Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 18 Дек 2010 06:42
|
|
|
|
 |
Nikola_Bathory
|
 |
В момента играе: BF Play 4 Free, World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 20 Дек 2010 12:17
Ех, носталгия! Ами криза е, то списанието спря още преди началото на кризата дори...
___________________________________ Phenom II X4 965BE C3@3737 Frzr7| Asus CROSSHAIR III | 8GB RAM ADATA G-Series DDR3 1600 | HIS HD5770 | OCZ ModStream 520W | Barracuda 1TB, 500GB & 160GB SATA2 l DELL U2311H| Razer Copperhead, Piranha, Destructor, ExactRest|Gigabyte3DAurora|Luxeon 5.1;
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 02 Яну 2011 22:46
Така си е добре  Всичко си е на сайта и може да си губиш времето цял ден без да си купуваш списание което след 5-6 месеца ще сложиш някъде на тавана.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
des
|
 |
В момента играе: Modern Warfare 2, Borderlands, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 03 Яну 2011 11:50
Аз вече свикнах с Онлайн варианта на списанието, както и на някои книги, които чета. Да ви кажа бая място ми се освобождава пък и знам, че няма да обирам само праха на купчина листи с лъскави корици...
___________________________________ The bard's song will remain...
|
|
|
|
 |
Sabaka
|
 |
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 07 Яну 2011 12:40
Мързи ме да чета неща в нета бе!Едвам едвам прочетох ревюто на StarCraft-а
|
|
 |
jade_mk
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 10 Яну 2011 15:38
да, а и на хартията може някое друго плакатче =) от нета няма как. И е някак по-ценно да го имаш в рацете си 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 14 Яну 2011 06:35
Предлагам да откупим марката PCM и да напечатам нещо 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 26 Яну 2011 11:03
Абе друго си е да седнеш в кенефа и да си почетеш  . Не, сериозно, поради някаква причина, в хартиеното издание четях и статиите за игри, които не ме интересуват особено. Докато в онлайн варианта го няма това. Цъквам набързо, за да видя някое привлекателно за мен заглавие и това е. Посредством ПСМ съм откривал мноооого игри, които в последствие са ми ставали любими. Някакви такива, дето не са за супер масовата аудитория. Примерно Jagged Alliance 1 и 2. Лелееее, тая игра каква мания ми беше!!! Спомени  .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 02 Фев 2011 12:40
Пичове, и на мен ми е мн мъчно за хартиеното издание. През уикенда рових из тавана за нещо и неусетно залепих до голям дървен сандък, пълен с изданията на РС Мания; че като потънах в него, откарах поне четири часа; даже май прихванах хрема, понеже са ми спряни радиаторите на този таван. Ега ти кефа, изпаднах в булото на темпоралната хипноза, пренесох се във времената на първия си досег с Това Велико Издание! Е, знам, че това време няма да се върне, но искрено благодаря на небесата, че са ме дарили с това приятно усещане! 
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
Rostik79
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 02 Фев 2011 20:21
И аз доскоро си почитах някои броеве от 2006-та, 2004-та ... голям кеф ...
___________________________________ AKA The Red Guy
|
|
|
|
 |
HunteR
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 20 Фев 2011 21:44
Ба, мене си ме кефи нет варианта, щот чета всичко фрии. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 25 Фев 2011 11:21
Сега остана да постне някой от екипа и ще каже, как на всички им липсва, но какво да се прави... прогрес и ще започне да изброява предимствата на онлай варианта, макар че те вече са изброени в отделни постове по-нагоре и в други теми. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 12 Мар 2011 22:37
Да. Добре си беше на хартия да си имаш списанието, че и с диск. Седиш си един сльнчев следобед с любимия си брой, четеш и си спомняш доброто старо време... Как да не поиска човек пак да пипне PCmania списанието с оранжевите хартиени листи в края на всеки брой...
вьрнете хартиеното списание
|
|
|
|
 |
Vect0rZ
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 20 Мар 2011 21:52
Да вдигнем един протест, а?Защото и на мен ми писна с тези онлайн простотии, първо че вече статиите са 10 пъти по кратки от тези в списанието, и вече няма старите плакати и дискове и прочие...носталгия Малко ме съмнява да върнат списанието, ама са добре дошли да го сторят Сега шансовете им да изкарат повече пари са огромни, понеже вече няма друго списание за PC игри, явно са затворили всички след PCMania
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 21 Мар 2011 00:25
Друго си беше хартиеното издание и какво като остане на тавана. Случайно като попаднеш на него и ще те върне назад във времето с много спомени и ще се присетиш за някои забравени игри. Аз наскоро открих моите списания и ги показах на малкия си брат "прохождащ" геймър и му бяха доста интересни а и стана малко от компа с тях 
___________________________________ http://www.hranitelnidobavkibg.com
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Върнете Хартиената PCmania!!! Публикувано на: 17 Юли 2011 18:56
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|