Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 21 Яну 2011 23:26

Джен Хейли почитател, а? Одобрявам, одобрявам. Тя ме накара да намразя Бастила. Оттогава й се кефя, защото наистина я бива да прави роли с гласа си. Много ме радваше и като Джуни от Freelancer преди това.

Профил

Публикувано на: 22 Яну 2011 09:25

Ако трябва да съм наистина честен, BioWare малко се омазаха с целия войс-актинг за KOTOR, не само с този на Бастила. Прекалено бърз, прекалено тих, сякаш репликите се изричаха с бързината на картечница със заглушител. Поне в началото, де, към края се пооправя леко, но не може да се сравнява с KOTOR 2. Поне едно нещо направиха Obsidian както трябва за нея и това бяха ролите. С ресто пача на Darth Stoney всичко си идва на мястото и направо се откъртваш от добри реплики. Особено ролята на Крея. Сара Кесълман направи невероятна роля.

Ако трябва да съм напълно честен обаче, за мен Джен Хейл споделя първото място с Грей ДеЛайъл. Честно, обичам я тази Грей, направо не е за вярване, че може да направи едновременно глас като Франки от Foster's Home for Imaginary Friends, после да се обърне на 180 градуса и да озвучи персонаж като Манди, и накрая да издокара яростния глас на Велана от Awakening. Всеки път, като я махах от партито и чувах "Thorns of the Sylvans!" и направо изпитвах душевен оргазъм... :)

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 24 Яну 2011 19:33

Draksis написа:
Ако трябва да съм напълно честен обаче, за мен Джен Хейл споделя първото място с Грей ДеЛайъл.

За мен лично Тара Стронг винаги е била #1 :)

И за да не е пълен спам:
http://rutube.ru/tracks/4013666.html?v= ... d3494cb13d

Z-Rock

Профил Skype WWW

Публикувано на: 24 Яну 2011 22:17

Дали съм само аз, или когато течеше частта с Force Leap-a, Ситския воин приличаше на горила, която размахва меча като бейзболна бухалка?

Сериозно, искам ми се да има по-плавни анимации, и държене на оръжието с две ръце. То се знае, че е леко, но чак пък до толкова, че да го размахва като най-обикновена тояга...

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Яну 2011 22:25

Draksis написа:
Дали съм само аз, или когато течеше частта с Force Leap-a, Ситския воин приличаше на горила, която размахва меча като бейзболна бухалка?

Сериозно, искам ми се да има по-плавни анимации, и държене на оръжието с две ръце. То се знае, че е леко, но чак пък до толкова, че да го размахва като най-обикновена тояга...

Играта има потенциал геймърите да се разочароват от нея от колкото да се нарадват.

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 24 Яну 2011 22:45

Ако ще се заяждаме, тежестта на острието е 0, а това, че го правят да се държи като твърдо в-во. е по естетически причини :P

Малко глупаво ми се видя как го мята, но предполагам ще го изчистят докато стане време ние да я играем ;)

http://www.askajedi.com/2011/01/24/anal ... nst-swtor/
Не трябва ли да си поне малко кадърен, че да те наемат за анализатор?

Z-Rock

Профил Skype WWW

Публикувано на: 25 Яну 2011 11:01

Повечето хора ще я вземат поне само заради историята. Това е една от причините, заради които и аз ще си я купувам, мамка му - над 1000 часа история от BioWarе, само дето не съм починал от щастие досега.

Други пък ще я вземат защото е Star Wars, мамка му.

Трети пък, дори и само за да я пробват като ММО.

Така че играта ще е успешна, по един или друг начин. Тези само им правят реклама.

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 25 Яну 2011 13:41

http://rutube.ru/tracks/4020567.html?co ... 59e8f0f920

Втора част :)
Тоя не може да коментира ако ще живота му да зависи от това...
Кефи ме колко инфо са сложили в журнала :)

Z-Rock

Профил Skype WWW

Публикувано на: 25 Яну 2011 16:15

Пича направо ме приспива. Не, сериозно, едвам си пиша коментара, защото пръстите ми се преплитат, ебаси... :)

Играта ме радва обаче. Не ме радва това, че все още нямаме представа кога ще излезе. :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2011 17:12

Draksis написа:
Играта ме радва обаче. Не ме радва това, че все още нямаме представа кога ще излезе. :x

Когато е готова :D Може и догодина. Аз още тая надежди за средата на Май. Но ми изглежда по-вероятно да е около Септември.

Може би на 1 Февруари ще научим повече информация. Тогава е Electronic Arts Q3 2011 Earnings Conference Call. Обикновено тогава обявяват основните си заглавия за предстоящата година и кога ще излизат.

Профил

Публикувано на: 25 Яну 2011 18:23

'Шги сгъна на две, ако е след Май, аз ти ка'ам...

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2011 19:10

Само аз ли се надявам на април :D, иначе всичко след май ще си е пълна подигравка..

Профил

Публикувано на: 25 Яну 2011 19:26

Април ли? АЗ СЕ НАДЯВАМ НА МАРТ!!!

Още повече че някои пре-ордър сайтове я предлагат за 24-29 Март, и сега ако я изтипосат за Декември... майка им дърта грозна селска, ще ги бием докато не изкашлят играта! :x

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 25 Яну 2011 19:32

Аз се надявам преди лятото да не излезе и не бих имал нищо против чак по Коледа да го пуснат. :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2011 21:47

Dragon Age 2 - началото на март. Не вярвам TOR да излезе по-рано от месец след това заглавие. Mass Effect 3 - ноември според сегашни прогнози. TOR трябва да е някъде по средата между двете.

Профил

Аватар
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Публикувано на: 26 Яну 2011 03:56

Колкото по-рано, толкова по-добре, защото липсата на кънтент в ЛОТРО почва да се усеща все по-осезаемо, а следващият експанжън ще излезе есента. До тогава какво ще се прави, и аз не знам...

Профил

Публикувано на: 26 Яну 2011 11:59

И аз съм екстра зарибен на Лотро, но излезе ли TOR, ща не ща, ще я напускам. TOR ще ми изяде и будните, и сънните моменти. :P

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2011 18:42

Reaver написа:
The Imperial Agent...

А, ОК. Съгласен съм.

Reaver написа:
За мен тази система не е иновационна, просто не е чак толкова разпространена, тъй като не е чак толкова добра. Приеми го, че за мен това е като замяната на изследването на различни планети с луноход със скенирането им от орбита и пускане на сонда, която събира ресурси, от Mass Effect 1 в Mass Effect 2.

Аналогията е неправилна. Също така ще отбележа, че не знаем достатъчно за системата за да я съдим. Единствено се надявам да не е от "кибичещия" вид, където ресурси се трупат чрез луд гринд за пари и материали, съчетани с многопластов крафтинг (I'm looking at you, Aion!) Ако има такова нещо, въобще не ме бройте.

Draksis написа:
Биографиите са скучни. Де Факто не дават почти никаква информация, а са написани като преувеличена реклама. Честно ти го казвам, предпочитам дори само скрийншотове пред тях. В смисъл, писаното в тях би трябвало да те "надъха" за колоритните личности, с които ще прекарваш времето си в галактиката, но мен не ме карат да правя нищо друго, освен да шибвам гигантични фейспалмове в челото си.

Биографиите са як lore бе, я тихо там!

Draksis написа:
Жалко. Относно уменията, имам предвид. Достъпът до тях би увеличил нивото на кустомизацията. То е ясно, че може да доведе и до сериозен дисбаланс между класовете, да не говорим и че при липсата на re-spec би осакатило персонажа ти, но пък мамка му, като играеш, ще мислиш, бе!

Това е MMORPG бе! Смяташ ли, че разумен индивид би го играл на първо място :D

Draksis написа:
Xа! Сит със зелен меч! Ще се спукам от смях.

Не е като да няма прецедент. Или два. Или десет...

Draksis написа:
Предател! Нали нямаше да тестваш бетата бе? :lol:

В моя защита ще кажа, че бетата не беше мое притежание, а на един познат и освен това само убивах времето докато почне сериалът. Стигнах до 9-и левел и толкоз.

Capo написа:
Относно трудността на битките, предполагам, че съм сбъркал. Приятелите ми в бетата си твърдят, че не са се били с по-малко от 6-7 NPC наведнъж. Или са нападали допълнителни гадини или пък просто не ги бива да играят :D

Аз я докарах само до 9-и левел преди да започне Стар Трек маратона, така че може би не съм видял истинското предизвикателство при нива 30+. Ке поживеем - увидим.

Tiny написа:
Вече се предлага powerleveling :lol:
http://www.cheap-swtor-credits.com/

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже...

Capo написа:
Ама то и преордер вече може да направиш за powerleveling, мале-мале :lol: Знам, че ще има идиоти, които ще платят, ама от какъв зор са тръгнали да играят точно тази игра, не ми е ясно. Нито ще видят история, нито удоволствие. Ще покиснат малко по PvP зоните и ще си ходят. А и като се има предвид, че в играта всичко ще се върши с куестове и ще липсва "grind", не виждам и смисъл от powerlevel.

Кой те излъга, че ще липсва гринд? Па и откъде тоя необясним оптимизъм у тебе - то е ясно, че 90% от геймърите ще скипнат кътсцените и ще отидят да бият PvP и да трупат ачийвмънти. Това са нещата, които поддържат едно ММО - не историята, която повечето хора няма и да си дадат труда да прочетат. Не си прави илюзии - мнозинството дърмуни ще играят защото е Star Wars, защото е MMORPG, защото е ново, защото другите го хвалят или защото "мо'а да коля с лазерния меч, копеле!"

Draksis написа:
Надявам се respec-a да е усложнен, или поне да изисква малък, кратък куест. Неудобно е да натиснеш бутона "Wanna be a Sith Inquisitor?" и бум! - готово.

Вероятно точно това ще представлява - всяка продължителна процедура ще усложни геймплейната механика. Трябва да се има предвид, че повечето хора искат бърз respec - групичката трябва да има хийлър ВЕДНАГА, оти рейдът започва след 10 минути!

Плюс това, ако прочетеш поста по-внимателно, ще видиш, че става дума за преразпределяне на точки, а не за сменяне на класа.

Draksis написа:
А ах, колко хубаво би било да няма такива глупости. Някой крещи за група, ти го питаш, той ти отговаря "Искам DPS" ти викаш "Сори, танк съм". И понеже не можеш от нищото да си смениш уменията, ще търсиш друга група.

То това винаги можеш да го направиш...

Sentry написа:
Това ще е тъпо... смисъл ако NPCто може да heal-ва толкова добре колкото човек, значи или няма да се налага кой знае какво heal-ване, или NPCто ще е с някакво супер добро AI... което някак си не ми се връзва.

AI-то е добро. Разбира се, трудно може да замести опитен играч, но все пак реагира адекватно. Можеш да задаваш специални тактики, подобно на тези в Dragon Age и Neverwinter Nights - "хийлни ме ако здравето ми спадне под 50%", "стой зад мен и хвърляй лайтнинг докато аз отнасям боя" и т.н.

Sentry написа:
Според мен ролята ти в партито трябва да се определя от build-а ти, а не от AC-то.

Предвид факта, че в играта билдът и АС-то са тясно свързани, the point is moot.

Draksis написа:
Quesh...

Това трябва да е най-тъпата планета в играта. След Татуин, естествено.

Скрийновете хващат погледа, но lore-ът е тъп до болка.

Daniel Erickson написа:
Sith Empire Lore...

:rockon:

Напоследък бях охладнял малко към сюжета, но този пост ми върна вярата в играта.

Draksis написа:
Ако трябва да съм наистина честен, BioWare малко се омазаха с целия войс-актинг за KOTOR, не само с този на Бастила...

Ако трябва да сме наистина честни, BioWare се омазаха с целия KOTOR. Играта беше успешна, защото беше единствената по рода си, но, погледната отстрани, лъсват всички недостатъци - калпавият войс-актинг, линеарното развитие, скучните персонажи, изкопираният сюжет и какво ли още не.

Цитат:

Draksis написа:

Анимациите бяха добре - рязки, накъсани и хаотични, т.е. точно каквито би трябвало да бъдат. Само Lightsaber Throw-а беше направен малко некадърно, но нека все пак отбележим, че това не е Даджай Академи.

Сега, ако сменят и коментатора, клипчето дори ще бъде подходящо за гледане...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 26 Яну 2011 22:07

http://www.gamespot.com/news/6286955.ht ... es;title;1

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2011 22:24

Очаквано. Go try Champions :)