Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Dragon Age II
Публикувано на: 29 Ное 2010 05:17

Reaver написа:
Иначе incest-ът се смята за извращение, защото се раждат изроди от подобни връзки...

Всички помним Джофри.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 29 Ное 2010 06:07

Проблемите на момчето са главно от средата, в която е отраснал. Това че майка му не знае какво да прави с брат си може и да го е предразположило, но нямаме доказателства за някакви умствени увреждания. Пък и няма видими мутации.
Лош пример :wink:

Edit: И докато сме на тази тема :rockon:

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 29 Ное 2010 23:54

Еми тогава имаме Ерис II Таргариен, а както всички знаем, Таргариенци са големи почитатели на инцеста. :D
Имаме и Тирион, като инцеста е в по-мека форма(между братовчеди, right?).
Естествено, имаме роднини и в двата примера, които никак не са изроди...
Абе, уродщината явно е генетичен фактор, който се проявява когато си иска.
Надъхахте ме да прочета Песента отново, мамка му.

Профил Skype

Публикувано на: 30 Ное 2010 02:39

Забелязва се контраста между Мирцела, Томен и Джофри. Бе тъпото хлапе просто си беше сбъркано. Добре че Санса го отрови.

Нямам търпение за сериала. Още повече че Шон Бийн ще участва като Едард Старк.

И на мен би ми се искало да прочета Песента отново, но за жалост копията ми останаха в България. Препрочитам Конан. :)

Профил

Публикувано на: 30 Ное 2010 16:38

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMP!

Интерво с Рандъл Бишъп, което описва сексът, класовете и оръжията. Един вид.

И превю на Драконова Епоха 2 от РС Геймър. Хората от списанието ме кефят, защото приемат всичко с доза хумор, но накрая не са прави - Approval системата все още си съществува.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2010 17:20

Впечатления от интервюто - първо - интервюиращите са глупаци... второ - използва се D&D термин на едно място в статията и се подтвърждава на няколко пъти, че pause and select actions gameplay стилът се запазва, така че ще видим по-скоро едно класическо RPG с избираема бойна система, отколкото dynasty warriors с по-дълбоки RPG елементи, както някои се опасяват. Иначе би било много яко ако главният герой прави секс с някой от спътниците си по време на тежък момент и след това възникне проблемът с awkward silence моментите, а не секс сцената да е накрая на пътя на връзката ти с даден персонаж.

Статията пък не казва нищо съществено, но по някои забележки мога да твърдя, че писалият я отново е глупак.

I am leaving again - one last time?

Профил

Публикувано на: 30 Ное 2010 17:55

Ами че те статиите и интервютата не се пишат за хардкор феновете.

Все пак на този етап сме все още на маркетинговите номера тип "Натисни бутон - излизат фойерверки".

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2010 18:52

Почти само още от същото.

Цитат:
We're not talking about what decisions carry over yet. I'm not even saying that they will. It something we're not revealing yet. It's a new story in the same universe, but there is some crossover. So, for example during the blight in the first one, there was a village that was burning down and your character (Hawke) is actually a refugee from that village. This story arc crosses over with Dragon Age: Origins so you'll see some of the events unfolding there in Dragon Age II and that overlap is really cool.

Главата си залагам, че въпросното селце е Лотъринг. Бях прочела, че всъшност сейфовете ти от Origins ще имат голямо значение, включително тези от Witch Hunt. Ако е така и селцето наистина е Лотъринг(съмнявам се да е Редклиф. След смъртта на големия лошко го възстановяват или мен ме лъже паметта?) то каква връзка има? Най-много Хоук да храни стария герой, че е оставил селцето да бъде унищожено. В опити да крият информация ръсят големи (хипотетични) глупости.

Цитат:
What we're basing it on is the interactions with that character, building a relationship and having the discussions to make the decisions that lead to that romance. Having sex with a character is not the end goal, it's interacting with that character.

Т.е. същото като в Origins. Не вярвам да има някаква разлика и в кът сцените. Желаещите да задоволят извратените си фантазии(защо точно инцест бе, хора!) с точно тази игра няма да са удовлетворени.

Сега прочетох и по-подробно за кустомизация на магиите, за която говореха Sentry и Draksis. Извинявам се, че опитвах да споря. Мързелът ми ме отказа да търся каквото и да е било за това. Признавам, идеята е много добра и е един огромен плюс за всички платформи.

Профил

Публикувано на: 30 Ное 2010 19:03

rISs.A.X. написа:
В опити да крият информация ръсят големи (хипотетични) глупости.

Въпросното селце е точно Лотъринг и наистина в опита си да "скрие информация, че да е по-интересно" човекът така се омаца, че няма накъде. Знаем, че Хоук е бежанец от Лотъринг кажи-речи още преди да е излязъл Awakening, а Бишъп просто показва нездрава незаинтересованост към собствения си проект. В смисъл, обявили са новината преди година, а той или не зацепва докъде сме стигнали с инфото, или пък не желае да знае и само плещи каквито бележки са му дали.

Дори игнорантността му относно Варик е очевидна - "Забравих името на арбалета му, но да знаете, че е много готин" - Бианка се нарича, бе, ало! Събуди се, пийни едно кафе и отскочи до студиото да видиш какво правят колегите. Баси...

Иначе, ха! Убедихме още един човек, че промяната на магиите е добро нещо. Евала! :)

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 30 Ное 2010 19:07

Хехе. Хубаво, че я има тази тема, та да не ми се налага да ровя по някакви сайтове и да превеждам и отсявам информация.
Благодарско на Драксис и Сентри за това. Имате по една домашна ракия от мен !

Профил

Публикувано на: 30 Ное 2010 20:39

Ракия не ща. Искам ейл и курви! :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2010 21:50

Дракс, те вярно интервютата и статиите не се пишат от хардкор фенове, ама да напишеш, че GUI значи General User Interface или че DA2 взаимства от ME2 е глупаво по толкова много начина, че да ти се пръсне главата.

blackmaster, добре си дошъл!

rISs.A.X., според мен лично, много по-малко неща се променят в DA2, отколкото изглежда на пръв поглед :)

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 30 Ное 2010 21:52

blackmaster, добре си дошъл!

Е аз си чета редовно темата, но не виждам смисъл да пиша...

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2010 21:56

Не бе, аз за ракията :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2010 23:12

Хора, преди малко превъртях Divinity 2: The dragon knight saga. Нямаше да го спомена ако нещо не ми се беше набило много в очите. Ще оставя настрана факта, че играта си е рай за explorer-ите и ще захапя директно темата за сайд куестовете.

Драксис беше споменал, че иска дълги и смислени странични куестове, които да ангажират вниманието не с минути, а с часове и в крайна сметка да получаваме яките предмети от тях. Еми страничните куестове на Divinity 2 са точно такива. Някои от тях са толкова дълги и (въпреки голямото видово разнообразие на куестовете) отегчаващи, че в един момент натискаш F5 и Alt+F4 и сядаш да гледаш някое разпускащо сериалче като How I met your mother или Gossip Girl.

След лирическото отклонение нека кажа какво точно имам в предвид. Да, страничните куестове в DAO понякога бяха досадно кратки и безмислени, но да прекараш 4 часа в безмислени битки със скелети в някакво подземие, само за да намериш куфарче, скрито зад стената, която се изпарява когато натиснеш 2 бутона. Е, не мерси.

Обичам дългата история, както и възможността за по-дълго изкарване в света на играта, но подобни сайд куестове като тези в Divinity 2 просто ме изкарват извън нерви. Някъде четох (из мъдрите постове на Драксис -шапка ти свалям за подробното инфо, което ни даваш на готово), че някои куестове ще бъдат за време, други няма да имат нищо общо с историята, а трети ще са доста обвързани с нея. За първите - суперрррр! - точно за невротични създания като мен, които мразят да клинчат в тъмни, влажни подземия и да бият тролове. За вторите - голям скептицизъм. Дано не се налага пак да мъкна отрови на някой :roll: А третите - че това сайд куест ли е?

Профил

Публикувано на: 30 Ное 2010 23:59

Мъдър пост. Четете внимателно. ( :) )

Това, което ти описа, е куест с изкуствено удължен период чрез принудата на играча да извършва безсмислена, поголовна сеч в продължение на часове. Никой не обича дългия безполезен грайнд (въпреки че дава бая опит). Това, което аз искам за страничните куестове, е нещо подобно на селцето Haven в Origins. Искам страничен куест който започва бавно, тип "Отиди да видиш какво има зад оня хълм". Играчът, отива, намира труп, той се оказва на благородник, намира писмо в джоба му, разкрива конспирация, решава да поеме частно разследване, меси се в работата на графове и дукеси, озовава се в центъра на война и накрая има избор - да я предотврати или да вземе участие в нея на страната на една от воюващите фракции и взависимост от избора му да се сдобие със специфичен предмет или нова сила или нещо подобно.

Сами разбирате, че такива куестове е невъзможно да се изпълнят. Отчасти защото е много, много допълнителна работа, отчасти защото е трудно да се мислят различни, разнообразни куестове, които са едновременно интересни и дълги. Просто казах, че такива ги искам. :)

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 01 Дек 2010 00:03

Забравяте иначе готините ташак-куестове.

В момента УоУ гъмжи от тях - рефрънси, мини геймс, дебелашки хумор.

В игра като ДА такива са, според мен, лесните пъзели. Светкане на пилоните в определен ред според звука им, мини гейм в който трябва да се ползва балиста или такъв, в който яздим летящ звяр, помогни на некромансъра да си изрови булка и други такива. Хубаво е на всеки 10-12 'нормално куеста да има някой ташак куест.

Примерно.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 01 Дек 2010 00:15

indigo написа:
Забравяте иначе готините ташак-куестове.

В момента УоУ гъмжи от тях - рефрънси, мини геймс, дебелашки хумор.

Примерно.

Това е защото WoW отдавна се изчерпи откъм идеи и в момента се крепи единствено на хайпа по "нововъведенията" от ката, каквото може да измъкне от други игри и евтините шегички.
Нямам нищо против да се забавлявам в РПГ-то и да има моменти, в които да се хиля като сбъркан и такива в които да се удрям по челото щото съм видял препратка към нещо, но щом като играта ти е изградена от това, значи има проблем.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 01 Дек 2010 00:20

here we go....

Уоу има десетина хиляди куеста, около 200-300 от тях такива. Недей да пишеп глупости.

Омега, за това става въпрос. Ако си играл Уичъра, още в втори акт имаш да решаваш един крими случай. И за разлиак от повечето игри, тази ти дава да сбъркаш. Можеш да стигнеш до отговор, който изглежда по всичко верен и после да разбереш, че си фейлнал здраво.

Е това се иска.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 00:21

Аз лично не бих откзал няколко куеста тип "логически загадки", които да са само диалози...или...да...сега се сетих, колелце за тъпаци, еми без такива :(

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost