Автор |
Съобщение |
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Дек 2010 20:58
Изобщо не разбирам какво не ти харесва DJ. Да, анимациите са насечени, но това е защото липсват текстури, най-очевидно е при скоците. Графиката била зле, ами duh, с lowest of the low настройки и на голям екран, ти какво очакваш? И изобщо подкрепям Sentry в абсолютно всичко което каза
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Дек 2010 21:12
Чудя се дали ако, не дай Боже, играта всъщност се хареса на повечето хора без значение дали е купена или не, биха ли се върнали да кажат по едно "Абе сори, джитката всъщност ме кефи". Не намеквам нищо, не казвам, че ще ви се хареса. Явно сте си навили да мразите играта преди да е излязла и това е, а всички знаем, че почнеш ли да цъкаш с лошото, с лошото си и оставаш. Но пък имам топлото чувство, че накрая всичко ще е наред, и пак ще харесаме играта, и пак ще има безкрайни коментари от рода на "Много яка, ама ся зацепих в Hightown, щото не мога да намера амулета на Газарат да го занеса на Жан-Луи дьо Орлейон, помощ, хора..." Та тъй.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Дек 2010 22:18
То е ясно, че ако ми хареса, ще кажа че не съм бил прав, това се подразбира. Силно се надявам да ми хареса, но се съмнявам. И как липсата на текстури определя анимациите бе Джеди. Но така имам супер малките очаквания и е по-вероятно да ме изненада приятно в някое отношение, но няма да е със смешните подскоци със сигурност. Явно ще играя само с мейджове и един роуг най-много, защото Уориръра, страшно ме дразни как се гъзи и върти меча, много аркаден е.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 00:15
Котко, ти се оплакваш от графика, а не от геймплей. Не виждам как можеш да кажеш, че геймплеят е лош или добър по анимациите на атаките - нелогично е. До сега нито сме видели нещо от level design, нито нещо по-сериозно като способности на героите. Точно в MMO-тата анимациите са доста повече като това, което ти искаш да видиш, но отново говориш на изуст виждам. Странно е и как сравняваш геймплей и история, сякаш двете са взаимно зависими.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 00:51
Малеее Сентри как може да наговориш толкова глупости, за толкова малко редове, направо не е истина. Къде говоря за геймплей и история бе мой ? Смени дилъра и ми прочети внимателно поста, говоря, че такива смешни изгъзици като на Уориъра, няма как да гледам цяла игра. То не е дупене, пенене, аркадност..... И как точно игра като Айон, Лайнейдж, ЛоЛ, Уархамър имат плавни и реалистични движения ? Ти въобще мислиш ли като ми отговаряш ? Искам анимациите да са като в първата игра, най-малко, защото там са много добре балансирани и направени. Графиката е супер постна и недодялана и не вярвам 2 месеца преди релийза нарочно да пускат стар билд на играта. Сега кажи, че сравнявам история и геймпей, като дъвча само това че визуално играта е едно голямо лайно. Бати оръфляка, бута си ми някакви негови измислици, за да може да докара някакъв отговор. Геймплея, не съм видял много от него, но не ми и трябва - играл съм първата част, знам за какво става въпрос, още повече че съм запознат с Байоуерци . . . Същия геймплей сервиран в много по-лоша опаковка + отвратително гаден и постен интерфейс(лесно ще се фиксне стига да не са толкова малоумни), айде не.
Сега се сетих, сигурно говориш, за това което казах за Песента и Властелина, ами да първата игра много напомня на тях, а тази си черпи вдъхновение от детско филмче за 7 годишни и съвсем друга поредица игри ДМЦ. Любимата ми поредица предпочитам, да няма излъчване на филмче от Картун, Фокс кидс или както там са каналчетата. Много несериозно ми изглежда играта и ще се подкрепя с примери:
"Seriously, beside the bland graphics, I hope friendly fire is off just for the demonstration. Also, UI is dramatically ugly."
"If this is it, they have gone back like 5 years. It looks a bit like a free to play hack and slash game.
Though Im a huge fan of BioWare, this isnt doing them any good.''
Особено второто искам да втълпя на хората тук.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 01:58
Цитат: и ми е тъпо да гледам как втората, след феноменалната първа игра, доближаваща се до гиганти в фентъзи изкуството - като Песен за Огън и Лед и Властелина се превръща в смесица между Самурай Джак ( сами са си казали, че черпят вдъхновение от анимето, ретарди) и ДМЦ Това са твои думи, аз не си измислям нищо. И не можеш да ми кажеш, че не говориш за история, защото иначе става още по-неадекватно изказването си, тъй като ще рече, че сравняваш графиката на книги с тази на игра. Ако си имал нещо друго предвид, да си се научил да се изразяваш като хората. Gameplay на Aion, забележи движенията при удар - не са рязки и насечени, а са плавни и се преливат. Lineage 2 - същото, макар и с по-стара графика. Естествено има skill-ове, които имат по-насечени анимации, защото се цели да се втъпли бързина на движението. Warhammer Online, да обърнем отново внимание на движенията, които съвсем не са резки.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 10:32
Досега си мислех, че нарочно се правиш, но сега съм убеден че си страшно тъп. Точно на тези първите 2 клипчета, анимациите са ужасни, насечени, с подскоци, смешни, нереално бързи . . . абе с една дума малко по-добри от на Dragon age 2. И не, това не е мнение, а самата истина, игрите имат очеизобждаща прилика, в анимациите на ударите и т.н. Това че ти си сляп, мен не ме интересува. За това с книгите, ще ти го разясня ( защо ще го направя чети в първото ми изречение). Цялостното усещане в играта ( първата) е като в Песен за Огън и Лед и Властелина. Атмосферата е такава, кървищата, графиката - всичко ми напомня на тези две творби. Втората със своята АТМОСФЕРА И АНИМАЦИИ, видиш ли ми напомня на тези филмчета, които дават по Картун и т.н. Демек Самурай Джак. Другото с което го свързвам е ДМЦ. Това че съм казал графиката на играта искам да е като в книга, е твоя измишльотина, защото няма какво друго да кажеш и си измисляш. Както във всеки спор, който съм те гледал да водиш бтв. Сега пак, ако зачепкаш нещо от това, което написах и не си доразбрал, потърси помощ, макар че ти е много късно.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 10:47
Не знам за вас, но първия DA го почнах без никакви очаквания, защото седмица преди да излезе самата игра, гледах някъв трейлър. Не знаех въобще за какво става въпрос, не бях гледал геймплей клипчета, и не следях инфо. Не знам, ако бях киснал по цял ден, да събирам инфо и да точа лиги, дали щеше да ми хареса толкова. Съветвам ви и вас да престанете да нищите всяка троха инфо, изчакайте за играта без кой знае какви емоции ( щото, дефакто, нищо не можем да променим, колкото и да не ни харесват нещата ) и накрая ако не ви хареса - малко псувни и после в коша. Не виждам какво друго ... Имам горчив опит от Arcania, може би, кой знае. Малко излиза, че обезсмислям темата, но дано не е така. Обръщам се предимно към DJ Cat
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 10:59
Искаш да кажеш, че ако не беше се интересувал от Аркания и сега ако я беше започнал щеше да ти хареса ли?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 13:01
Oh, the humanity! Трябва да се науча да спра да споря с идиоти... WidowmakeR, всъщност ако очакваш нещо посредствено, то точно нещо такова може да ти хареса. P.S. http://www.youtube.com/watch?v=6jhDOPblXcA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 13:39
От играта очаквам да е нещо подобно на Baldur's Gate, но модерно направено. Очаквам да е с отворен свят, очаквам да има много луут за мен и спътниците ми. Очаквам да е с DX10/11. Очаквам да има повече магии от първата игра.
В смисъл посредствени заглавия колкото искаш. И не става въпрос просто да я изиграеш, а да е една от игрите, където след време да си ги пускаш и пак да ги играеш. От много време не са правили такава игра! И 100 на 100 мога да кажа, че тази няма да е такава просто заради очакванията - в смисъл заради това, че нито едно от тях не е запълнено, а могат да го направят мамка му! Могат!
Едит: Иначе да, след като видях геймплей клипчето очаквам да е посредствен буламач на 1000% опростен с глупави менюта.
Edit2: И гадна графика!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 14:14
И защо постна клипчето ? НЕ НАПРАВО НЕ ИЗДЪРЖАХ Човек начупи всякакви тъпометри, които е възможно да съществуват. Евала. Умопомрачително си тъп и не смятам да пиша повече в темата, докато не дойде релийза и не намина само с едно told ya. ( това е към Сентри, ако някой има съмнения) Нека целия свят да негодува срещу малоумността на играта, пък нашия фенбой да се чуди откъде да си изсмуче простотиите.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 16:52
Пуснах клипчето, за да се усетиш, че и истинският свят ще ти се струва с начупени анимации.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 17:21
Вижте този и този скрийншот. На мен поне играта не ми изглежда грозна. А, да, не че ще се коментира, но... Фенрис.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 17:35
Това са напудрени скрииншоти и изобщо не изглеждат толкоз яко, като се има в предвид, че рекомендет за играта е gtx460.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 18:15
WidowmakeR написа: Искаш да кажеш, че ако не беше се интересувал от Аркания и сега ако я беше започнал щеше да ти хареса ли? Добави към това и ако играта не беше Gothic, ами просто някаква си там. Просто всеки ден следях инфото, пишех из официалния им форум, пънехме се с някакви петиции да искаме промяна на нещата, но никой не ебаваше. Играта при всички положения щеше да е зле, но можеше и да я доизиграя, ако не очаквах толкова много.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 18:55
Stylized Corpse написа: Добави към това и ако играта не беше Gothic, ами просто някаква си там. Просто всеки ден следях инфото, пишех из официалния им форум, пънехме се с някакви петиции да искаме промяна на нещата, но никой не ебаваше. Играта при всички положения щеше да е зле, но можеше и да я доизиграя, ако не очаквах толкова много. Знам точно как се чувстваш Draksis написа: Вижте този и този скрийншот. На мен поне играта не ми изглежда грозна. А яка ли ти изглежда? Виж дърветата отзад, виж триъгълниците на всякъде... WTF е тва? Тая игра няма никаква графика! бам бам буки буки бам буки една червена шапчицаВинаги съм слагал UT3 като еталон и винаги ще го правя! Та това дето не ти изглежда грозно е игра за 2011 година, бе! И на всичкото отгоре са и завишили изискванията за gtx460, как пък не... Когато е правен UT3 не е имало gtx460, а виж че графиката е 10 пъти по-добра. Повече от 9800 за тази игра не и трябва. Ама то вече така или иначе е некво модерно да се завишават... Пък и супер, че те кефи играта, фен си ѝ, ясно. По-добре за теб, но като става дума за графика дай да не се правим на тъпаци - грозна е графиката, може много по-добре да я направят.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 19:21
Да не би единицата да имаше смазваща графика?
И изобщо защо се заяждаме за графиката, бе, мамка му? Тя ли прави играта?
Сега играя Divinity II и, да си призная, не е кой знае какво визуално пиршество, но играта ме кефи на макс. Защото има хумор, има история, има екшън, има и добри избори, пък и е дълга. Аз това гледам да има в игра, не дали героя ми е адски детайлен и дали (в безсмъртните думи на Заяца) задника му хвърля реалистична сянка по пода.
Еби му майката, затова само поствам в тази тема по някое и друго съобщение с информация и отлитам... Никакви спекулации по историята, за персонажите, изобщо - за играта. Ами к'во - три страници спор дали графиката е хубава. Прекрасно, няма що.
Ясно е, че BioWare досега са пуснали само подобен род инфо и едва-едва са "изплъзнали" детайли относно историята, но само погледнете какво стана - постнах Фенрис, спора за графиката продължава.
Аз бих играл играта и графика на Pong да имаше, честно да си кажа. Защото - и това е факт - не ми пука относно това дали анимациите са реалистични. Както ми се случи и с първата, след 12-тото ми преиграване ще са ми омръзнали до смърт.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 19:45
Draksis написа: Да не би единицата да имаше смазваща графика?
И изобщо защо се заяждаме за графиката, бе, мамка му? Тя ли прави играта?
На единицата поне дърветата ѝ бяха по-добре направени, а ѝ glow ефектите бяха доста добри. Тука все още не съм виждал такъв ефект.. И се заяждаме за графика, защото тя е от мега огромно значение за атмосферата на играта. Не може да очакваш игра с джуджета орки и дракони, а да те пуснат в някаква триъгълна пустиня и после да ми казваш, че е яко заради историята. Пък и така, както правят едно нещо, така правят и останалото, личи си от далече просто.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Дек 2010 23:44
Абе с една дума ръш на франчайза, докато е топъл, че и наблягат на конзолите, та да измуфтят още пари. Педерастчета.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|