Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Какъв процесор????
Публикувано на: 21 Дек 2010 15:22

Значи, решил съм да си взема нов процесор и се спрях на ето този:
http://www.multirama.bg/product/7890/pr ... 6-ghz.html

Ако може ми кажете: Този процесор става ли за игри или по-точно ще мога ли да играя игри на него безпроблемно?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Какъв процесор????
Публикувано на: 21 Дек 2010 15:27

Той, че става - става, ама е вече старичък и може да не ти послужи толкова дълго време. От друга страна като си вземаш процесор, нали ти е ясно, че най-вероятно ще трябва да си смениш и дъното?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2010 16:10

Да, би свършил работа. Нисък клас е, но и без това вече не си струва да се инвестират много пари в 775 lga платформата. Какъв ти е сегашния процесор, че да го сменяш с този? И дъното ти какво е?

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 21 Дек 2010 16:19

На двуядрените им минава вече времето ;) Насочи се към повече ядра приятел.

Профил

Публикувано на: 21 Дек 2010 17:22

vanmx написа:
Да, би свършил работа. Нисък клас е, но и без това вече не си струва да се инвестират много пари в 775 lga платформата. Какъв ти е сегашния процесор, че да го сменяш с този? И дъното ти какво е?

Процесора ми е AMD Athlon(tm) 64 3000+ 1.81 Ghz за дъното нямам ни най-малка представа! Има нещо DDR2, но не знам дали ще е от полза :(
Lich King написа:
На двуядрените им минава вече времето ;) Насочи се към повече ядра приятел.

Ами би ли ми предложил някакъв процесор, но да не е много скъп. Аз за момента не искам да имам супер силен компютър моите виждания бяха да си взема още един ГБ Рам и ето този процесор.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2010 18:47

Не виждам как ще сложиш Интелски процесор на 754 AMD сокет...
Въпросния сокет е доста старичък. По-добре смени дъното заедно с процесора. Колко ти е бюджета...?

Профил

Публикувано на: 21 Дек 2010 18:55

Blackbird написа:
Не виждам как ще сложиш Интелски процесор на 754 AMD сокет...
Въпросния сокет е доста старичък. По-добре смени дъното заедно с процесора. Колко ти е бюджета...?

Не разполагам с много, но на такъв процесор какъвто имам в момента има ли някакъв смисъл да слагам 1 ГБ РАМ? Аз искам да играя главно игри като Shank и Trine !!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2010 19:53

На процесора, който имаш сега можеш и над четири гигабайта рам да сложиш, така че спокойно. Дали има смисъл - един бог знае, но игри като Shank и Trine ще ти тръгнат без никакъв проблем на този процесор.

Профил

Публикувано на: 21 Дек 2010 19:58

Sentry написа:
На процесора, който имаш сега можеш и над четири гигабайта рам да сложиш, така че спокойно. Дали има смисъл - един бог знае, но игри като Shank и Trine ще ти тръгнат без никакъв проблем на този процесор.

Добре, значи сега ще си взема само РАМ памет 2ГБ направо, а иначе ако може да ми предложите някаква памет за DDR2?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2010 20:01

http://www.multirama.bg/product/4071/pamet-dimm-ddr2-kingston-kit-2-x-1gb-800mhz.html

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2010 00:01

Поръчай си рамта от harwarebg, не се занимавай с шитрама.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com