С много неща, например училище, спорт и т.н. Все работи, които си пропуснал и от които и грам не разбираш (също като Dex).
Еее, колко си велик - имаше по-хубави оценки от мен в училище...
Еее, че и пунктуацията е хващаш - супер си бе!
Само дето на футбол ще ти скрия топчицата...
Айде бе, cyborg, намери един тест да направим като си толкова печен.
Dexter написа:
Еее, колко си велик - имаше по-хубави оценки от мен в училище...
Еее, че и пунктуацията е хващаш - супер си бе!
Само дето на футбол ще ти скрия топчицата...
Айде бе, cyborg, намери един тест да направим като си толкова печен.
Еее, браво, и аз на волейбол ще ти разпукам каската, ама ти с футбола дали се занимаваш професионално...хмм, съмняваш ме. А по нета к`во, ще правиш теста без да мамиш и ще кажеш истинските си резултати? Не на мене тия.
Пък оценките ми в у-ще не са от най-хубавите, но това не ми пречи да съм по-грамотен от теб.
По-грамотен?! Пхахахаха...
На волейбол даже съм по-добър от на футбол...
Е, вярно играя разпределител, нищо че съм дребен, и имам хубав сервиз, ама няма значение.
Не е прищявка, а доказване, че си лигав, неграмотен червей.
Щото ти започна заяждането за правописа ми и изобщо за познанията ми по български език, но когато те карам, при равни обстоятелства, да се тестваме и да видим кой е по-добър, ти отказваш, щото, видиш ли, нямаш друга работа...
Ама имаш работа да тролиш, нали бе, боклук?!
Dexter написа:Не е прищявка, а доказване, че си лигав, неграмотен, червей.
Щото ти започна заяждането за правописа ми и изобщо за познанията ми по български език, но когато те карам, при равни обстоятелства да се тестваме и да видим кой е по-добър, ти отказваш, щото, видиш ли, нямаш друга работа...
Ама имаш работа да тролиш, нали бе, боклук?!
Виж, аз се заяждам/х за правописа ти, защото от коментарите ти личи, че си неграмотен, пък обиждаш другите за това. Аз не се чувствам длъжен да ти доказвам колко съм грамотен, защото съм уверен в правописа си и се радвам, че не се излагам с тъпи грешки. Ти явно си умираш да си мериш пишката с някого и си много надъхан, защото като правиш тест по интернет няма как да се изложиш жестоко със смотаните си грешки. Жалък си, не смятам да падам до твоето ниво.
Ооо да, изключително добре казано. Тооолкова люто ме затапи.
cyborg, аз също съм уверен в правописа си и макар да правя по някоя грешка на пунктуацията, пак съм по на "ти" с материята от теб.
А това, че си тъпо, бъзливо, смотано, безживотно и заблудено лайно не е мой проблем.
Явно мама много ти е повдигала самочувствието навремето, само дето то хич никакво покритие няма.
Спирам да се разправям с теб - не знам кой е жалкия, само дето аз не правя отделна ТЕМА за това дали cyborg е неграмотен... Ясно личи кой е жалкия - щом отделяш време за подобни глупости... Червей, айде мри по кофите.