Върнете Хартиената PCmania!!!
-
DemiGods.
Върнете Хартиената PCmania!!!
- Nikola_Bathory
- В момента играе: BF Play 4 Free, World of Tanks
- Обратна връзка:
Re: Върнете Хартиената PCmania!!!
Ех, носталгия!
Ами криза е, то списанието спря още преди началото на кризата дори...
Ами криза е, то списанието спря още преди началото на кризата дори...
Phenom II X4 965BE C3@3737 Frzr7| Asus CROSSHAIR III | 8GB RAM ADATA G-Series DDR3 1600 | HIS HD5770 | OCZ ModStream 520W | Barracuda 1TB, 500GB & 160GB SATA2 l DELL U2311H| Razer Copperhead, Piranha, Destructor, ExactRest|Gigabyte3DAurora|Luxeon 5.1;
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Така си е добре
Всичко си е на сайта и може да си губиш времето цял ден без да си купуваш списание което след 5-6 месеца ще сложиш някъде на тавана.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- des
- В момента играе: Modern Warfare 2, Borderlands, Dead Space
- Обратна връзка:
Аз вече свикнах с Онлайн варианта на списанието, както и на някои книги, които чета. Да ви кажа бая място ми се освобождава пък и знам, че няма да обирам само праха на купчина листи с лъскави корици...
The bard's song will remain...
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
Мързи ме да чета неща в нета бе!Едвам едвам прочетох ревюто на StarCraft-а
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
да, а и на хартията може някое друго плакатче =) от нета няма как.
И е някак по-ценно да го имаш в рацете си
И е някак по-ценно да го имаш в рацете си
-
Гост
Предлагам да откупим марката PCM и да напечатам нещо 
Абе друго си е да седнеш в кенефа и да си почетеш
.
Не, сериозно, поради някаква причина, в хартиеното издание четях и статиите за игри, които не ме интересуват особено. Докато в онлайн варианта го няма това. Цъквам набързо, за да видя някое привлекателно за мен заглавие и това е.
Посредством ПСМ съм откривал мноооого игри, които в последствие са ми ставали любими. Някакви такива, дето не са за супер масовата аудитория. Примерно Jagged Alliance 1 и 2. Лелееее, тая игра каква мания ми беше!!!
Спомени
.
Не, сериозно, поради някаква причина, в хартиеното издание четях и статиите за игри, които не ме интересуват особено. Докато в онлайн варианта го няма това. Цъквам набързо, за да видя някое привлекателно за мен заглавие и това е.
Посредством ПСМ съм откривал мноооого игри, които в последствие са ми ставали любими. Някакви такива, дето не са за супер масовата аудитория. Примерно Jagged Alliance 1 и 2. Лелееее, тая игра каква мания ми беше!!!
Спомени
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Пичове, и на мен ми е мн мъчно за хартиеното издание.
През уикенда рових из тавана за нещо и неусетно залепих до голям дървен сандък, пълен с изданията на РС Мания; че като потънах в него, откарах поне четири часа; даже май прихванах хрема, понеже са ми спряни радиаторите на този таван.
Ега ти кефа, изпаднах в булото на темпоралната хипноза, пренесох се във времената на първия си досег с Това Велико Издание!
Е, знам, че това време няма да се върне, но искрено благодаря на небесата, че са ме дарили с това приятно усещане!

През уикенда рових из тавана за нещо и неусетно залепих до голям дървен сандък, пълен с изданията на РС Мания; че като потънах в него, откарах поне четири часа; даже май прихванах хрема, понеже са ми спряни радиаторите на този таван.
Ега ти кефа, изпаднах в булото на темпоралната хипноза, пренесох се във времената на първия си досег с Това Велико Издание!
Е, знам, че това време няма да се върне, но искрено благодаря на небесата, че са ме дарили с това приятно усещане!
Нема таа, нема онаа.
И аз доскоро си почитах някои броеве от 2006-та, 2004-та ... голям кеф ...
AKA The Red Guy
Ба, мене си ме кефи нет варианта, щот чета всичко фрии. 
-
Serious Sam 1.0
Сега остана да постне някой от екипа и ще каже, как на всички им липсва, но какво да се прави... прогрес и ще започне да изброява предимствата на онлай варианта, макар че те вече са изброени в отделни постове по-нагоре и в други теми. 
-
BreenGuyLOL
Да.
Добре си беше на хартия да си имаш списанието, че и с диск.
Седиш си един сльнчев следобед с любимия си брой, четеш и си спомняш доброто старо време... Как да не поиска човек пак да пипне PCmania списанието с оранжевите хартиени листи в края на всеки брой...
вьрнете хартиеното списание
Добре си беше на хартия да си имаш списанието, че и с диск.
Седиш си един сльнчев следобед с любимия си брой, четеш и си спомняш доброто старо време... Как да не поиска човек пак да пипне PCmania списанието с оранжевите хартиени листи в края на всеки брой...
вьрнете хартиеното списание
Да вдигнем един протест, а?Защото и на мен ми писна с тези онлайн простотии, първо че вече статиите са 10 пъти по кратки от тези в списанието, и вече няма старите плакати и дискове и прочие...носталгия
Малко ме съмнява да върнат списанието, ама са добре дошли да го сторят
Сега шансовете им да изкарат повече пари са огромни, понеже вече няма друго списание за PC игри, явно са затворили всички след PCMania
Малко ме съмнява да върнат списанието, ама са добре дошли да го сторят
Сега шансовете им да изкарат повече пари са огромни, понеже вече няма друго списание за PC игри, явно са затворили всички след PCMania
-
angelpetrov86
Друго си беше хартиеното издание и какво като остане на тавана. Случайно като попаднеш на него и ще те върне назад във времето с много спомени и ще се присетиш за някои забравени игри. Аз наскоро открих моите списания и ги показах на малкия си брат "прохождащ" геймър и му бяха доста интересни а и стана малко от компа с тях 
http://www.hranitelnidobavkibg.com
-
killerdiller
- В момента играе: Warcraft 3 the Frozen rhrone
защо не можем поне да си направим абонамент до вкъщи или най-близката книжарница за истински фенове