Автор |
Съобщение |
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 02 Дек 2010 23:23
Draksis написа: Лелиана наистина ти разказва историята ѝ, и е истинско удоволствие да я слушаш, докато плете сюжета. Но се съмнявам Авелин да има роднинска връзка с Розата на Орлей. Би било невероятно детински, ако беше истина. Защо да е детински? Ще вкара солидна доза романтизъм в историята и по-драматично настроените душици като мен сигурно ще са изключително доволни. Пък може да прескочим и до Орлей Ех, сега ми се прииска да се явне и Лелиана в двойката. Много ще ми липсват персонажите от Origins. В Awakening атмосферата не беше толкова задушевна колкото в лагера. Имам вяра в BioWare, че отново ще създадът уникални връзки между героите
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 02 Дек 2010 23:26
Според мен би било глупаво ако й е наследничка, главно защото не си представям да е имала деца. Все пак е отдала живота си на рицарството и е убита много млада.
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 02 Дек 2010 23:31
Jedi Knight написа: Според мен би било глупаво ако й е наследничка, главно защото не си представям да е имала деца. Все пак е отдала живота си на рицарството и е убита много млада. Защо пък да зависи от това дали е имала деца? Може да е всякаква друга роднинска връзка. Гордост на семейството. Това имах в предвид
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 02 Дек 2010 23:34
Главно защото не знаем дали е имала братя/сестри (или поне аз не помня). Самата идея не ми харесва, и туй то
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 02 Дек 2010 23:49
Авелин бива убита от Калева по време на рицарското меле в Грандиозния Турнир. Бездетна е.
Драматично или романтично, Рис?
Защото лично на мен ми омръзна от "уникални" персонажи в игрите на BioWare. Е дайте ни някой който се бие, защото трябва, не защото иска. С по-скромно потекло, не синът/дъщерята на там-не-знам-си-кой известен крал или кралица...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 03 Дек 2010 01:24
Харесaх много DA:O и света на играта ,но все още се чудя за логична причина във Ферелден да НЯМА ДОРИ ЕДИН КЬОРАВ КОН. Ако в Тедас просто нямаше такова животно ,тогава щеше да е ОК ,но при положение че в Орлей има и даже се използват във войската ,тогава изниква въпросът защо във Ферелден няма? Толкова ли за 400 години не са се сетили да внесат малко и да завъдят ,обучат и т.н.?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 03 Дек 2010 03:33
Обяснява се с любовта им към мабари хрътките и наследството им от Аламарските племена, които не са разчитали на конница, а на пехота.
Всички знаем обаче, че искат да си спестят времето за програмиране.
|
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 03 Дек 2010 20:32
Направих си профил в Туитър само за да следя DA2 и Diablo3. Естествено попаднах на нещо: Цитат: According to a preview by PC Gamer, the “approval system” employed by Origins is going to disappear. Party members will stay with you no matter what you do or say against them/their philosophies, they will just become your “rivals.” The disappearance of the approval system, despite its flaws, is troublesome because the new system may simplify moral quandaries like Mass Effect does. The author gives her opinion on why this might be a bad thing, and why the approval system seems better.
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 03 Дек 2010 20:52
rISs.A.X. написа: Направих си профил в Туитър само за да следя DA2 и Diablo3
I'm speechless...
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 03 Дек 2010 21:02
Reflect написа: rISs.A.X. написа: Направих си профил в Туитър само за да следя DA2 и Diablo3
I'm speechless... Ако имаш Peep на телефона, който автоматично ти праща Tweеt- овете на телефона ще ме разбереш
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 03 Дек 2010 21:10
Това не е ново Освен това се знае, че ще има награда, независимо в кой край на спектъра е дадения спътник.
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 03 Дек 2010 21:11
Jedi Knight написа: Това не е ново Освен това се знае, че ще има награда, независимо в кой край на спектъра е дадения спътник. Чак сега го забелязвам. За това го и пуснах
|
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 03 Дек 2010 23:43
Прясно-прясно, но пак - Who cares about this? HightownAnd againЦитат: Everyone who is anyone in Kirkwall lives in Hightown, and they give little thought to what goes on in Lowtown other than to complain when the wind drags up the stench from its foundries or ancient mines. People in Hightown feel safe, not because the city's walls are impregnable, but because an invader would need to scale the stairs from Lowtown in order to reach them. Many bloody battles have been fought on those narrow stairs, and in several wars Hightown has held out for months after Lowtown was taken. The wealthy often forget, however, that those stairs are also their only escape. Напомня ми малко на разделението в Орзимар
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 04 Дек 2010 00:11
Интересно ми е ако всички са ти врагове какво ще стане... И дали ще се изисква старание за да те намрази някой до край
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 04 Дек 2010 00:26
Както искат да променят механиките и имената, това пак ще си е същата approval system. Просто сега няма да те напускат, а ще ти се цупят и сърдят. Голям праз.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 04 Дек 2010 02:23
rISs.A.X. написа: Напомня ми малко на разделението в Орзимар По-скоро Taris от KotOR. Като цяло - meh... Явно доста вода ще изтече преди да започнат да пускат повече информация за самата игра, а не за сетинга...
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 05 Дек 2010 03:40
Вижте този пост. Джон Еплър, синематичен дизайнер в BioWare, намеква, че ще имаме много по-голяма интерактивност в кът-сцените и разговорите. Човекът стига дотам да твърди, че благодарение на ъпгрейднатите анимации, гореспоменатите сцени и разговори изглеждат до 80% по-добри от тези в Origins. Очевидно не докладвам подробности относно геймплея, но ако Еплър е прав, това ще е още една промяна към по-добро. Не очакваме чудеса, но все пак.
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 05 Дек 2010 05:58
Много ми е интересно в какви мерни величини се измерва изглеждането на даден диалог...
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 05 Дек 2010 15:36
Изглежднето се измерва в графични величини.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 06 Дек 2010 15:22
Шапки.Майк Лейдлоу споделя, че най-накрая ще можем да се наслаждаваме на статистическата протекция на шлемовете, докато можем да ги държим скрити. Край на модовете и чийтовете за това. Алелуя викам аз, 'щото това да не мога да махна шлема от Кървавия Дракон в Mass Effect 2 ме убиваше. А бронята изглеждаше аморално яка.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|