Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Diablo 3
Публикувано на: 02 Яну 2003 23:37

Смятам да започвам Diablo разказ, продължение на играта. Blizzard казаха, че няма да има повече игри по темата, но мен това не ми харесва и смятам да продължа историята оттам, откадето свърши (унищожаването на Световния камък). Колебая се дали да включа имена от форум-а. Ако някои има желание да си измисли хубав и подходящ ник (по възможност от 1 дума, да не е съществуваща личност) и да каже какав иска да е. Може да сформираме екип (ако има желаещи - художници автори и т.н.). Какво ще кажете?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2003 23:41

abe zemi se grumni tia tupi razkazi sa maloumni lelelel !?!????!?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2003 23:45

Добре добре Info-R-Matic. И аз писах такъв разказ преди време, намери го да му хвърлиш един поглед. А аз няма как да не участвам, като се има предвид ника ми...:) Ама гледай да се запознаеш подробно с историята на Диабло, за да не се получат недоразумения. УСПЕХ!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2003 23:49

Мерси, Tyrael! В интерес на истината ще участваш и ще си лош (за съжаление). Аз извъртам напълно историята. Ще видите, че ще е интересно. А на тези, които не им харесва - да не четат. Tyrael, как се казваше темата ти?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 00:05

Иака идея дано разказа стане. Ако искаш може да ме включиш. А и мога да ти помогна за разказа.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 00:54

Тва наистина е добра идея , пак в това че Tyrael ще е лош няма нищо лошо , все пак и GrisWould в диабло 1 беше добър а в 2 нее , все пак нещата се менят

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 01:30

ako iska6 me vklu4i i men nqma zna4enie kato kakyv
10x predvaritelno

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 01:35

Забравил сам да кажа горе включиме и мен ако искаш

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 01:37

Ostavete tova s imenata otpada za6toto nqma da ima za vsi4ki!!!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 01:57

o4akva se parva 4ast na razkaza ytre da bade pusnata are byez! [t.e na 4.1.2003]

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 02:31

Awe R-matic stiga si promenql imeto na temata za da izkachvash nai gore v stranicata we

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 08:13

пиши ме и мене някакъв нямам претенции

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 12:14

ne ve az go promenqh za6toto pi6a za zaglavie Diablo III the fallen one a to mi pi6e diablo iii fallen one! napravo se izdraznih!

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 12:33

nevuzmojno e da nqma 6tot togava Blizzard naprao 6te falira.....

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 12:43

Глава 1

Измина половин година от победата над Злото, но въпреки изминалото време, Таниа, убийцата донесла смъртта на Диабло и братята му, все още чуваше в главата си тътена от разрухата на Световния камък. След грандиозната си победа, тя беше решила да направи най- необичайното за клана си - да отиде на почивка. Избра си Ведан - земя с умерен климат и красиво крайбрежие. Тя предложи на Кейн да я придружи, но той отказа. И, отново сама по пътя, си намери екскурзовот и тръгна на път. Но често вечер убийцата сънуваше странни неща - привижда%message=

Глава 1

Измина половин година от победата над Злото, но въпреки изминалото време, Таниа, убийцата донесла смъртта на Диабло и братята му, все още чуваше в главата си тътена от разрухата на Световния камък. След грандиозната си победа, тя беше решила да направи най- необичайното за клана си - да отиде на почивка. Избра си Ведан - земя с умерен климат и красиво крайбрежие. Тя предложи на Кейн да я придружи, но той отказа. И, отново сама по пътя, си намери екскурзовот и тръгна на път. Но често вечер убийцата сънуваше странни неща - привиждаха й се портите на рая, но опожарени. Сънуваше Бейл, битката с него и минъоните му. След победата си над Лорда на разрушението, тя бе влязла в портала на Тириел и бе забравила за всичко. Но от пет денонощия кошмарите я тормозеха и ня вече не различаваше сън от реалност.

Те пристигнаха в града Весдок в късния следобед. Таниа беше толкова изморена, че дори не се погрижи за багажа и оръжията си, а влезе в първата кръчма и попита за стая. По пътя си обаче забеляза оживлението на големия град. Навсякъде имаше търговци, деца бягаха наоколо и я гледаха уха й се портите на рая, но опожарени. Сънуваше Бейл, битката с него и минъоните му. След победата си над Лорда на разрушението, тя бе влязла в портала на Тириел и бе забравила за всичко. Но от пет денонощия кошмарите я тормозеха и ня вече не различаваше сън от реалност.

Те пристигнаха в града Весдок в късния следобед. Таниа беше толкова изморена, че дори не се погрижи за багажа и оръжията си, а влезе в първата кръчма и попита за стая. По пътя си обаче забеляза оживлението на големия град. Навсякъде имаше търговци, деца бягаха наоколо и я гледаха учудено, а кварталните клюкарки обсъждаха нещо на сянка. "Нормален живот" - каза си тя и се запъти към стаята си. Багажът й беше донесен и тя безмълвно се разплати с екскурзовода и легна на леглото. Не беше спала от дни заради кошмарите и сега се отдаде моментално на блажена почивка.

Следващата сутрин се събуди без главоболие. От седмица за пръв път спеше спокойно. Това може би се дължеше на умората й, а може би на това, че за пръв път от много време спеше на легло. Огледа се наоколо и напъна паметта си да си спомни как се е озовала тук. След минута в счудено, а кварталните клюкарки обсъждаха нещо на сянка. "Нормален живот" - каза си тя и се запъти към стаята си. Багажът й беше донесен и тя безмълвно се разплати с екскурзовода и легна на леглото. Не беше спала от дни заради кошмарите и сега се отдаде моментално на блажена почивка.

Следващата сутрин се събуди без главоболие. От седмица за пръв път спеше спокойно. Това може би се дължеше на умората й, а може би на това, че за пръв път от много време спеше на легло. Огледа се наоколо и напъна паметта си да си спомни как се е озовала тук. След минута в съзнанието и изплува пътуването. Тя стана и отиде да се измие, след което огледа стаята си. Помещението не беше голямо - имаше легло, стол с маса, огледало, малко корито с вода, стаичка, която служеше за килер и прозорец, през който се промъкваха утринните слънчеви лъчи и осветяваха стаята. До вратата стояха куфарите й. Убийцата чак сега разбра, че ги е оставила без надзор. Бързата проверка показа, че нищо не липсва. Тя извади оръжията си (никоя убийца не пътува без оръжия) и ги сложи в килера. По време на пътуването си срещу злото тя беше натрупала пAзнанието и изплува пътуването. Тя стана и отиде да се измие, след което огледа стаята си. Помещението не беше голямо - имаше легло, стол с маса, огледало, малко корито с вода, стаичка, която служеше за килер и прозорец, през който се промъкваха утринните слънчеви лъчи и осветяваха стаята. До вратата стояха куфарите й. Убийцата чак сега разбра, че ги е оставила без надзор. Бързата проверка показа, че нищо не липсва. Тя извади оръжията си (никоя убийца не пътува без оръжия) и ги сложи в килера. По време на пътуването си срещу злото тя беше натрупала много злато и сега можеше да живее заслужен спокоен живот. Извади и торбите със злато и скъпоценности и ги постави до снаръжението си. В сандъка останаха само нейните всекидневни дрехи.Избра едни от тях и се облече пред огледалото. Таниа, макар и 30 годишна, беше много красива, но по принцип бронята и шлема закриваха прелестите й. Имаше тъмно-кестенява коса и кафеви очи, също така и прекрасна усмивка, която почти не показваше. Ръцете й, макар и държели дълго време оръжието, бяха много нежни. Имаше два-три белега от битката с Диабло, но те не си личахCного злато и сега можеше да живее заслужен спокоен живот. Извади и торбите със злато и скъпоценности и ги постави до снаръжението си. В сандъка останаха само нейните всекидневни дрехи.Избра едни от тях и се облече пред огледалото. Таниа, макар и 30 годишна, беше много красива, но по принцип бронята и шлема закриваха прелестите й. Имаше тъмно-кестенява коса и кафеви очи, също така и прекрасна усмивка, която почти не показваше. Ръцете й, макар и държели дълго време оръжието, бяха много нежни. Имаше два-три белега от битката с Диабло, но те не си личаха, защото бяха на места под дрехата й. "Ще изляза, ще се разходя, ще си намеря истински приятел и ще поживея нормално..."- мислеше тя, но бляновете и бяха прекъснати от блъскането на вратата. В стаята нахълтаха двама мъже със забулени лица и с по един ятаган във всяка ръка.
-Охо, аз си мислех че днес ще е скучен ден на обири, а виж каква мръвка излеле! - каза по-едрият.
Мъжете бяха едри и мускулести. Явно възбудени от ефирното облекло на Таниа, което се състоеше от доста къса роба, която даваше яве на прекрасните й крака и беше опънато от други нейна, защото бяха на места под дрехата й. "Ще изляза, ще се разходя, ще си намеря истински приятел и ще поживея нормално..."- мислеше тя, но бляновете и бяха прекъснати от блъскането на вратата. В стаята нахълтаха двама мъже със забулени лица и с по един ятаган във всяка ръка.
-Охо, аз си мислех че днес ще е скучен ден на обири, а виж каква мръвка излеле! - каза по-едрият.
Мъжете бяха едри и мускулести. Явно възбудени от ефирното облекло на Таниа, което се състоеше от доста къса роба, която даваше яве на прекрасните й крака и беше опънато от други нейни прелести, те започнаха да обсъждат какво да правят с нея. Разговорът им беше прекъснат от тихото шептене на Таниа.
-Стига си хленчила, ами сваляй дрешката да видим какво криеш отдолу!
Но шептенето не спираше и на разбойниците им писна и решиха да нападната Таниа. В този момент тя спря да говори и със скорост, два пъти по-висока от обикновената, хвана ръката на единия, завъртя я, той се наведе от болка, през това време убийцата ритна другия, метна се на гърба на първия и му счупи врата. Той падна с тътен на земята.
-Каква си ти, бе?- учуде%Eи прелести, те започнаха да обсъждат какво да правят с нея. Разговорът им беше прекъснат от тихото шептене на Таниа.
-Стига си хленчила, ами сваляй дрешката да видим какво криеш отдолу!
Но шептенето не спираше и на разбойниците им писна и решиха да нападната Таниа. В този момент тя спря да говори и със скорост, два пъти по-висока от обикновената, хвана ръката на единия, завъртя я, той се наведе от болка, през това време убийцата ритна другия, метна се на гърба на първия и му счупи врата. Той падна с тътен на земята.
-Каква си ти, бе?- учудено попита другият разбойник.
-Аз съм човекът, който не трябваше да обирате и обиждате. Умри! - извика тя и с боен вик се нахвърли върху него. Последваха бързи ритници в корема, главата и сърцето, при което мъжът се обърна, блъсна се в стената и отскочи назад. Таниа използва засилката му за да го вдигне и стовари върху коляното са, чупейки гърба му. В този момент в стаята нахълта кръчмаря, който се държеше за главата. Но тя не знаеше това и се нахвърле върху него. Собсвеникът успя на време да обясни кой е, защото иначе щеше да последва крадците.
Dо попита другият разбойник.
-Аз съм човекът, който не трябваше да обирате и обиждате. Умри! - извика тя и с боен вик се нахвърли върху него. Последваха бързи ритници в корема, главата и сърцето, при което мъжът се обърна, блъсна се в стената и отскочи назад. Таниа използва засилката му за да го вдигне и стовари върху коляното са, чупейки гърба му. В този момент в стаята нахълта кръчмаря, който се държеше за главата. Но тя не знаеше това и се нахвърле върху него. Собсвеникът успя на време да обясни кой е, защото иначе щеше да последва крадците.
-Нападнаха ме в гръб и ме събориха в несвяст. Когато се събудих, се затичах до тук. Аз съм собственика - Бенот, а това тук са двама от най- търсените крадци в града. Как се справи с тях?
-Аз съм Таниа, боец от клана на убийците, преследващи магъосници-бегълци. Повалих ги с Ускорение на бързината.
-Да чувал съм за това ваше умение. Благодаря ти, че отърва заведението ми от тези разбойници.С какво мога да ти се отплатя?
Мъжът беше нисък, дебел, но с честен и добър поглед.
"Тук не са чували за мен!"-зарадва се тя-"Няма да казвам коя съм и ще поживея-Нападнаха ме в гръб и ме събориха в несвяст. Когато се събудих, се затичах до тук. Аз съм собственика - Бенот, а това тук са двама от най- търсените крадци в града. Как се справи с тях?
-Аз съм Таниа, боец от клана на убийците, преследващи магъосници-бегълци. Повалих ги с Ускорение на бързината.
-Да чувал съм за това ваше умение. Благодаря ти, че отърва заведението ми от тези разбойници.С какво мога да ти се отплатя?
Мъжът беше нисък, дебел, но с честен и добър поглед.
"Тук не са чували за мен!"-зарадва се тя-"Няма да казвам коя съм и ще поживея нормално!"
-Можеш да ми кажеш как да стигна до пазара ви.
-Разбира се! Тръгваш от кръчмата наляво и вървиш, докато не стигнеш до шадраваните. Оттам завиваш наляво. И още нещо - отсега нататък ти ще нощуваш безплатно в кръчмата ми - подарявам ти най-хубавата стая!
-Не, благодаря! Тази си е добре! - каза Таниа, стана и излезе навън.

Слънцто вече се беше извисило над хоризонта и нямаше облаче в небето. В дясно от гостилницата се откриваше чудесен изглед към морето. Тя зави наляво и пое по пътя. Сградите около нея бяха двуетажни, добре боя%E нормално!"
-Можеш да ми кажеш как да стигна до пазара ви.
-Разбира се! Тръгваш от кръчмата наляво и вървиш, докато не стигнеш до шадраваните. Оттам завиваш наляво. И още нещо - отсега нататък ти ще нощуваш безплатно в кръчмата ми - подарявам ти най-хубавата стая!
-Не, благодаря! Тази си е добре! - каза Таниа, стана и излезе навън.

Слънцто вече се беше извисило над хоризонта и нямаше облаче в небето. В дясно от гостилницата се откриваше чудесен изглед към морето. Тя зави наляво и пое по пътя. Сградите около нея бяха двуетажни, добре боядисани и изчистени. Наоколо децата играеха на гоненица. Чайки прелитаха в небето, а по старите мъже стояха на сянка пред къщите си и отправяха замечтан поглед към Таниа. По тази причина жените им не я гледаха мното дружелюбно, защото не беше си сменила облеклото. Тя стигна до шадравана и се огледа - тук беше центъра на града - навсякъде беше чисто, сградите бяха по-високи и по тях растяха цветя. Хората бяха много учтиви. Палатът се издигаше величествено в далечината. В едната посока имаше път към двореца, в другата - към съседното село, а надясно беше 4исани и изчистени. Наоколо децата играеха на гоненица. Чайки прелитаха в небето, а по старите мъже стояха на сянка пред къщите си и отправяха замечтан поглед към Таниа. По тази причина жените им не я гледаха мното дружелюбно, защото не беше си сменила облеклото. Тя стигна до шадравана и се огледа - тук беше центъра на града - навсякъде беше чисто, сградите бяха по-високи и по тях растяха цветя. Хората бяха много учтиви. Палатът се издигаше величествено в далечината. В едната посока имаше път към двореца, в другата - към съседното село, а надясно беше пазара. Тя пое натам. Отдалеч се усещаше, че живота кипи - чуваха се многобройни различни звуци. Цветовете преливаха един в друг. Тя влезе в пазарната улица. Огледа се наоколо, но забеляза нещо странно в себе си и в света наоколо, нещо необикновено...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 13:07

Dobra idea samo deto te izprevariha
Sled Warcraft Day of the dragon prez fevruary izlizat i knigi ot sveta na starcraft i diablo!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 13:15

Включи и мен ако остане място.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 13:16

Абе не е лошо като за първи опит(не съм те виждал да пишеш до сега).Малко си осрал нещата като си повторил някои пасажи,но като замисъл не е лошо.Следващия път направи една проверка за повторения и правописни грешки щото имаше и такива,но да не издребнявам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 13:22

Доста добре е засега!Продължавай в същия дух!Чакаме глава 2 :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 14:45

Постарал си се. Не се обиждай, ама трябва да пооправиш някой неща. Обади се като ме видиш в IRC.

И АДМИНЕ, ПО ДЯВОЛИТЕ ОПРАВИ ТОЯ БЪГ!!!

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com