Файда няма, да знаеш. Явно чакаме пач.Ic3S написа:Рилийса на RELOADED е тук:
http://www.zamunda.net/details.php?id=243165&hit=1
Смятам да инсталирам него, защото със сегашния фреймрейта е много дразнещ.
Need for Speed Hot Pursuit
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Need for Speed Hot Pursuit
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Файда има, освен ако играеш играта на пишеща машина с монитор...Pentagram Sam написа:Файда няма, да знаеш. Явно чакаме пач.Ic3S написа:Рилийса на RELOADED е тук:
http://www.zamunda.net/details.php?id=243165&hit=1
Смятам да инсталирам него, защото със сегашния фреймрейта е много дразнещ.
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Само 'дето случаят не е такъв, така че съм ти срал в устата и на гроба.Azathot написа:Файда има, освен ако играеш играта на пишеща машина с монитор...Pentagram Sam написа: Файда няма, да знаеш. Явно чакаме пач.![]()
![]()
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Пича ти пише "от кьопавия релийз ми сече" ти му викаш "разлика няма, само краковете са различни". В неговия случай разликата е от земята до небето, защото без значение каква е формата на инсталатора, кракът може да причини сеч. Затова твърдението ти звучи тъпо - казваш "всичко е същото, освен най-важното".Lich King написа: Тогава ми покажи разликата в исотата!!!!!!!!!! Но тъй като такава няма, защото никой до сега излезнал релийз няма къстъм инсталер а си е просто clone dvd с папка с крак добавен от различните групи, с техен си крак. Но само гледаш да се заядеш както обикновено <.< Разлика има в релийзите на Black Ops където SKIDROW са направили техен инсталер и като цяло файловата система е друга, от тази на retail dvd-то(пуснато пак от SKIDROW, не става дума за руския вариант а ENG) което го няма по масовите тракери а само на сцената. И все пак чакам да ми покажеш разликите в релийзите на НФСто, ОСВЕН краковете
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Той трябваше да напише "от скапания крак ми сече". Исото всеки може да го направи с CloneCD или DVD Decrypter. Но ениуей по скоро се чака както казаха по горе, при много потребители играта прави лайна, независимо дали с крак на reloaded или не. Форумите на играта също са залети с теми че играта просто не се пускала - dont send, stopped working etc. Тия сегашите производители и една читава игра не могат да изкарат за РС деба 
a.k.a Frosty
Свикнаха да ги правят за конзоли, затова.Lich King написа:Тия сегашите производители и една читава игра не могат да изкарат за РС деба...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Противно на всички очаквания ми тръгна на лаптопа на 800х600, ма имам ужасе графичен лаг.... и все пак wow
Още малко и ще си я играя като се прибера в русе на пц-то 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Cyber-X
- В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
- Обратна връзка:
Само на мен ли играта ми тръгна безпроблемно още с първия релийз?
meh.
Не, аз също нямах проблеми, просто се изнервих на нескипващите се филмчета и на глупавото добавяне на секунди към времето, когато се чукнеш някъде с полицията.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
-
Cyber-X
- В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
- Обратна връзка:
Много са гадни обаче кътсцените преди състезанията. Като натисна Skip просто ми изкарва Skipping ... и докато се отреже сцената, тя си е свършила сама...
meh.
И аз съм така без никакви проблеми ми тръгна още от първия релийз, а за другите неща колегите са прави , че наистина малко дразнят.
Живей заедно,умри сам.

-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
Супер е играта, елава че поредицата се върна към корените си, аман от тининговани таратайки и градски гонки...
здравейте, искам да си направя отделен профил и да играя на него, защото брат ми си има и неща с неговия да играя. Някой да знае как става?
Хора, някой може ли да ми каже как се пускат шиповете, EMP-то, турбото и тва другото? Имам впредвид с кой бутон се пускат? Благодаря ви! 
Можеш да си го нагласиш от опциитеdragong написа:Хора, някой може ли да ми каже как се пускат шиповете, EMP-то, турбото и тва другото? Имам впредвид с кой бутон се пускат? Благодаря ви!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Eeee много ти благодаря за бързия отговор! Стана! 
- TheChosen1
- В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Пуу най-сетне успях да мина пустото състезание с McLaren F1 в планината
19 стотни и пак щях да изгоря ама успях
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
- Ic3S
- В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
- Обратна връзка:
Докато повечето коли се мъчат да дигнат 300, за Bugatti Veyron е нещо обичайно. 
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
- TheChosen1
- В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Противнo на очакваното най-висока скорост развих с Макларъна - 420 kmh , по време на състезание - с турбото, ако се сещате на най-голямата права в пустинята
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Играта е най-добрата от всички нфста до сега и има страхотна графика, ама как да си направя втори профил?