Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Dragon Age II
Публикувано на: 21 Яну 2011 13:24

Бронята. На Сър Айзък. От Кларк.

Малко предистория - поръчваш си Dead Space 2, дават ти код, отключваш бронята в Dragon Age II.

Аз лично нямам намерение да пре-ордървам Dead Space 2, при положение че още първата ми доскуча, така че тези, които имат пари да пилеят, да заповядат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2011 13:33

това вече, е ебати глупавото

още какво ще измислят, за да си купим хиляда допълнителни неща покрай играта прословутата им игра ... за кого се имат тия бе :D

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 21 Яну 2011 14:31

Отново, абсолютно същото нещо беше с ME 2 и Blood Dragon бронята, само дето там нещата бяха реципрочни. Ама вие сериозно ли се възмущавате от всичкия маркетинг около играта, длс-то, тая броня... сигурно и още ще има... предвид че беше абсолютно същото при оригинала. Или може би никой не си я е купил, м?
И това идва от EA, не от BioWare.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Публикувано на: 21 Яну 2011 14:35

Ами маркет, шефе, хората искат да си увеличават капитала. Няма лошо, но стратегиите, които използват за това...

Изненадващото в случая е, че работи! В официалния форум половината от коментарите в темата за новината са "Колебаех се дали да си взема Dead Space 2, но сега вече съм убеден! Евала за чудесната броня!". :crazy:

Другата половина от коментарите са естествено псувни и закани по адрес на BioWare и EA, но това не е важното в случая. :)

Въпреки че ти става приятно на душата, когато виждаш, че не всеки душманин се подлъгва по такива евтини рекламни трикове.

И, понеже трябва да уплътня този коментар с нещо, има хора, които коментират, че са кръстили новородените си момиченца Лелиана или Мориган. Или Лелиана и Мориган, ако са близначета. Става така, че съществуват двойки, събрали се именно на Е3 будката на BioWare и създали семейство с две прекрасни отрочета. Вярвайте ми, виждал съм снимки на две такива близначки - наистина са очарователни. :)

Да са им живи и здрави.

ЕDIT: Към Рицаря - да, но там беше оправдано, или поне като вземем предвид факта, че и двата продукта са франчайзи на едно и също студио. Тук говорим за отвратителната реклама и гнусните подмолни опити на издателя да рекламира продукт на съвсем различно студио, използвайки "хайпът" на съвсем различно заглавие.

Наистина ли мислиш, че ако BioWare не принадлежаха на ЕА, щеше да има подобна реклама? Но тук вече отново засягаме коренния си аргумент, а той е, че ЕА са зли копелета. И че те са виновни за всичко. :)

ИСКАМ ЪПДЕЙТ НА TOR!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2011 16:58

Пак ще ни треснат Fan Friday сигурно :twisted:

Ама всъщност от какъв зор трябва да купувам някаква тъпа игра за една броня? Като до няколко дни след излизането на DA2 ще има модове за купища по-добри брони, стига да ги искам.
Сигурно за да може да играем Mass Effect 3 ще трябва да купим Kane&Lynch 3 преди това. Айде айде...

Профил

Публикувано на: 21 Яну 2011 18:58

Никъде не е казано, че трябва да купуваш играта, но това е допълнителен стимул, който въздейства на не един и двама. А лошото е, че такъв евтин рекламен ход наистина отбелязва продажби.

Съдя по коментарите в други форуми, естествено, не съм директор на маркетинговия отдел в ЕА, разбира се. :)

Профил

Публикувано на: 22 Яну 2011 18:46

*Bump*

Интервю с Лейдлоу относно новата им игра, титулувана Dragon Age II.

Също така, скрийншот, показващ групата срещу армия от тъмнородени. Човек се замисля колко може да издържи обикновен човек, когато е подложен на покварата от всички страни.

Развих сериозна шизофрения покрай тази тема...

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 23 Яну 2011 04:01

Аз още не мога да разбера защо графиката на ДА:О е по-добра от тази на ДА2....

Профил

Публикувано на: 23 Яну 2011 10:49

Явно не могат да я направят едновременно по-чиста и с по-мрачна нотка без кафявото.

Пука ми, обаче, според мен ако няма да е по-мрачна, добре ще е да е по-светла. В Origins едва не станах кьорав от цялата онази кафява гама.

Пък и я смятам за по-стилизирана, така че онайсигири.

Боли ме левия показалец. :(

Профил

Публикувано на: 25 Яну 2011 13:10

Dragon Age II има общ сбор на ин-гейм клипчета от 103 минути. Което от своя страна означава, че минава Killzone 3, която има само 70 минути кътсцени.

Което от друга страна означава, че щем не щем, ще гледаме филм.

Едно обаче не е потвърдено. Дали ин-гейм диалозите се считат за видео клипове, дори и интерактивни, или не. BioWare отказват да коментират по въпроса.

DSFWGNB ще продължи да ви информира за течението на събитията около аферата на годината. Останете с нас.

P.S. ЩЕ МИНА ХАМЕЛЕОНА С ТАЯ ТЕМА, ЕЙ!! :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2011 17:01

Бих се притеснил ако започнат да се доближават до минутките на Metal Gear Solid или Final Fantasy.
За най-приемливо и оптимално разпределение считам Mass Effect 2. Добре разпределени диалози, филмчета и геймплей. Само на редки моменти ме дразнеше.

Профил

Публикувано на: 25 Яну 2011 18:21

Аз се радвам. Обожавам кътсцените, в които има епичност, история, добър войс актинг... Абе сещаш се.

Това, което ме зарадва в клипчетата на DAO, беше местоположението на камерата. Индийд, BioWare стават все по-добри и по-добри с кътсцените си. А 103 минути от тях - 'ми че аз по-добре място да не си намирам от нетърпеливост. Опа, чакай - твърде късно е за това. :)

Може би съм прихванал от хайпа около играта като цяло, но мамка му, не мога да чакам! Както не мога да чакам и за TOR! Аааааааа!!!! :i_fight:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2011 18:36

100 мунути клипчета за 50 часа игра ми се виждат сравнително малко при положение, че в 1 playthrough ще видим около 1/3-1/2 от тях. Пада се горе долу по минутка филмче на час игра.

Профил

Публикувано на: 25 Яну 2011 19:24

Нищо нестандартно, дето се вика, но пък пак е нещо.

Профил

Публикувано на: 25 Яну 2011 21:54

Дейвид Гейдър говори за вероятността Dragon Age да бъде претворена в телевизионна адаптация.

И, Дейвид Гейдър споделя допълнителна информация за романса в Dragon Age II.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 25 Яну 2011 22:12

......ъъъъъххххъъъъммм.... дам мисля че изобщо няма да си правя труда да свалям тази игра :shock:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 25 Яну 2011 22:38

BFcB - big fucking crosbow

Профил

Аватар
В момента играе: WoW, AC2, DA:Awakening, Guild Wars, Counter-Strike, Heroes 3, Time Shift
Публикувано на: 26 Яну 2011 10:50

Всичко добре, само историята мъничко куца..
Много мразя някой да ме връща в миналото след първа част, развивала се напред във времето..
Имаш чувството, че....
Всичко си го решил в първата част и тази е просто Pointlessssssss...
Дори и да не е така...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: MGS GT5
Публикувано на: 26 Яну 2011 11:15

И да куца малко дреме ти !
Играта ще изкърти ! Супер много се надявам да не се издънят както става обикновенно в продълженията на хитови заглавия, въпреки, че тази тенденция от известно време се променя. Имаме доста стойностни продължения на хитови заглавия.
Но да видим докато не ми е в ръцете ще си имам 1 на ум.

Профил

Публикувано на: 26 Яну 2011 11:58

Nightbringer, връщат те в началото на историята... за около две минути. След като избягаш от Лотъринг, сюжета се развива девет години след като Пазителя е сразил Архидемона.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com