Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dragon Age II
Публикувано на: 01 Дек 2010 08:40

Логически загадки, крими истории - всичко това ок. Но за някои пак няма да е достатъчно.

Аз лично искам повече политически интриги. Ситуации, в които чисто и просто Хоук си пробива път нагоре с лъжи (Пърсуейзив елемента от ДАО(мързи ме дори да си сменя езика)). Ще бъде изключително интересно ако Хоук, например, управлява някой град и тн. Надявам се да сте схванали идеята ми, защото още не съм си изпила кафето и пиша глупости.

Драксис, подкрепям те за куеста в Хевън. Но за мен това не беше сайд куест. Ако не си минал куеста няма как да събудиш Йимон. Но даваш добър пример за това как би трябвало да изглежда един наистина добър сайд куест

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 14:51

Аз пък искам нови раси, нови оръжия, таверни в които може да се спи, истинска разлика между отделните раси. Неми харесва системата за намиране на нови оръжия нещо тип ала диабло е дава оръжие в зависимост от левъла на героя защото неможе да носи по силни ако е малак левъл. Просто днд системата е много по-яка за направата на рпг, но също така много по оплетена и сложна и явно не е достатъчно ламерска за Биоуер.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 15:38

Нови раси ще има.
Draksis написа:
|Съществува раса, наречена Фекс, която населява Пар Волен.

За новите оръжия - пределно ясно е. Дори е малко тъпо да мислиш, че ще запазят старите. Това, все пак, е нова игра. За таверните нищо не се знае, но да, може да вкарат и това(както във Fable и ES4:Oblivion).

Да има истинска разлика межу отделните раси? Ъ? Какво имаш в предвид? Къде точно не намираш разлика между расите в DA:O?

Това, което казваш за системата за намиране на предмети също е глупост. Има много брони и оръжия, които може да си ги пазиш, докато не вдигнеш необходими левъл. А и каква друга система би искал като това е системата за намиране на предмети във всяко rpg, което знам(може и да има изключения).

И изобщо целият ти пост е пълна безмислица. Изобщо играл ли си DA:O? Или само на мен ми се струва, че си написал тоя пост щото си нямал друга работа. :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 15:53

Цитат:
За новите оръжия - пределно ясно е. Дори е малко тъпо да мислиш, че ще запазят старите.
Нямам предвид да сменят точките имената и картинките на дадено оръжие. Става дума както в истинските днд рпг та да има прашки, копия, фейлки, алебарди, дартове, катани абе толкоз оръжие които просто липсата им в някое рпг говори зле за него. Няма стрели, енчантнати стрели и вскякави магически стрели.

Цитат:
Да има истинска разлика межу отделните раси? Ъ? Какво имаш в предвид? Къде точно не намираш разлика между расите в DA:O?
Разликата се изчерпва в старта на играта. Добре всяка раса почва на различно място в зависимост какво си избирал но напред в играта няма значение каква раса си, понеже разликата в расите е 2 3 стартови точки които нямат значение напред понеже може да качвош точки кадето си искаш цяла игра. Истинска разлика имам предвид да има различки умения всяка раса които да неса достъпни на другите раси и да качва применро по-лесно декстирити елфа вместо сила. Е това имам предвид.

Цитат:
Това, което казваш за системата за намиране на предмети също е глупост. Има много брони и оръжия, които може да си ги пазиш, докато не вдигнеш необходими левъл. А и каква друга система би искал като това е системата за намиране на предмети във всяко rpg, което знам(може и да има изключения).

Ще ти предложа да пробваш истинско рпг като Балдурс гейт, или Айсуинд за да видиш как се намират оръжия по днд правилата. Неси ли запозната с ДнД? Това е основата на рпг жанра демек класика. Всичко друго е по-зле.

Цитат:
И изобщо целият ти пост е пълна безмислица. Изобщо играл ли си DA:O? Или само на мен ми се струва, че си написал тоя пост щото си нямал друга работа.
Имам си и друга работа и Драгонс ейдж съм играл така че и тука не уцели. Емоците заблуждават преценките ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 16:08

Цитат:
Става дума както в истинските днд рпг та да има прашки, копия, фейлки, алебарди, дартове, катани абе толкоз оръжие които просто липсата им в някое рпг говори зле за него. Няма стрели, енчантнати стрели и вскякави магически стрели.

Aко не си забелязал в по-новите RPG-та има по-малко видово разнообразие на оръжия. В повечето случеи магическите и енчантнатите стрели са заменени от различни арчър магии. Дори да има повече видове оръжия те няма да се използват :?

Цитат:
Разликата се изчерпва в старта на играта. Добре всяка раса почва на различно място в зависимост какво си избирал но напред в играта няма значение каква раса си, понеже разликата в расите е 2 3 стартови точки които нямат значение напред понеже може да качвош точки кадето си искаш цяла игра. Истинска разлика имам предвид да има различки умения всяка раса които да неса достъпни на другите раси и да качва применро по-лесно декстирити елфа вместо сила. Е това имам предвид.

Ок. Тук се съгласявам. Въпреки че имаше няколко умения, които бяха специално за отделните раси, но които се отключваха за всички герои. Например Кийпърът от Awakening, който си е за дейлишите. Имаше и нещо, което беше тръгнало от джуджетата, но не мога да си спомня името.

Цитат:
Ще ти предложа да пробваш истинско рпг като Балдурс гейт, или Айсуинд за да видиш как се намират оръжия по днд правилата. Неси ли запозната с ДнД? Това е основата на рпг жанра демек класика. Всичко друго е по-зле.

Ммм, Балдурс гейт не съм имала честта все още да играя, но до колкото знам Neverwinter nights също е по DnD системата, както и Elder Scrolls, които съм изиграла с удоволствие.

Цитат:
Имам си и друга работа и Драгонс ейдж съм играл така че и тука не уцели. Емоците заблуждават преценките ти.

Ъм, емоции? Да има ги. Появиха се след като прочетох невменяймия ти преден пост и заглавието "Драгонс ейдж". :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 16:14

Цитат:
Aко не си забелязал в по-новите RPG-та има по-малко видово разнообразие на оръжия. В повечето случеи магическите и енчантнатите стрели са заменени от различни арчър магии. Дори да има повече видове оръжия те няма да се използват
чудно ми е защо ли ги имаше в днд игрите и там се ползваха всичките. Освен това там има и магически стрели десетки видове които може да ползваш както и умения на за арчъри отделни.

Цитат:
Ммм, Балдурс гейт не съм имала честта все още да играя, но до колкото знам Neverwinter nights също е по DnD системата, както и Elder Scrolls, които съм изиграла с удоволствие.
Изиграла си скролс, ама дори незнаеш че не е по днд, а после казваш че моя пост бил невменяем. Няма нужда от агресивни постове когато незанеш нещо по добре карай по-крото и някои може да ти обясни вместо да те избива на агресия и да караш хората да те затапват.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 16:21

Защо не ми прочете постовете внимателно?

Както ти сам каза ДнД игрите са класики и по-новите RPG-та не са по тяхната система. За това и съм казала, че в по-новите няма видово разнообразие на оръжия.

И хем ми цитираш поста, хем се опитваш да ме контрираш. Казах "до колкото знам". Не твърдя че съм изиграла много заглавия, играя само тези, които ме грабват от началото(заради което се отказах да играя Two worlds 2). Освен това не се вглъбявам в информация за игрите, играя ги за удоволствие. Изключение прави Dragon Age 2, защото Draksis поднася инфото тук наготово и не се занимавам да търся из нета.

А дали едно RPG е по ДнД системата или не - това не показва дали е добро. Може да е направено по ДнД системата и пак да е фейл.

И пак не разбрах, кое е агресивното в постовете ми? Просто изразявам възмущението си, когато някой говори глупости, както и останалите го правят когато аз ръся тъпотии. Нормална човешка реакция. Какво толкова се засягаш?

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 01 Дек 2010 16:31

абе вие двамата се 1 не сте се напивали заедно :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 01 Дек 2010 16:32

Играта не ползва AD&D правилата.
Това мислех че е очевидно? Прилича, малко, но само това е.
Като искаш такава дълбочина на геймплей - има не едно или две заглавия, които го предлагат. Или най-добре си намери група за pen'n'paper, по-добро от това - няма, от опит говоря :)

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 16:34

Става дума казваш глупости на неща които дори неразбираш. Това че неразбираш от нещо незначи че е глупост. Применро за мен да има малко оръжия е глупост за теб да има много е глупост, но съм сигорен че хората искат много оръжия и стрели. Това че за теб е глупост незначи че трябва да напишеш глупост с големи букви и удивителни едва ли не. Същото и за расите искам, хобити, искам гномове, халф оркове това за теб е глупост ок, ама аз не кавам че твоето мнение е глупост за мен дори да е така. Научи се да уважаваш чуждото мнение за да те уважават теб. Става дума уважавай за да те уважават така не си печена, още по-малко мила.
Jedi Knight играта я рекламираха като духовен наследник на една от най-мощните днд рпг та.

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 01 Дек 2010 16:40

iddqd написа:
Jedi Knight играта я рекламираха като духовен наследник на една от най-мощните днд рпг та.

И за мен е. Обърни внимание на думите духовен наследник. Пак казвам - искате огромната дълбочина на геймплей и буквално безкрайните възможности, които дава AD&D, това не е играта за вас. Да, толкова е просто :)

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 16:44

Всеки иска различни неща от дадена игра, но това не означава, че дадена игра не струва ако ги няма тези неща. Всеки с вкуса си. За теб ДА не е добра игра - ми не я играй. Никой не ти е опрял пистолет в главата.

В случея ти не обсъждаш нещо за играта, а ме нападаш защото съм изразила собственото си мнение. И искаш уважение и признание за неща, от които и ти не разбираш? Ами от мен няма да го получиш просто защото в моите очи ти не си прав. Отново - въпрос на гледна точка.

Плюс това никъде не съм твърдяла, че разбирам много от игри. Пак казвам - аз обичам да играя. Но не обичам хората да се правят на всезнаещи. Никой не може да знае всичко. Никой не може да харесва всичко.

Не съм играла Baldur's Gate, но обожавам ДАО. За мен това наистина е една грабваща игра и реално погледнато няма много кусури.

Ще спреш ли да спамиш излишно? :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 16:55

Неискам огромна дълбочина просто драгонс ейдж ми мяза на леко муден дънджън сиидж. Става дума за мен по-скоро е наследник на дънджън сиидж вместо на балдурс гейт. Не казвам че дънджън сиидж е лоша игра, ама има по-малко оръжия отлкото в дънжъна дори.

rISs.A.X. ти си тази която ме анбеди че горовя глупости а после дори няма какво да кажеш защото неси разбирала. Ми като неразбираш защо казваш че другите говорят глупости. Става дума играй си там неми пречиш, ама да казваш това е глупост онова не и да очакваш че всичко ще е ок е тъпо. Трябва да си готова да поемаш отговорност за нещата които правиш и казваш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 17:07

1. Произнася се Драгън Ейдж :wink:

2.Изразих мнение. За мен поста ти беше глупост и все още е(без частта за расите). Защото това е ДА, а не е Baldur's Gate. Времената са различни, игрите са различни.

3.Изградила съм си определено мнение за ДА, както и за всяка игра която съм играла и държа на това мнение. Не можеш да искаш нещо да прилича на друго нещо. Играта е такава каквато е, двойката ще бъде такава каквато я направят. Колкото и да пискаме няма да стане нашата, то това е ясно.

4.Когато не си доволен от нещо не го играеш. Просто е. Аз защитавам това което съм харесала и ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТ когато изразявам мнението си.

5. Стига си бил такава ранима душичка и спри с безмислените постове. Темата е за обсъждане на DA2, а не да се доказва, че DnD игрите и класическите RPG-та са по-добри от съвременните. Не мисля, че тази тема изобщо трябва да се обсъжда

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 17:11

Ще си бъда каквото си искам душица.
Цитат:
2.Изразих мнение.
Гениално мнеие от типа на пишеш глупости. Ти кво мислиш че ще постигнеш с това мнение освен флейм? Помисли малко преди да изразяваш мнение и това да кажеш на някои че говори или мисли глупости не е мнение, анти мнение. Виж докаде доведе мнението ти ти очакваш да казваш на хората че мислят глупости а те да нети казват на теб. Проява на ниска култура е подобен тип израз на мнение и не води до нищо хубаво в случе води до усиране на темата. Научи се да изразяваш мнение по по цивилизован начин че така не вървиш.

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 01 Дек 2010 17:16

You are entitled to your own opinion. Your opinion is not automatically entitled to credibility or respect.

Мъдри думи. И изобщо, защо продължава този диалог?

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 17:19

Jedi Knight написа:
You are entitled to your own opinion. Your opinion is not automatically entitled to credibility or respect.

Мъдри думи. И изобщо, защо продължава този диалог?

Защото някой ми е прегледал постовете по диагонал и е решил, че трябва да се заяжда. iddqd, първо ми прочети постовете по-добре, а после се опитвай да си избиваш комплекса за малоценност върху мене.

Спирам с тъпия спам.

Едит:
Цитат:
И пак не разбрах, кое е агресивното в постовете ми? Просто изразявам възмущението си, когато някой говори глупости, както и останалите го правят когато аз ръся тъпотии. Нормална човешка реакция. Какво толкова се засягаш?

Част от мой пост малко по-нагоре.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 17:21

Ама ти си тази която почна фелйма не аз.
Цитат:
И изобщо, защо продължава този диалог?
Ми мен ми е итресно да споря ъпгрейдвам си спрните умения хаха качвам левъл на спор.

Цитат:
И пак не разбрах, кое е агресивното в постовете ми? Просто изразявам възмущението си, когато някой говори глупости, както и останалите го правят когато аз ръся тъпотии. Нормална човешка реакция.
ами като е нормална реакция неможе ли да приемеш че и моита е нормална? Или само ти имаш нормални реакции на тази планета. Ти изразяваш възмущение от моя пост аз от твоя по нормално от това здарве му кажи.

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 01 Дек 2010 17:27

iddqd написа:
Ама ти си тази която почна фелйма не аз.
Цитат:
И изобщо, защо продължава този диалог?
Ми мен ми е итресно да споря ъпгрейдвам си спрните умения хаха качвам левъл на спор.

W I N :lol:

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 17:40

2 експириънс си давам за този спор :IMNOOB:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение