нямам думи хора просто нямам думи(в мнооооооооооооого добър смисал)
ако някой иска да направи по хубава тема моля да го направи ПЛС
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
FAIL{SuPa-1337-Killa} написа:не е баш така има много хубави тунинговани супер коли разбирасе всеки мрази цигани ама споилерче тук джанта там и винаги става по хубава колата та за тва са измислени тия работи
Айде бе? За сичко има тунинг, да не говорим че супер колите от типа на вейрон и зонда хич не ме кефят на външен вид. Ма нормално тях ги правят с цел аеродинамичностМакс написа:но на супер коли най-малкото че реално няма тунинг работи за тях.
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
а ти не ме разбра какво ти казвамМакс написа:Хахахахахах в играта Ферари не си дават лицензите за автомобилите да им се правят промени бе тъпак :Д Казах ти ама не четеш - Ферари сключват договор за някоя фирма от супер специалистите да им направят изложбен експонат и до там. Айде мисли си че всеки си прави тунинг на Ферарито и МакЛаръна сякаш на голф и да ти се смеят там.Бахти заблудения си...
То щото няма Ламбо с огромен спойлер и то заводско Ламбо...Murcialago SVTheChosen1 написа:Японските колички са за тунинговане според мен.... Представете си 1 Ламбо с огромен спойлер отзадще изглежда просто ужасно, същото важи и за Фераритата. Виж Нисан , Тойота и другите подобни с не особено впечатляващ външен вид - за тях съм съгласен.
А за играта какво да кажа... HP 2 още помня как я цъкахме с приятели в 1 гараж на чисто новите компютри ^^^ Мъчех се всеки ден да им докажа,че мога да бия McLaren с Diablo, ама така и не успявах ^^
TheChosen1 написа:Японските колички са за тунинговане според мен.... Представете си 1 Ламбо с огромен спойлер отзадще изглежда просто ужасно,