Здравейте и извинете за този глупав въпрос, искам да попитам как да си направя даемон-а като маунтна някакав файл да не си играя да влизам в моя компютър и след това в виртуалното двд, а като го маунтна направо да ми излезе прозорче и аз от там да си избирам какво да правя. Търсих в настройките на даемон-а, но не намерих такава настройка.
Rostik79
Заглавие: Re: Daemon Tools
Публикувано на: 19 Яну 2011 16:36
Има тема с абсолютно същото заглавие само на разстояние две теми от тази (в момента), можеше там да питаш. Както и да е - ако видоуса е с включен AutoPlay - дискът трябва сам да си тръгне щом се зареди в деймъна. Как се включва Autplay - десен бутон на оптичното устройство (виртуално или истинско), TAB "AutoPlay" и там си избираш какво действие да предприеме при вкарване на медия в устройството (или маунтване).
___________________________________ AKA The Red Guy
ftw
Заглавие: Re: Daemon Tools
Публикувано на: 19 Яну 2011 22:07
Еми нещо не стана, уш напрваих това което ми каза натистах apply, но пак същата работа. Все пак благодаря.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения