Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Дек 2010 16:15
Aз пък мисля, че той има предвид и минали, и сегашни, и бъдещи.
Бая мъгляво се изказа.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Дек 2010 16:17
Draksis написа: Aз пък мисля, че той има предвид и минали, и сегашни, и бъдещи.
Бая мъгляво се изказа. Е то ако това са му титаните, начи е много тъп, шото нито Драгън Ейдж, нито МЕ могат да се нарекат титани. Уичъра е спорен, поне за мен, така и не ми го дигна и на 2рия час отебавам. Винаги.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Дек 2010 18:59
Омега педерастче, написал съм ще излизат, демек Witcher 2, Mass Effect 3, Elder Scrolls 5, Dragon age 2. Да титани са, защото това са най-вървежните и добри РПГ-та днес, заедно с Готика. Айде да не ми се правиш само на много отворен, пикльо. Игрите са супер успешни и имат милиони фенове, утвърдени франчайзи са. Някой спомена Fallout, но след New Vegas, ще погледна франчайза, само ако има радикални промени. Понеже винаги говоря с примери, ще помоля господин Омега да ми посочи други РПГ-та, защото много войнствено е настроен малоумника.
Написал съм от четирите ''Драгъна ще е най-зле'' - бъдеще време. Освен това, кои са игрите, които като им се чуят имената милиони фенове свършват ? Еми точно тези, да. Омега нямам търпение да ми напишеш, кои точно според теб са най-добрите поредици в жанра.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Дек 2010 19:24
Wild guess за титани: Deus Ex, Neverwinter Nights, Baldur's Gate, KotOR, Might and Magic, Gothic, The Elder Scrolls, Ultima, Fallout, Arcanum, Planescape Torment, System Shock, Icewind Dale, Vampire the Masquerade, Diablo Иначе аз очаквах малко по-интересни титани
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Дек 2010 20:02
и аз всъщност си мислех че ставала дискусия за този феил който ще илезе догодина па те спорели за простотии
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Дек 2010 20:48
За мен четирите от това поколение съм ги посочил + Готик. Диабло не го възприемам като типично РПГ, иначе е ясно, че е класика. Две от посочените си ги дал и ти, другите са кои стари, отдавна умрели франчайзи, кои слаби изпълнения ( да неверуинтъра ми е голям фейл). Да кажеш, че Mass Effect 3, Witcher 2, Elder Scrolls 5 не са титани е несериозно. Драгън Ейджа е повече да източат франчайза, докато е пресен, за да събират лесни пари за бъдещи проекти ( които може да са със заглавие Dragon Age също, кой знае)
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Дек 2010 20:56
Mass Effect също не може да се възприеме като "типичното RPG", а TES и Gothic са съвсем различни от Witcher и Dragon Age. Тоест типичното RPG не е чак толкова типично. Също така съм изброил RPGта, които се смятат за добри в жанра, а не според мои лични предпочитания. От друга страна имаше слухове за нов System Shock, а нов Deus Ex със сигурност ще излезе, има и обявен нов Neverwinter, така че има много серии, които са актуални. Има и по-нови игри като Divinity 2 и Risen, които също достигат много бързо до култ статус сред феновете си и може да се включат в "титаните" на това поколение.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Дек 2010 21:14
Mass Effect дори не мога да го нарека RPG. Имаше тук-таме некой елемент в единицата, в двойката всичко това умира, а в тройката се надявам да не е само стреляне.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Дек 2010 21:38
Аз затова не му се кефа на Ефекта. Нито рпг, нито шутер. Тъпо е като шутер понеже се разхождаш и занимаваш с глупости постоянно демек липсва динамика и самия шутер елемент не е на ниво, пък и за рпг не става. Предпочитам да си пусна Хало или Ванкуищш ако искам шутер, пък ако искам рпг нещо друго.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Дек 2010 22:35
За мен двойката беше една демонстрация и преходен момент. Тройката си мисля, че ще е нещо феноменално. Ако не се лъжа, ще е трилогия и е нормално да пазят най-доброто за накрая.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Дек 2010 22:39
Sentry написа: Има и по-нови игри като Divinity 2... Три ръце за Divinity, адски добра е. Въпреки че оптимизацията куца... Mass Effect само единицата може да се нарече RPG. Двойката си е чист TPS, макар че разказвателния елемент в нея (подкрепен от смазващия саундтрак) е издигнат на ново ниво. В третата част ще вкарват повече RPG елементи... викам аз, какво пречеше и в двойката да е така? Само да не започваме сега да спорим за МЕ, God forbid, има тема за това... Котко, ако Dragon Age бъде направен сходно с МЕ2, тоест да ни представи персонаж иконичен колкото Командир Шепърд, с история достойна за студио от ранга на BioWare, не мислиш ли, че играта ще е успех? Лично аз видях, че играта запазва геймплей елементите си от Origins. Доволен съм. Какво повече можем да искаме?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Дек 2010 22:45
Искам истински Балдурс наследник, а не някв комерислен шит.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Дек 2010 09:25
iddqd написа: Искам истински Балдурс наследник, а не някв комерислен шит. е как ти трябва да се радваш тази игра е преавена спецялно с конзолна оптимизация само екшън на мах без никакъв тип мислене или стратегия излгежда единицата беше прекалено сложна за малките и недоразвити умове на конзолните геимърчета и сега заради вас стана така
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Дек 2010 10:04
The PC Gaming Master Race си има The Witcher, остави конзолните селянчета да се радват http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... he-Witcher
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Дек 2010 11:58
Revan_666666 написа: Само мен ли не ме влече The Witcher N-0-0-B
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Дек 2010 13:21
Supa Killa изиграл съм с около 100 заглавия повече от теб за компютър и 1000 повече за конзоли. Драгъна съм я въртял 4 пъти с различни герои ( последния ми остана малко демек три и половина), като Драксис може би е единствения отделил повече време на Ориджинса. Айде сега искам да те видя как ми знаеш много, гейче недорасло. Ако си чел темата, ще знаеш, че подкрепям допълнително усложняване на играта и по-заплетен геймплей, а не опростяването му, лайнарче.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Дек 2010 15:07
хаха ти па кво се обаждаш шматка може и да си играл 1000 повече игри за конзоли от мен но никога няма да бъдеш на моето социално ниво пък за ПЦ игрите ни ми говори само кажи кога да праснеме едно мулти на която и да е игра(без ЦС или ФИФА) да те видим ако искаш аз съм достатъчно компетентен да говоря и за ЛОР независимо дали ще е Ларкрафт, Драгон Еидж или Фаллоут все ми е едно а ти друго освен да се надуваш не правиш за тва че вземи се скрий под някой камИк и си мълчи п.п. сега за коледа сигурно ще си взимам СК2 ако искаш си наеми един корейски учител за няколко месеца и после ми звъни че си готов да праснеме 1v1
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Дек 2010 15:10
А бе, лоботомирани, стига си мерихте пишките със спам. Hands On на MMORPG.com
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Дек 2010 17:24
Още едно превю, в което се казва, че единственото ново нещо в двойката са анимациите и фиксираната раса/протагонист. Другото сме го чували и преди. EDIT: (не ми се бъмпва) Превю от RPGamer. Превю от Destructoid. И още едно превю, този път от RPGFan. И последно, от The Escapist.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Дек 2010 17:17
Mайната му, бъмп.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|