Какъв процесор????
Какъв процесор????
Значи, решил съм да си взема нов процесор и се спрях на ето този:
http://www.multirama.bg/product/7890/pr ... 6-ghz.html
Ако може ми кажете: Този процесор става ли за игри или по-точно ще мога ли да играя игри на него безпроблемно?
http://www.multirama.bg/product/7890/pr ... 6-ghz.html
Ако може ми кажете: Този процесор става ли за игри или по-точно ще мога ли да играя игри на него безпроблемно?
Re: Какъв процесор????
Той, че става - става, ама е вече старичък и може да не ти послужи толкова дълго време. От друга страна като си вземаш процесор, нали ти е ясно, че най-вероятно ще трябва да си смениш и дъното?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Да, би свършил работа. Нисък клас е, но и без това вече не си струва да се инвестират много пари в 775 lga платформата. Какъв ти е сегашния процесор, че да го сменяш с този? И дъното ти какво е?
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
На двуядрените им минава вече времето
Насочи се към повече ядра приятел.
a.k.a Frosty
Процесора ми е AMD Athlon(tm) 64 3000+ 1.81 Ghz за дъното нямам ни най-малка представа! Има нещо DDR2, но не знам дали ще е от ползаvanmx написа:Да, би свършил работа. Нисък клас е, но и без това вече не си струва да се инвестират много пари в 775 lga платформата. Какъв ти е сегашния процесор, че да го сменяш с този? И дъното ти какво е?
Ами би ли ми предложил някакъв процесор, но да не е много скъп. Аз за момента не искам да имам супер силен компютър моите виждания бяха да си взема още един ГБ Рам и ето този процесор.Lich King написа:На двуядрените им минава вече времетоНасочи се към повече ядра приятел.
Не виждам как ще сложиш Интелски процесор на 754 AMD сокет...
Въпросния сокет е доста старичък. По-добре смени дъното заедно с процесора. Колко ти е бюджета...?
Въпросния сокет е доста старичък. По-добре смени дъното заедно с процесора. Колко ти е бюджета...?
Не разполагам с много, но на такъв процесор какъвто имам в момента има ли някакъв смисъл да слагам 1 ГБ РАМ? Аз искам да играя главно игри като Shank и Trine !!!Blackbird написа:Не виждам как ще сложиш Интелски процесор на 754 AMD сокет...
На процесора, който имаш сега можеш и над четири гигабайта рам да сложиш, така че спокойно. Дали има смисъл - един бог знае, но игри като Shank и Trine ще ти тръгнат без никакъв проблем на този процесор.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Добре, значи сега ще си взема само РАМ памет 2ГБ направо, а иначе ако може да ми предложите някаква памет за DDR2?Sentry написа:На процесора, който имаш сега можеш и над четири гигабайта рам да сложиш, така че спокойно. Дали има смисъл - един бог знае, но игри като Shank и Trine ще ти тръгнат без никакъв проблем на този процесор.
-
Мr.Anderson
Поръчай си рамта от harwarebg, не се занимавай с шитрама.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.