Автор |
Съобщение |
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 14:24
DJ Cat написа: всяка версия ще има различно меню - с едни и същи са. Значи вече спокойно може да предположим какви ще са първите излязли модове за играта
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 15:59
Намалиха размера на бюста ѝ, защото феновете (поне тези от женски пол) ореваха форума с "Не прилича на жена това чудовище, не изглежда здрава, не искам компютърен персонаж да има по-големи гърди от мен" и така нататък.
То бива детинщина, ама пък еби му майката.
Относно демото - виждаме тъмнородените само там. Останалата част от играта няма да видим и помен от тях. Така че лично мен не ме интересува дали същества, които виждам за десет минути от играта, се движат с леки подскоци или нормално.
Още откакто постнах концептуалния арт за променените създания около двадесет страници назад, си казах, че ме дразни как са се опитали да ги различат от останалите модели в играта, но според мен това бе ненужно. Да, преди споделяха един код за движение и жестове с останалите модели на хора и джуджета, но да се опиташ да ги направиш по-различими като ги направиш да мязат на гремлини, не е начинът.
Поне сега, когато феновете ги сразят по форуми, ревюта и де-що има останали live chat стаи, ще си ни върнат старите плешиви тъмнородени и всичко ще е наред.
Ще се опитам да намеря запис на live chat-a с Майк Лейдлоу, геймплеят, който показаха там, беше по-напред в играта.
И айде споко. Това е демо, без значителни умения, играно в първите две нива от развитието на персонажа.
Ако не ви хареса играта, изпиратствайте я от Замунда as always и това ще е.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 16:41
Това е все едно да съдиш за първата част по 10 минути от нея. Усещам как ще почнете да викате колко е добра като я почнете и свикнете с нововъведенията. Ама няма съмнение, The Witcher 2 ще е неизмеримо по-добър от нея
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 17:21
Аха, значи докато малко по-на юг даркспоуните ебат майката на света, нашите тука си чилват и пият до припадък. Гениално, и сторито започва да смърди на обществен кенеф. Мислех си, че няма да са само в първите 10 минути на играта, тъмнородените, а ще си ги трепем стабилно, макар да не се фокусираме върху това, но явно гения, на онзи пендел от интервютата, който пише сценария е несравним и невиждан. Нека да изядат един голям кур по ревютата и тройката най-сетне ще играем Драгън Ейдж, сега ще пробваме Dragon Effect 2.
Бетани си е екстра и не мога да разбера, защо всички са сюрпризирани от геймплея. Та той е даже малко по-добър от гадните дърва, които ни подхвърляха от дъжд на вятър, че и графиката не е пълен гъз. Аз виждам леко подобрение от първоначалната пръчка. За инвертара, който е наистина ужасен, дано се появи мод, защото то това на нищо не прилича. Пак казвам, в сравнение с останалите геймплеи, това е яката работа, само се чудя къде сте бляли преди това или просто сте си хвалили играта, даже преди да ги изгледате.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 17:44
Че то сторито и на първата част не беше нищо особено. Какво толкова се дървиш за това във втората игра, която очевидно ще е по слаба във всеки един аспект
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 18:01
Очевидно не говоря на тебе.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 18:09
Interface-ът с какво се разлиава от този на първата част значи?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 19:42
DJ Cat написа: Аха, значи докато малко по-на юг даркспоуните ебат майката на света, нашите тука си чилват и пият до припадък. А какво да правят? Те не са Сиви Пазители, не могат да се бият с тъмнородените както тях. Това, което ме дразнеше в първата (а сега и във втората) част, е че геймплейно, няма никакъв ефект когато кръв на тъмнороден докосне персонаж, който не е Сив Пазител. Единствената реперкуция, която видяхме, бе болните мабарита в лагера на Остагар. Иначе всичко друго - имунизирано срещу нея, брей... Но се отклонявам от главната си точка на размисъл, а тя бе, че семейството на Хоук (ако се придържаме към идеята за кръвта, де) не могат да се бият наравно с тъмнородените. Те са просто бежанци. Дори не знаем как, и по-точно - защо, еби-му-майката, Хоук става Шампион на Къркуол. С кой се биеш? Защо се биеш? Какво ти е направил еди-кой-си? Защо кунаритата са в Къркуол? Извършват инвазия ли? Че от к'ъв зор? Дейвид Гейдър е главния писател и на двете игри, и въпреки че историята в първата не беше кой знае колко иновативна, беше разказана майсторски. Аз лично нямам никакво съмнение, че и във втората ще е така. Както каза Вещерът, като свикнете с нововъведенията, ще свиритье друга гайда. Въпросът е да направите опит, колкото и малък да е той. Ако почнете играта с "За к'во ли го играя този боклук, аз си знам, че ще мирише... О, ама инвентара се отваря с клавиша "B" ли бе?!? Край, трия я, няма да се тровя повече..." и я отсвирите в първите няколко минути, ами - ще загубите. Защото може и да ви хареса. Сега ще бъда напълно честен. Не следях почти никакви новини за Origins. Само знаех, че ще командваш парти от четирима човека и ще се биеш с там някакво си древно зло. Не очаквах да ми хареса чак толкова много, предвид това че по това време тъкмо бях превъртял Drakensang и това да командвам парти ми бе втръснало. Но си казах "Хей, това са BioWare, ще се играе". И попитах в темата на Грим, казаха ми, че си струва, купих си я преди да съм видял и един геймплей клип и какво - превъртях я трийсет пъти оттогава. Смятам да напра'я същото и с тази. Когато изиграем Dragon Age II обаче, и вие сте направили солиден опит да я харесате, ако все още я смятате за боклук, си кажете. "Сори, брат, играта е лайно. Врътнах я, но просто пламъка на Origins го няма. Не тая надежди за тройката, но дано не осерат и нея. Остани си със здраве". Тогава вече ще постигнем консенсус. Както винаги, оставам оптимистичен до състояние на прекомерна глупост и се надявам когато играта излезе, да оправдае всичките ви очаквания и да разсее съмненията и страховете ви. Пък ако не - здраве да е, Вещерът 2 се задава на хоризонта. Амин, братлета. Винаги ваш, Драксис
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 20:52
Draksis написа: Това, което ме дразнеше в първата (а сега и във втората) част, е че геймплейно, няма никакъв ефект когато кръв на тъмнороден докосне персонаж, който не е Сив Пазител. Единствената реперкуция, която видяхме, бе болните мабарита в лагера на Остагар. Иначе всичко друго - имунизирано срещу нея, брей...
Че това да не е киселина? Беше си описано, че мабаритата са отровени защото хапят мракопръкнали, логично кръв, мърша и може би сперма попадат в устите им, а кучетата не са известни със състезанията си по плюене на разстояние, дори да са мабари хрътки. Съответно гълтат като разпрана курветина. Аз за разлика от теб очаквах първата игра с адско нетърпение. Гледах трейлъри, интервюта, геймплей видеа, писахме по форума "ей, тва новото rpg ше е ЕПИЧНО", познавах си партито преди да го срещна в играта (което беше голям спойл, после си се дразних като Зевран се опита да ме убие а аз бях "а, тоя ми е в партито бе, ся ше го взема")... дори телефона ми звъня с This is the new shit. Както и да омаловажаваш всеобщото мрънкане, обаче, аз лично ти обещавам, че битките в двойката няма да са толкова задоволителни като тези в първата игра. Едно е да преиграваш трудна битка 50 пъти обмисляйки всеки ход и да се молиш да удариш критичка за да не паднеш, друго е да скочиш в аркадна патаклама със светещи мечове и летящи навсякъде огнени топки и, извинявай, подобрението да се криеш зад колони от разни босовски спелове с огромен area of effect. Разликата е като между Baldur's Gate и Final Fantasy. Кой както и да го върти, опростяването на геймплея е плюс само за ретардите, на които първата игра им е дошла сложна и трудна. Ние не сме от тях, ние обичаме сложното, съответно сме разочаровани. И сега ще изчакаме още месец, очаквайки от тази игра само и единствено добра история, като удавници за сламки, и ако ни огрее, играта ще ни хареса. Ако не, ще поразцъкаме малко аркадни битчици, ше се чудим дали случайно не сме инсталирали KOTOR че ни светят мечовете, ше я врътнем, по време на кредитите ше пуснем по една молитва третата част да поправи грешките на двойката, и ще я забравим. Това че може да ни хареса е факт. Както е и факт убития ни ентусиазъм към тая игра, за разлика от великото очакване на първата. За разсейка на съмнения и страхове дума не може да става. Не са много хората тук, който мрънкат от опасения. Повечето мрънкаме от това, което сме видели вече. Това, което е факт в играта. И тия факти ни разочароват.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 20:58
Грим, FF не си играл, така че моля ти се, спри да я споменаваш, че вече много глупости изписа.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 21:01
Значи Драксис аз за Драгон Еидж научих от един мой приятел който е медивал нърд. Един ден, доста преди да излезе играта, доиде у нас и ми вика "Але дай да ти покажа една игра." и ми пусна геим плей от Остигар. Как Уордена отива и там говори с оня в клетката. Имаше некъв кадето говореше и обясняваше какво ства. Ама както и да е играта не ми направи почти никакво впечетление.
Няколко седмици преди да излезе играта почнах да гледам клипчета за да видя за кво е всичкия тоя хаип... ама пак не ме грабна кой знае колко.
Мина се време излезна играта свалих я с не големи очаквания. Но веднага след като направих първия си избор на думи разбрах че това не е просто още едно бозно РПГ а нещо различно. В самия край на играта обаче беше кулминация на емоции. Ако трябва да почна да изброявам всички неща които ме накараха да кажа WOW или просто да седа като втресан и да се чудя как една игра може да ме накара всъщност да ме е грижа за един измислен герой сигурно ще трябва да пиша цяла нощ.
My point is в 1та влязох без ниакво мнение а излязох като прероден, а в 2та влизам с супер скиптично настроение и сигурно ще излезна с още по лошо. Защо ще питаш? Ми защото от една велика игра, която аз смятам за игра на десетилетието(да дори по добра от КОТОР), направиха аркадно, конзолизирана, опростена, грозна, безсмислена боза.
Мога да ти пиша още ама просто ни ми се хабят думи за този abomination.
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 21:06
Ще си позволя да направя сравнение между двете части на Маss Effect. Първата беше с доста повече "RPG сила", ако мога да го нарека така, а втората беше малко или много по-конзолизирана. Смятай - орязани RPG статистики, липсата на инвентар, супер кратка главна сюжетна линия и геймплей като този на Gears of War. И колкото и да обичам първата, съм я превъртял само 12 пъти, докато втората, с всичките си недостатъци, съм я превъртял 23.
Явно има нещо във втората част, което ме е привлякло много повече от първата. Какво е то, не знам.
Затова се надявам и с втората част на Dragon Age да стане така. Дали ще го бъде, предстои да разбера. Но няма да отстрелям играта, преди да съм я изгризал с костите.
Ако се разочаровам, ще тегля една благословия и ще се преместя на Skyrim, еби-му-майката.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 21:22
Sentry написа: Грим, FF не си играл, така че моля ти се, спри да я споменаваш, че вече много глупости изписа. Виж ся, това че на дърти години продължаваш да се подмокряш на японски лайна, няма нищо общо с мен. Играл съм FF. Разбира се, не всичките 14 части, но ти се чувствай по-добре, че си. Ама се чувствай по-тихичко. Драксис, човече, единственото по-добро на ME2 пред ME беше саундтрака. За теб лично може и да е показател колко пъти си ги превъртял, но самият факт, че първата игра беше сама по себе си завършена, а втората беше пролог към 3ката, ги прави несравними. Още повече, това че ти си харесал повече 3ката, или смяташ че си я харесал щото си намерил повече replay value в нея, не означава, че всички я харесват повече. Аз лично харесвам първата много повече.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 21:23
{SuPa-1337-Killa} написа: My point is в 1та влязох без ниакво мнение а излязох като прероден, а в 2та влизам с супер скиптично настроение и сигурно ще излезна с още по лошо. Защо ще питаш? Ми защото от една велика игра, която аз смятам за игра на десетилетието(да дори по добра от КОТОР), направиха аркадно, конзолизирана, опростена, грозна, безсмислена боза.
Мога да ти пиша още ама просто ни ми се хабят думи за този abomination. Haters gonna hate, съвсем буквално Ако с такова настроение смяташ да играеш, то защо изобщо ще я играеш? Отпусни се, заеби предположенията си, изчакай играта и просто я играй, пък после кажи да ли е abomination или не
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 21:30
човек то със друго не мога да играя ако загърбя всичко лошо трябва играта играта само защото има цици(и те на неква циганка)
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 21:54
Draksis написа: Вече има и трейлър http://www.youtube.com/watch?v=JG7Uy_fg5GMФелиша на 38 сек * фап фап фап *
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 22:17
Tiny написа: Вече има и трейлър http://www.youtube.com/watch?v=JG7Uy_fg5GMФелиша на 38 сек * фап фап фап * Само три "фап"? фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап фап... Издръжлив съм като вол.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 22:38
Някой знае ли дали ще има new game + както при Mass Effect 2 ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Фев 2011 22:46
Да, ще има. Затова виждаме Хоук с готината броня, кинжали, мечове и т.н. в Blightlands, т.е. в началото на играта. P.S. Грим, поради някаква причина съм пропуснал и двата ти поста, затова извинявай. Сега ще отговоря на тях. Първо, кръвта на тъмнородените е опасна и заразна заради покварата в нея. Контакт с течността може да доведе до инфекция, водеща до така нареченето "гулофикиране" (ghoul-ification). Ако си спомняш, в Остагар един от сержантите, който обучаваше група наемници до труп на генлок, обясняваше как по никакъв начин не бива да позволят да влязат в контакт с кръвта на съществата. Повече подробности - на този адрес. Така, относно Масивна Ерекция... ъъъ, тоест, Масивен Ефект, аз си казах, че харесвам първата повече, но съм превъртял втората по-голям брой пъти. Неизвестния фактор тук е защо именно съм го направил, при положение че съм я сметнал за по-низша, така да се каже. Явно защото все пак има някои добри качества. Може и с Dragon Age II да стане така, 'де да знам... Все пак, ще видим, когато пустото чудо излезе. Аз лично стискам палци на вас да ви хареса, защото знам, че на мен ще ми се понрави.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Фев 2011 02:45
Аф, абе да еба майка му бе, късно е и няма много хора да видят първата част на демото, а така ми се коментира... Така. До днес първата част на демото не бе достъпна, защото пича е имал проблем с редакцията на клипчето. Ето го и него. Така, първо трябва да ви предупредя - има спойлери за Флемет, Варик и Касандра, така че ако искате да ги видите директно на демото - недейте гледа клипчето. Така, второ - клипчето показва женски воин с брадясалата броня (отсега нататък така ще наричам бронята на Хоук за по-кратко, еби-му-майката) и битката ѝ срещу бая тъмнородени. Мога да кажа само едно - АоЕ атаки FTW и така нататъка. После скача на Огре. Оусъм шит, бая го бъхти, въпреки че имам чувството, че демото е на Casual, защото няма начин да умее да го държи в стънлок толкова време. Ура, воините най-накрая имат стънлок. И последно - аз лично останах заинтригуван от историята, кътсцените са направени добре. Но имам чувството, че малко му насичаха на пича, кажете, ако и вие сте усетили нещо подобно. П.С. Втората част на демото наистина не беше по-ласкавата от двете части. П.П.С. Графиката в демото е заключена на медиум/конзолни настройки, това не е истински high-end детайл!Второ, Сентри каза, че иска бутон за инвентара. Има бутон, но просто инвентара е заключен в демото. Всички (или почти всички) опции в менюто са bind-нати за клавиш на РС. Пича даже отвори веднъж инвентара си, само за да може пред очите му да излезе грозния надпис "LOCKED, MUTHA FUCKA!" П.П.П.С. Трета част на демото, този път с мъжки маг. Гледах го цялото, и по едно време почти му избиха партито. Авелин е била бая ОР по това време, защото... ...да доуточня. Това не е демото, което ще получим на 22 Февруари, това е демо, което е било снимано преди няколко месеца на няк'ва конвенция. Хората дали демото на нашия пич, той снимал, чак сега го качил в нета, BioWare го видели и му казали, че може да ги остави клипчетата, но да не поства повече. Играта е била променена оттогава. Огрето е било направено да поема повече щети, а Авелин е била отслабена. Май и анимациите са били подобрени оттогава, нямам допълнителна информация по въпроса. Бетани обаче само как пукна, не е истина... Мри, курво!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|