Daemon Tools
Daemon Tools
Здравейте и извинете за този глупав въпрос, искам да попитам как да си направя даемон-а като маунтна някакав файл да не си играя да влизам в моя компютър и след това в виртуалното двд, а като го маунтна направо да ми излезе прозорче и аз от там да си избирам какво да правя. Търсих в настройките на даемон-а, но не намерих такава настройка.
Re: Daemon Tools
Има тема с абсолютно същото заглавие само на разстояние две теми от тази (в момента), можеше там да питаш.
Както и да е - ако видоуса е с включен AutoPlay - дискът трябва сам да си тръгне щом се зареди в деймъна. Как се включва Autplay - десен бутон на оптичното устройство (виртуално или истинско), TAB "AutoPlay" и там си избираш какво действие да предприеме при вкарване на медия в устройството (или маунтване).
Както и да е - ако видоуса е с включен AutoPlay - дискът трябва сам да си тръгне щом се зареди в деймъна. Как се включва Autplay - десен бутон на оптичното устройство (виртуално или истинско), TAB "AutoPlay" и там си избираш какво действие да предприеме при вкарване на медия в устройството (или маунтване).
AKA The Red Guy
Re: Daemon Tools
Еми нещо не стана, уш напрваих това което ми каза натистах apply, но пак същата работа. Все пак благодаря.