
Играх wotlk 5 месеца и накрая за малко да си изгубя приятелите.
ТАКА ТИ ПРОВАЛЯ ЖИВОТА!
Някой ден ще разбереш какво си изпуснал и колко много не си разбрал за тая игра.
И престани да обиждаш знам че си саднат но прекаляваш :D .

''Ти прост ли си бе!Нямам дебитни карти и там кви ли не лайна да плащам с тях за предмети защото това е 300 пъти по-зле от месечните такси.''

Но имаш пари да плащаш месечни такси нали?
Ако ЛоЛ стане F2P
ще спечели още 12 милиона души който преди тва са цъкали пиратските.

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2011 21:23

Естествено,че не всичко отива при Близ.За това не споря.Но някои хора имат дебитни карти.На бас се хващам,че едно 70 процента от УоУ-а има тези карти.Близард и повечето гейм компании са насочени към населението на Северна Америка-по-запознати са с "магията" на дебитните карти. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2011 21:35

Е добре каде отиват парите тогава?

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2011 21:54

gogsss написа:
Е добре каде отиват парите тогава?

Част от парите отиват при компаниите,които предлагат съответният продукт.Или поне така беше преди време.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2011 22:13

Компаниите които предлагат продукта ли?
Искаш да кажеш компаниите който продават месечните карти и игрите?
Не знам, но не мисля че близз продават картите на компаниите по евтино от колкото в магазините.
Това да не е кисело мляко. :D

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 20 Фев 2011 22:34

Естествено че магазините ги взимат по евтино от цената на която ги пуснат за продан бе смешник... Нали ако ги продаваха на една и съща цена, щяха да са на нулата :roll: :stooped:

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2011 23:14

Само спамим темата беше насочена в съвсем друга посока.
Ако някой друг играе в wow-one да казва ник.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2011 00:29

gogsss написа:
Само спамим темата беше насочена в съвсем друга посока.
Ако някой друг играе в wow-one да казва ник.

Много си прост.

Профил Skype

Latinica
Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2011 02:32

e tva 4e ste boklu4eta na po 12 koito nqmat priqteli i bez da igraqt wow, i razre6avate na nqkva igra da vi vzeme jivota, ne zna4i 4e wow/blizz sa vi vinovni

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2011 18:18

Каза човекът който не пише на кирилица!
Добре аз не съм си изгубил приятелите,но за малко да го направя.
Обаче не съм само аз нали?
Има още много много хора които смятат wow за наркотик.
И това е факт,но има една част от 12 милиона които играят wow.
Та тази част пикае в леген за да дига по бързо левели.
За какво говорим а?
Близард направиха от най-добрата игра един голям SHIT!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com